Rampf "İlk 3 Arasında Fark Çok Az"

yazar:

kategori:

BMW Sauber Teknik Direktörü Willy Rampf’e göre tepedeki 3 takım arasındaki fark okadar az ki, daha fazla gelişme yapan takım anında öne geçebilir.

BMW Sauber pilotları bu sezon şu ana kadar araçlarının performanslarını sonuna kadar kullandı ve tepedekiler ile mücadele ettiler. 3 defa podyuma çıkmasına rağmen BMW, galibiyet için son nokta olan Ferrari’yi geçecek son hızı bulamadı.

Rampf, küçük detayların ve geliştirmelerin devam edeceğini söyledi.

Rampf "Barcelona’daki yarış tepedeki 3 takımın sırasının değişmediğini gösterdi. Ferrari hâlâ avantaja sahip, bunun yanında Mclaren Mercedes ve BMW Sauber aynı seviyedeler."

"O kadar yakınızki çok küçük modifikasyonlar her şekilde fark oluşturur. Bu yüzden gelişimimizi son sürat sürdürüyoruz." dedi.

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen "Türkiye GP için hedeflerimiz açık: Ferrari’nin önde bulunduğu yerde, liderler arasındaki pozisyonumuzu korumak. Sezonun 5. yarışında yine F1.08’de küçük detayları geliştirmeye devam edeceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. Mc Laren arkadaşımın söylediğine çok katılıyorum setup ve lastik bu sene şampiyonu belirleyecek.

  2. tolga soydan avatarı

    sert lasitklerle geride kaldığını söylemek yanlış olur çünkü yarışın sonunda raha davranıyolar.herkes sert lastiklerle başlasa daha iyi anlayabilrz.

  3. ferzan ferrari yumuşakları daha iyi kullanırken sertlerde BMW ve MCLarenden geri kalıyor..

  4. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    rampf kadar kendi kendini motive eden (takımını) başka birisini görmedim :p

  5. ferrari her iki set lastigide cok iyi kullanıyor.buda bir fark olusturuyor kanımca.

  6. Setup ve lastik konusunda avantaj sağlayan takım önde olur.Tabi her piste göre değişecek bir durum.ferrari tabiki 1 adım önde ama lastikler ve setup ayarlar 0,3/4 fark yaratabilecek durumlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir