Hamilton Güvenini Asla Sorgulamadığını Söyledi

yazar:

kategori:

Yarışa ilk sıradan başlayıp ikinci sırada tamamlayan Hamilton, kendine inanmaktan hiç vazgeçmediğini söyledi.

“Kendime olan güvenimi asla sorgulamadım. Yapılması gereken bu değildi. Takımdan o güveni aldım. Mesele beladan uzak durmak, komiserler heyetinin odasından uzak durmak, kendimi işime verip daha iyi sonuçlar almaktı.”

İngiliz pilot ilk sıradan başlamış olmasına rağmen elde ettiği ikincilikten memnun olduğunu ve otomobilin kontrolü yüzünden zor bir yarış geçirdiğini belirtti.

“İyi yarıştı. Çok fena değil. Mark yarış boyunca çok iyiydi ve Seb’i de tebrik ediyorum. Hafta sonu boyunca inanılmaz derecede hızlıydılar. Yarışta Seb’i yakalayıp geçkmek çok zordu.”

“Yarışta sorun yaşadım. Önden kayma sorunu yaşıyordum ve araç zoğu kez kilitlendi. Ama geçmişteki yarışlarıma göre iyi bir hafta sonuydu. bu yüzden memnunum.”
 


Yorumlar

  1. aslında hamilton iyi çocuk. gerçekten iyi çocuk.ama gel görki bazı taraftyarları adamdan soğutuyorlar.aynen kimi taraftarları .

  2. Dikkatini çekerim yarış sonunda hızlı turlara baktığımda Mclaren aracının Mercedes aracından 1.3 sn hızlı olduğunu görmüştüm bunuda bilyormusun ?
    Monaco yarışındaki en başlardaki atağı izlede sende kudur ozaman dostum !

  3. O film gişeden kalkalı çok oldu.İnternetten ücretsiz izleyebilirsiniz :)))

  4. McLaren88 öyle çok kenarlara gitmesin diye buradan yazıyorum.

    bu mantığa göre vettel alonso'nun anasını ağlatmış o zaman öyle mi? ayrıca hamilton da 🙂

    Demişsin ama mantık analizinde kaldım. Vettel ve Hamilton Alonso ile aynı jenerasyon pilotlar değiller. Ama Kimi, Heidfeld, Alonso, Button, Montoya gibi pilotlar aynı dönemin pilotları ve benzer tarihlerde yarışa başladılar. Onları doğal olarak Rosberg, Hamilton, Vettel gibi daha genç bir nesil takip etti ve bunlar daha erken şampiyonluk aldılar. Çok normal.

    Gelelim senin mantığına. Hamilton Alonso'ya senin mantığınla da koyamıyor. Hala Alonso ile aynı şampiyonluk sayısına sahipler. Alonso'ya koyma ihtimali olan Vettel var ve onunla da benim alıp veremediğim yok.

    [QUOTE]boş işlerle uğraşma hocam yok alonso sayesinde pilot pazarı bu hale gelmiş de cart curt[/QUOTE]

    Aynen öyle. Alonso ve Button sayesinde genç pilotlar moda oldu. Bakalım istatistiklere. 20 yaş 72 günün altında ilk yarışına çıkan 10 pilot var. 1998'de Esteban Tuero Minardi'de yaklaşık 20 yaşında yarışa çıkmış, tek sezonluğuna. Ondan önce Tarso Marques tekrar 1996'da ilk 2 yarışa 20 yaşındayken çıkmış. Bunları 2000'de Button 20 yaşında, 2001'de Alonso 19 yaşında takip etmiş. Button bahsettiğim çok genç çaylaklardan farklı olarak Williams ile puan almayı da başarıp kalıcı olmuş. Alonso ise daha önce bahsettiğim 2 Minardi pilotundan daha fazla sükse yaratabilmiş genç yaşına rağmen. Görülmüş ki genç pilotlar artık daha donanımlıymış, yolları da Alonso ve Button açmış.

    bırak işte kabul et 150 italia kötü bir araç alonso arkalarda çırpınıyor, kariyeri boyunca da hep kollanmış, şansla birçok yarış kazanmış, ikiyüzlülük yapmış bir pilot.

    Arka sıralarda çırpınarak podyuma çıkıyor değil mi? Arka sıralarda çırpınarak şu an 3. sırada? Evet F150 dandik bir araç, katılıyorum. Ama adam kendisinden hızlı araçlara sahip Webber ve Hamilton'un önünde değil mi? Önünde. O zaman daha gerilerde çarpışan otolarla oynayan bir pilotun olmalı senin değil mi?

    Şans hazır olana gelir. Ama Alonso abartıldığı kadar şanslı olsa 4 kere şampiyondu. O zaman görmek gerekirdi suratınızı.

    Hamilton'un kollanmadığını kanıtla bana.

    nasıl hamilton gereksiz kazalara karıştığında biz onu eleştiriyorsak, konsantrasyonu yok abuk subuk hatalar yapıyor diyorsak siz de açık açık söyleyin, hamilton haberlerinin altına gelip de çamur atmaya alonsoyu olaya karıştırmaya son verin. kuyruk acınızı kıskançlığınızı yansıtmayın

    Hamilton'u ve kıskanmam. Sadece yaptıklarına gülerim. Alonso'yu eleştirdiğimi, hatalarını söylediğimi daha önce beni takip edenler bilirler. Hamilton haberinde Alonso'ya laf atıldığında tabi ki pilotumuzu savunacağız.

    o değil hamilton o kadar adamla temas etti kaza yaptı ama alonsoyla hiçbir olayı olmadı bu sene

    Alonso beladan uzak durmaya çalışıyor diyebiliriz 😀 En azından dikiz aynalarını görebiliyormuş.

    neden gelip sataşıyorsunuz sürekli. alonso daha bu haftasonu kendisi söyledi bence hamilton kötü bir iş çıkarmıyor diye

    Neden acaba? Sizinkiler Alonso'ya sataşıyor diye olmasın sakın? Ben de dedim bugün Hamilton uzun zamandan sonra iyi yarıştı diye. Ancak genel olarak kendini baltalamaktan öteye gidemiyor 2010 ve 2011'de.

    kısacası 'bırakın bu işleri'

    İlk önce sen. Önden buyur. Ben aynı nick'le bayadır buradayım. =)

  5. Git ozaman Monaco'daki geçişini izle Hamilton izle de kudur.Sonra anlaki Monza Savunma değil Ayar farklılığı olduğunu.

  6. bu mantığa göre vettel alonso'nun anasını ağlatmış o zaman öyle mi? ayrıca hamilton da 🙂

    boş işlerle uğraşma hocam yok alonso sayesinde pilot pazarı bu hale gelmiş de cart curt

    bırak işte kabul et 150 italia kötü bir araç alonso arkalarda çırpınıyor, kariyeri boyunca da hep kollanmış, şansla birçok yarış kazanmış, ikiyüzlülük yapmış bir pilot.

    nasıl hamilton gereksiz kazalara karıştığında biz onu eleştiriyorsak, konsantrasyonu yok abuk subuk hatalar yapıyor diyorsak siz de açık açık söyleyin, hamilton haberlerinin altına gelip de çamur atmaya alonsoyu olaya karıştırmaya son verin. kuyruk acınızı kıskançlığınızı yansıtmayın

    o değil hamilton o kadar adamla temas etti kaza yaptı ama alonsoyla hiçbir olayı olmadı bu sene

    neden gelip sataşıyorsunuz sürekli. alonso daha bu haftasonu kendisi söyledi bence hamilton kötü bir iş çıkarmıyor diye

    kısacası 'bırakın bu işleri'

  7. Arada 1.5 yaş fark var. Benim için epey büyük fark. Genelde virgülün 4. 5. rakamlarıyla uğraştığım içindir belki. Neredeyse aynı yaşta olmadığını gösterdim. Tabi bir zahmet McLaren'da yarışan Kimi kazansın Alonso'dan bir kaç yarış önce. Ama Alonso 2. sezonunda kazanmış, demek ki senin tabirinle ezmiş.

  8. kardeşim neredeyse aynı yaşta demek ne demek. kimi'nin daha genç olduğunu düşünsem direk kimi daha gençti yazardım heralde. kafan almıyor mu senin?

    malezya 2003 macaristan 2003'ten önceydi demek isterdim galibiyet önce derken. ki öyle de.

    ayrıca kimi raikkonen'i sevmem, senin pilotun diye saçma sapan konuşma

  9. Can sıkıntısı aslında. Bazen eğlenceli oluyor da. Eskiden, ilk geldiğim anlarda burası daha iyiydi buralar sanki. Korktu gitti demiyeceklerini bilsem yorum yapmam quva =) 2010'da da düşündüm bunu ama bu seferde Alonso şampiyon olamadı gitti derlerdi. Napalım devam şimdilik =)

  10. Vega dostum bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun.Çoluk çocuğa laf anlatmakdan bıkmadın.Onlar anlamazlar.En iyiyi bildiklerini sanırlar.Sıkışınca Abu dhabi derler papağan gibi.Bak onları anlatan bir düşünce aktarayım .Hangi sınıfa girdiklerine sen karar ver.

    5 Yasinda: „Babam herseyi bilir“

    7 Yasinda: „Babam bilir“

    9 Yasinda: „Babam bile bilir…

    12 Yasinda: „Babam bunu bilmez“

    15 Yasinda: „Babam bunu nerden bilecek…“

    20 Yasinda: „Babam bişey bilmez, nerden bilecek….“

  11. Evet Alonso ve Button'a teşekkür etmeliler bu kadar basit. Sen 90'lı yılların başında 19, 20, 21 yaşlarında kaç tane pilot sayabiliyordun? F1'in gençleşmesini bu 2 pilot sağladı kesinlikle.

  12. Kimi Raikkonen 17 Ekim 1979 doğumlu. İlk yarışını Mart 2003'te Malezya'da kazanmıştı. 23 yaşındaydı, ekim doğumlu olduğu için 24 olmamıştı yani.

    Fernando Alonso 29 Temmuz 1981 doğumlu. İlk yarışını Ağustos 2003'te Macaristanda kazanmıştı. 22 yaşındaydı.

    Ee hani Kimi daha önce kazanmıştı kardeş? Kendi pilotunun doğum tarihini bile bilmiyorsun. Madem önce diyeceksin nasıl önce olduğunu da söyle. Ben yaş olarak yazdım önce olmadığını gösterdim.

    Ayrıca biri 3 senedir aralıksız yarışırken, diğeri 1 sene test pilotluğu yapmıştı. Ayrıca diğeri McLaren'da uzun bir gelecek hayal ederden, diğerinin 2003'te yarışacağı takım bile sezona çok az kala belli olmuştu. Biri McLaren'da ön sıralarda, diğeri Benetton'dan türeme Renault ile orta sıralardaydı aslında.

  13. yüzlerce F1 yarışı izlediler belkide ama… at gözlüklerini çıkarıp izlemediler 😉

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bak İşte Bu Yorum Olmadı..

  15. Alonso en azından geçemediği için pes ediyor.
    2011 monza hamilton Schumacher i geçemediği için yol istiyor beni konuşturmayın normalde böyle yazmayı sevmem ama bunlarıda bilip öyle konuşun…

  16. Alonso en azından geçemediği için pes ediyor.
    2011 monza hamilton Schumacher i geçemediği için yol istiyor beni konuşturmayın normalde böyle yazmayı sevmem ama bunlarıda bilip öyle konuşun…

  17. raikkonen ilk yarışını alonso'dan önce kazandı bu arada 😉

  18. kimi raikkonen ilk yarışını kazandığında alonsoyla 'neredeyse' aynı yaştaydı

    bence sen herşeyi görmezden gelip **** alonso gibi kendini avutmaya çalışıyorsun

  19. Yok yahu Alonso ne büyük bir sey yapmıs F1 icin.Demek 2003 den bu yana yarışan çaylakların hepsi alonsoya teşekkür etmeli 😀 ALonso olmasa takım patronları boyle dusunebilir miydi hiç 😀

  20. Hahaha bir de Alonso eziği demez mi?

    Alonso Renault'ta 2003'te yarış kazanmasaydı Lewis Hamilton ve benzerlerini kimse aradan geçen 4 yıl sonunda takımlarına katmaya cesaret etmez, genç pilot kavramı olmazdı.

    Bence sen masal takip etmişsin.

  21. oha sağlam güldüm helal 😀

    photoshop'dan anlayan birisi varsa sitede yapsın lütfen böyle birşey 😀

  22. evet evet strateji

    40 tur boyunca petrov'u strateji yüzünden geçemedi

    yarış sonunda petrov'un yanına gelip nasıl da salyalarını saçtı

    insan biraz cesur olur yav ucunda şampiyonluk var

    geçmeye çalışıp yarış dışı kalsa bile daha iyiydi

    tabi alonso eziğini 2001'de F1'e gelişinden beri takip eden biri olarak böyle olmasına hiç şaşırmadım

  23. eşit araçla alonsoya kim taktı 2007'de

    daha melbourne'de hamilton'ın ilk F1 yarışında 3. hamilton 2. alonsoyu geçiyordu da McLaren acıdı alonsoya hamilton'ı yavaşlattı

    2007 monaco'da bu sefer 1-2 giderken hamilton yapıştı arkasına yine takım hayır dedi

    2007 amerika'da alonso çırpınıp da hamilton'ı geçemeyince aracı nasıl da elini sallaya sallaya pit duvarına sürdü

    2010 almanya'da massa'yı geçmeyi beceremedi telsizden ne dedi

    EZİLİNCE AĞLAYAN ADAM, FERNANDO ALONSO
    – çok yakında sinemalarda –

  24. Vettel Hamilton arasında 20 saniye fark oluşmadıkı yarışda,ilk pit stoplarda 5 sanıye kadardı..

  25. İşinize gelince Hamilton hep zorlar en iyisi olmak ister, işinize gelince Hamilton şampiyon mu olacaktı. Kendi mantığınızı sorgulayın ilk önce.

  26. bence çok takılıyorsunuz şu artı eksi olayına,geçen sene bu zamanlar kaldırıldığı zamanda kaldırılmasından şikayetçi olan üyeler vardı hatta geri gelmezse o sistem yazmam diyenler vardı,konu karışık

  27. istihbaratın sağlam mı? :))) bu arada tanışıyor muyuz?

  28. Daha iyiye odaklanırken yarış dışı kalır ve puan alamaz. Aynen 2010'da ve 2011'de yaptığı gibi. Lewis hatasından ders almayana kadar asla iyi bir pilot olamaz. Konuştukça batma gibi bir durum sezmedim. Lewis'in de durumu ortada. Nihayet uzun zamandan sonra Kore'de adam gibi kullanabildi.

  29. istediğiniz kadar zırlayın e_zikliğinizi vurun günyüzüne sizi gördükçe daha da keyifleniyoruz

  30. Alonsoya söylenmedimi ihtimaller Abu dabi 'de.Girmeseymiş pite kör mü gözü 2.Olarak 2009'DA İtalya yarışını kazansa ne olcaktı.Şampiyon falan mı olcaktık.Harbi mantıksız yorumlar yapıyorsunuz.

  31. Nasıl yarış izlediğinizi bilmiyorum ben.Jenson 3 saniye yakınındayken Lewis'e yakıt tasarrufu yap dediler oda mantıken sordu tur derecesi tasarruf yaptıgı icin düşeceğinden jenson beni gececekmi ozaman diye sordu onlarda hayır dedi ama ne oldu jenson atağını yaptı sonra bunun adil olmadıgı göründü sonradan her ikisinede tasarruf yaptılar.Zira Lewis'in jensonu geçişinde dar acıdan giren jenson mometum kaybettiğinden Lewis hava koridoruna daldı hatta temasta yasadılar geçiş yaparken sence jenson'a yerini geri ver deseler böylemi verirdi:)) Ağlamalarınız öldürüyo bizi hakkıyla gectiğini bile diyemiyosnuz fanatikliğinizden:))Ferrari ne yaptı Fernando senden daha hızlı bu mesajımı doğrulayabilirmisin hoop düzlükte yavaşla ve geçil 😀 sonrada Smedley massa'nın telsizine ''Sorry'' diye mesaj yollar alenen yapılanla alakasız seyleri bir tutmayınız lütfen…Sampiyonadaki durumunuz ortada jenson'la Alonso'nun önündeyiz bu sezon yine galibiyetlerimiz sizden fazla ve takımlarda cuvalla fark yediniz hala boş boş iddilar peşindesiniz:)))Bari kabullenin

  32. Konuştukça batıyorsun yaklaştıda ne olmuşmuş webberin altına girmişmiş çaresizliğinin en büyük ispatı saçmalamanın daniskası. benim demek istediğim ne sen ne diyosun Hamilton herzaman safkan bir yarışçı olmuştur hiçbir zaman garantiler üzerinden hesap yapmaz sadece her zaman daha iyiye odaklanır. herzaman 1 sıra daha kazanabilirmiyim diye düşünür ama ne desek nafile anla(ya)mıyorsunuz ki.

  33. Hamilton 2010'da büyük hızla yaklaştı da ne oldu. Asıl büyük hızlı Webber'in altına girdi.

    Alonso 2 kere şampiyon oldu. Belki gerçekten ballı olsaydı 4 de olurdu. Ama Lewis ne yapıyor bu genç yaşında. Yeni nesil crash kid… Sadece tek şampiyonluğa sahip. Muhteşem başarı…

  34. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    sözde bir kazakolik şans şampiyonu olmaktan iyidir.

  35. Alonso'da hiç bir hata yoktu. Onu düzlük hızı dehşet olan Renault'ların arkasına düşüren Ferrari pit ekibi utansın. Şampiyonluğu gerçekten hediye ettiler Vettel'e. Mark Webber'i kopyalayalım derken batırdılar işi. İşin ilginci aynı trend 2011'de de devam etti ve yine pozisyon kaybedildi.

    Hala atak denememek diyorsun, komik kaçıyor. Önünde saydığım 3 pilotu uçarak geçeceğini sanıyorsan zaten tebrik edeceğim seni.

  36. Elbette ki öyle olacak, arkasındaki tren daha hızlı tur atamıyor ki. Zaten yarışın en hızlı turunu Vettel attı hiç zorlamamasına karşın.

  37. Hamilton geçen yıl şampiyonluğu kendi hatalarıyla kaybettiğini zaten söyledi sorun o değilki sorun şampiyonluk göz göre göre giderken atak denememek. eğer orda hamilton olsaydı ya geçerdi yada ikiside yarış dışı kalırdı alonso hem strateji hemde kendi hatasıyla kaybetti o şampiyonluğu.

  38. dostum adam sondan bir önceki tur en hızlı zamanı yapıyor senin gibi bir bilgisiz çıkıyor adam yavaş diyor evet Vettel'e göre yavaştı ama 2.en hızlı pilottu. ben 10 yıldır yarış izliyorum ama belli ki sen bugünkü yarışı bile izlememişsin.

  39. Ben de Ferrari'nin o pistteki stratejisine gülüyorum zaten. Ama Alonso Petrov'u geçseydi şampiyon olurdu diye düşünen adamlar, hesap kitap yapmayı bilmiyormuş; bu daha güldürücü. 40 turda sadece Petrov'u değil Kubica'yı ve Rosberg'i de geçmek gerekiyordu hatırlarsan. Ama olsun Alonso Belçika'dan itibaren 5. iken Abu Dhabi öncesi liderliğe kadar yükseldi ya yeter.

    Ama Hamilton ne yaptı? Şampiyon olacak denilirken 2010 İtalya'da kendisini Massa'nın arkasında, 2010 Singapur'da Mark Webber'i geçerken duvarda bulmadı mı? 2011'de gridin en iyi 2. arabasına sahipken Button'ın performansına bakıp, sonra Lewis'in yaptıklarına bakmak da pek iç açıcı olmasa gerek değil mi?

  40. Geçen sene Petrov Alonso'yu hızlı olduğu için mi arkasında tuttu? Bu sene İtalya'da Schumacher Hamilton kadar hızlı mıydı? Hiç mi ömründe F1 izlemedin kardeşim?

  41. Yaklaşık 25 tur Webber ile 1 sn içersindeydi fark. 2. olmuş ve senden daha hızlı aracı 25 tur arkanda tutmuş bir pilota yavaş demek bu spordan hiçbirşey anlamıyor olmak demektir.

  42. 2010 Avustralya

    Ferrari : Hamilton arkandan büyük bir hızla yaklaşıyor

    Diaz : Bunu duymak istemiyorum

    2011 Kore :

    Alonso : Pes ediyorum

    sözde bir çifte şampiyon

  43. adamın özelliği bu alonso gibi pasif değil 1 sıra yükselmek için herşeyi yapıyor alonso gibi bir çaylağı 40 tur geçememezlik yapmıyor haa 40 tur demişken hala hatırlarım hala gülerim

  44. siz böyle ağladıkça nasıl keyifleniyorum varya.

    kıskançlık iyice başınıza vurmuş artık 😀

  45. Eğer önündeki pilot gözden kayboluyor, arkandakiler teker teker seni yakalıyorsa yavaşsın demektir. Bunu anlayamamak için ya fanatik ya da zihinsel özürlü olmak lazım.

  46. Duymayız çünkü Hamilton sadece önüne bir araba çıktığında durabilir. Mesela 2009 İtalya GP'si. Son turda 3. iken, 2. giden Button'ı yakalamaya çalışırken duvara girince; 2 puanı daha kazanıp artistlik yapayım derken 6 puandan olmuştu.

    Hala hatırlarım, hala gülerim.

  47. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    singapuru iyi dinle o zaman.sonra benim gibi birine laf etme cesaretinde bulun.

  48. ferrari nin aracına da kepçe takacaklarmış duydun mu önündekine atak yapamadığı için kaldırıp kaldırıp geçmek için

  49. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    eh önündeki adamı aynadan görmesi mantıksız.Zira 2010 puan tablosu.

    2011 puan tablosu bunu cevaplıyor.

    bence artık kimiden ses gelmez.Monza 2007 de denedi aldı cevabı.

    bir gayret birde Spa 2008 dedi.

    sonrası …..sonrası malum 🙂

  50. saçmalama sanatının ustası…….!

  51. Güzel bir yazı da bunu herkes anlayamaz.

  52. Alonso yu yanımda görmek istiyorum da diyor ama karşıdan ses gelmiyor;)

  53. Yarıştan anlayan insanla anlamayan insan nasıl fark ediyo. Bunu lewis iyidi dediğin için değil ferrari taraftarı olmana rağmen olanı söylediğin için belirtmek istedim. Redbull bariz hızlıydı yani hala ne amaçla lewis yavaştı yok şu kadar fark yedi demenin mantığı var cidden anlamak güç.

  54. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    evet genelde şunu duyarız:

    galiba yine birine çarptım.

    yine ceza alacağım.

    görmedim.duymadım.bilmiyorum.

    ama en çok sevdiğimiz : lastiklerim bitti.

    I give up : Bırakıyorum.

    I am done : Pes ediyorum,benden bu kadar.

    Haydi pes ettik diyelim.

    En azından aynalarımız yeterli :).

  55. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    boşver merve.sc ye rağmen 56 sn fark yiyenlerde gördük.

    bu arada mp4 27 de devasa boyutlarda duvar aynaları kullanılacakmış.

  56.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    emir demişken doğruya jenson beni geçecekmi hayır geçemeyecek diyen kimlerdi acaba hangi pilota

    eşit şartlardaki takım arkadaşından 24 sn farkı kim yedi.

    vb benzer bir sürü fark

    1 başla 2 bitir sonrası maval oku.

  57. Hamilton'ın telsiz konuşmalarında şunu asla duyamazsınız :pes ediyorum!!!

  58. neresi yavaştı yaa adam 2. olmuş yavaş diyorsunuz sizin gibiler f1 izlemesin gidin at yarışı izleyin.

  59. amman dostum nerden karıştırdın şimdi startta liderliğe yükselip tur yeme mevzusunu

  60. sen massa yı emirsiz geçemeyeni de bi açıkla da bizde bilelim yeğen hani eşit şartlar eşit arabalar eşit hızlar müthiş pilotajı olan bi pilot sonra gel bize hamilton un sezonun açık ara en önde takımından 15 saniye fark yemesini anlat unutma bu araç millete tur bindirdi daha bu sezon içinde…

  61. arkadaşlar bazen buradaki yorumları okuyunca ben farklı bir yarış izliyormuş hissine kapılıyorum. nasıl hamiltonun yavaş olduğunu söylersiniz anlamış değilim. vettel hamiltonun attığı en hızlı turu son turda 0.7 saniye farkla geçiyor. siz hala hamiltona atıp tutuyorsunuz. gerçekten ilginç

  62. hamilton'un sürüşü gayet iyiydi bugün.
    bu yarıştaki hızı, pek tartışılacak bir mevzu değil bence.
    ilk bölümde webber'e attığı fark ve vettel'den pek kopmaması da bunu gösteriyor.

    ayrıca, savunması kusursuzdu.
    tam da doğru noktaları kapattı, bunu yaparken herhangi bir hata da yapmadı.

    vettel haricinde hamilton, bu hafta sonunu en karlı kapayan pilot oldu.

    red bull'un pole serisine son verdi.
    yarışı takım arkadaşının ve diğer red bull'un önünde bitirdi.
    geçemediği tek pilot, tartışmasız en hızlı olan vettel'di.

    buna rağmen bazıları nasıl sataşırız diye yardırıyor.

    kötü gününde ve hatalarında nasıl eleştiriyorsak,
    başarılı olduğunda da o şekilde hakkını vermek gerekir.

  63. Hamilton bu yarışta çok yavaştı. Arkasında tren oluştu net bir şekilde. Ancak pistin karakteristik yapısı sayesinde pozisyonunu korumayı başardı.

  64. Gerçekten Redbull hızlıydı.
    Hamilton da süper yumuşak varken Webber Yumuşak lastik ile ona yaklaşıyordu tabi buda Webber'in taktiği.
    Başta lastiklere yüklenmiyor sonlara doğru kullanıyor.

  65. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    pole den başla,geçil.

    20 sn fark ye.

    sc girsin.

    1 sn altındayken atak dahi deneyeme.

    12 sn daha ye.

    dünkü suratının sebebi belli oldu.GÜVENSİZLİK.

    Olmayan birşeyi sorgulayamazsın tabiki.

    Güzel konuşmuşsun yeğen.

  66. lewis bugün çok iyi savunma yaptı. geçildiği anlarda aracının avantajlarını kullanıp yerini geri aldı. ilk iki sektörde farkı açıyordu ama son sektörde red bull aracı inanılmaz hızlıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir