"Williams Sorunun Nerede Olduğunu Bulmalı"

yazar:

kategori:

Barrichello, “Araç en baştan kötüydü ve bunu değiştirmenin bir yolu olmadı. Bazı güncellemelerle geliştirmek mümkündü ama önemli olan otomobili geliştirmek değil, sorunun nerede olduğunu anlayıp bir dahaki sefere daha iyisini yapabilmek. Aksi takdirde, bir sonraki otomobil de aynı şekilde kötü olur.”

“Sorunu iki ya da üç nedeni var ve durumu bilinme yapan da bu. Farklı bir tasarımcı ya da farklı bir motorla araç bambaşka bir karakteristikte olurdu. Ama eğer bu sene yaşanan problemler çözülürse gelecek sene daha iyi bir otomobil üretme ihtimali daha yüksek olur.” diyor.

Barrichello, takıma yeni katılan mühendis Mark Gillan’ın Jason Somerville ve Mike Coughlan ile birlikte büyük katkısı olacağını düşünüyor.


Yorumlar

  1.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Williams'ın tek sermayesi var, o da adı. Ellerinde başka bir şey kalmadı.

  2. Sorunların çözümü için Rubens'ten kurtulmakla işe başlayabilirler:)

  3. Williams'ın sorunu aero gibi geliyor bana. Ya da şu EBD olayını tam kavrayamadılar. Reno motoru neler getirecek göreceğiz ama williams'ın renodan kers ve şanzıman alacağını sanmıyorum. yine kendi sistemlerini kullanacaklardır. Bekliyorum bakalım, Frank dayı tekrar gülümseyebilecek mi 🙂

  4. 2009 da Toyota motoru ile iyilerdi ve istikrarlı bir şekilde yarışlar çıkartıyorlardı Tabiki herşey motor demek değil. 2010 Motor değişikliği ve şuan ki durumların dan çok çok iyilerdi Brezilya 2010 Pole almaları Şuan aynı şartlar altın da tekrar orda pol almak değil Q2 ye çıkmaya zorlanırlar. peki ne oldu benim tahminim ilk önce yenilikçi Vites kutusu ve kendi ürettikleri Kers ile Cosworth motorunun uyumsuzluğu. 2010 da da aynı motor vardı ve şuan ki durumlarına göre çok iyilerdi. Umarım 2012 de Renault motoru ile biraz da olsa canlanırlar ve bu tür sorunları çözerler Efsaneyi böyle görmek kahrediyor insanı. 2010 Brezilyada gelen pole ile duygulanmıştım gerçekten de Frank amcanın o tekerlekli sandalyeden etrafa gülücük saçması daha dün gibi aklım da umarım en gez iki yıl içerisin de toparlanırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir