Webber, Sezonu 2. Tamamlamaktansa Yarış Kazanmayı İstiyor

yazar:

kategori:

Red Bull son 2 yarışta önce pilotlar şampiyonluğunu, ardından ise takımlar şampiyonluğunu kazandı. Şimdi ise Webber’in pilotlar şampiyonluğunda 2. olması. Ancak Webber, bu pozisyondan çok önceliğinin yarış kazanmak olduğunu söyledi.

Webber “Tekrar podyuma çıkmak güzel bir duygu ve dürüst olmak gerekirse şampiyonada 2. olmaktansa yarış kazanmayı tercih ederim. Ancak yine de galibiyet kazanamayıp ikinci olursam bu da iyi olacak.” dedi.

Webber ayrıca bu sene şampiyonluk mücadelesine ortak olamadığı için Vettel ile olan ilişkisinin iyi olduğunu ancak bunun seneye değişmesini umduğunu söyledi.

Webber “İlişkimiz iyi. Geçen seneye göre çok daha kolay çünkü çok fazla savaş olmadı ama umarım gelecek sene daha ilgi çekici bir ilişkimiz olur… Umarım bu seneden daha zorlayıcı olur ve eminim öyle olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Massa'nında muslukları bir acılsa ozaman belki oda biraz renk katabilir.Ne dersin? :))

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    e redbull amacına ulaştı, artık senin aracının musluklarını açarlar..

  3. Mantıklı olan o zaten.Webber iyi start alan biri değildir ama 10 tane startta da 6-7 sıra kaybedecek bir pilot da değildir.Lastiklere alışamamış falan bana hikaye gibi geliyor, yarış temposunda en az vettel kadar hızlı.Sert lastikleri en iyi kullanan pilot, yumuşaklarda iş değişiyor tabi.

  4. Aynen öyle .
    Bu adamı biraz harcar gibi yaptılar geçen sene gibi olmaması için. ( En azından öyle düşünüyorum )

  5. Adamsın webber 🙂 ''Çok fazla savaş olmadı ama umarım gelecek sene daha ilgi çekici bir ilişkimiz olur ''
    Vettelin yarış kazanamadığı veya gerilerde kaldığı zaman ne kadar sorun çıkaran bir adam olduğu bu röportajdan anlaşılıyor.O olgunluğa da ulaşabilse komple bir pilot olma yolunda adımlar atacak ama maalesef…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir