Vergne Toro Rosso'da Yarışacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

21 yaşındaki Fransız pilot, bu hafta sonu Cuma günü Kore’de Red Bull’un kardeş takımı ile ilk kez çalışmalara çıktı.

Şu anda Sebastien Buemi ve Jaime Alguersuari ile yarışan Toro Rosso, gelecek sezon için pilot dizilimini henüz açıklamadı.

Vergne: “Kendimi gelecek senenin araçlarından birisinden görüyorum. Yanımda (diğer araçta) kim olursa olsun sorun yaratmaz”

“Gelecek sene araçta olmayı kesinlikle umuyorum; sadece Cuma sürüşleri için değil. Şu anda yine de işimi düzgün bir şekilde yapmam, hızlı olmam gerekiyor. Ardından Red Bull, benim F1’de olmam için ne gerekiyorsa yapacak.”

Vergne, Abu Dhabi ve Brezilya’da da antrenmana çıkacak; ayrıca gelecek ay yine Abu Dhabi’deki genç pilotlar testinde Toro Rosso ile test yapacak.


Yorumlar

  1. buemi isviçreli olduğundan takımda halen kalıyor olabilir. Malum büyük patron da avusturyalı, yakınlar. Hemşeri kontenjanında olabilir.

  2. isviçrelileri sevmem fransızları hiç sevmem ikiside yarışmasın hulkenberg gelsin 😀

  3. Helmut Marko cok tutuyor bu cocugu, ne Buemi ne Jaime yeteri kadar sivri agresif yarislar cikaramadilar, ve bence vadeleri doluyor ikisinin de, ikisini birden yenileyebilirler onumuzde ki sezona, Ricciardio baya biseyler ogreniyor Hrt`de nasilsa..

  4. Seneye Buemi şut, Riccardo Toro Rosso'ya, Vergne ise HRT'ye. Buraya yazıyorum 🙂

  5. inşallah gelir bueminin yerine . sallayın buemiyi ya , algersuarinin malezya 2010 yarışı gibi bir tane yarışı var mı bueminin ?

  6. bu redbull da mafya gibi her işe soktu burnunu yok içeçek yok televizyon spor o bu şu

    arkasında redbull olan gaza geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir