Kore GP De Ecclestone'den Ücret İndirimi Bekliyor

yazar:

kategori:

Yeongam’daki yarışın geleceği ile ilgili endişelerin doğması ile birlikte organizatör Won-Hwa Park, etkinliğin yüksek yarış bedeli nedeniyle zorlukla karşı karşıya olduğunu söyledi. Park, yarışlarla ilgili anlaşma yapıldıktan sonra görevi önceki yetkililerden devralmıştı.

Kore GP için geleceği güvence altına almanın önceliği, maliyetleri, dolayısıyla yarış ücretini düşürme.

Yerel basına göre bu seneki yarışın toplam maliyeti 52 Milyon £ ve buna 35 Milyon £’luk yarış ücreti ve televizyon hakları dâhil. 2016’ya kadar devam edecek mevcut anlaşma, her sene %10’luk bir artışı da kapsıyor.

Biletlerden sağlanan gelirlerin 16 Milyon £ civarında olduğu düşünülünce etkinliğin devamı için hükümetten destek şart.

Bu finansal sıkıntılar nedeniyle gelecek sene bile takvimden düşebilecekleri öne sürülürken Park, bunun olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Park: “Sıkı bir şekilde zorluyoruz ama Bay Ecclestone ile de iş birliği yapmamız gerekiyor. Bu etkinliği devam ettirmek istiyoruz. Çünkü zarar etsek de büyük bir etkinli bu”

Ecclestone’nin orijinal anlaşmada değişiklik yapmak istememesi halinde ne olacağı sorulunca Park: “Şu anda benim bir şey söylemem için çok erken”

“Şu anki durumumuzu çok iyi biliyor ve umarım daha işbirlikçi olur”


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Kalpsin Bernie ye ırk millet farketmez en sevdiği şey yeşil banknotlardır.Neyse iyi tarafından bakalım belki bizim için bir şans?

  2. İnsanoğlu çok garip paranın tadını bi aldımı hiç bir zaman tatmin olmuyo,köstebek misali ha bire istiflemeye devam ediyo.Şimdi bu adamın yüzüne "be aç gözlü yedi kıtayı titreten Padişahlar bile bi şey götüremediler sen ne götüreceksin"demek var:)Denk gelsem derim:) Ye bakalım,daha doğrusu hepsini yiyemezde istifle bakalım Bernie Ecclestone nereye kadar yetecek gücün!

  3. Ecclestone dünyanın her yerindeki organizatörlerin canına okumayı sürdürüyor.

  4. Bay E: Canımı al, paramı alma.

  5. "35 Milyon £'luk yarış ücreti ve televizyon hakları dâhil. 2016'ya kadar devam edecek mevcut anlaşma, her sene %10'luk bir artışı da kapsıyor."
    Bu E harbi iyi tüccar. 35 Milyon £ ! $ bile değil. Bizden az bile istemiş.

    Bu şartlarla bu pistler birkaç sene içinde (bizim gibi) dökülürler, yarışlar hakettiği gerçek yerine (seyircinin yarışlara geldiği) Avrupa'ya geri döner..

  6. kendimizden biliyorum daha çok beklerler :)) Bu etkinliği devam ettirmek istiyoruz. Çünkü zarar etsek de büyük bir etkinli bu"

    bu söz ibretlik olmuş :))

  7. Desene sizinde başınız dertte (Ecclestone den dolayı).Bence sizinde işiniz çok zor.Başınızın çaresine kendiniz baksanız daha isabetli olur herhalde.

  8. Bay E onlara yapacağına bize az indirim yapsın bizi alsın takvime. En azından doğru düzgün bir pistte yarış izleriz. Takımlar da avrupa'ya yakın kalmış olurlar.

  9. Ecclestone = Soyguncu,Aç gözlü

    Bu arada oyunda turladığım kadarı ile pist hoşuma gitti düzlük koredeki gibi bombeli değilde içe çukura girip çıkıyor gibi güzel birşeyler yapmışlar virajlarda hızlı ve akıcı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir