Webber Kore'de Hamilton'u Geçemediği İçin Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Webber: “Başladığım sıradan yüksek yerde bitirmek güzeldi. Ama ilk yarışın ardından ilk tepkim hayal kırıklığıydı. Lewis’i geçemediğim için üzgündüm ama bir yarışmacı için bu normal”

“Yoğun bir mücadeleydi ve Lewis (Hamilton) hiç hata yapmadı. İkinci pitstopta farklı bir şey yapsaydım belki onu geçme şansımız olurdu ama takım aynı turda beni çağırdı ve önüm açıkken olacak tempomu yakalayamadım”

Lastikler için Webber: “Lastikler herkesin beklediğinden daha iyi performans gösterdi. İkinci pitstop öncesinde ana lastiklerden oldukça memnundum. Telsizden takıma 33. turdan daha ilerisine gidebileceğimi söyledim ama beni pit almak istediler. Geçiş için piste dönüş turunda risk aldım ama bir yolunu bulamadım”

“Araçlarımız turun farklı bölgelerinde hızlıydı. McLaren viraj çıkışlarında iyiydi ve ben de son sektörde iyiydim. İyi bir mücadeleydi ama sonunda benim için hüsran oldu.”

Şampiyonanın geri kalanı için Webber: “Şimdi takım her iki şampiyonluğu da kazanmış oldu ve Milton Keynes’de odak noktasının gelecek seneki araca kayması da kaçınılmaz. Ama yarışlar hâlâ devam ediliyor ve her birinden azami puanları almak istiyoruz. Klasmanı 2. olarak tamamlamak isterim. Bu yüzden, bunu başarma adına mümkün olan her şeyi yapacağım”

İlk Hindistan GP için Webber: “İlginç bir piste benziyor. Birçok yükseklik değişikliği olacak ve bazı hızlı bölümler de var. Hava sıcak ve dinlendirici olmalı. Umarım taraftarlar için iyi bir gösteri ortaya koyarız”


Yorumlar

  1.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    Webber bu sene özellikle çok daha pasif yarıştırılıyor takım tarafından.
    hızı ise sürekli Alonso ile it dalaşı yaşamasına sebebiyet veriyor

    namı değer kasap ünvanıda bazen ön plana çıksada Alonsoyu bir nevi daha mantıklı bir pilot olarak gördüğünden hiç çekinmiyor.
    hami yi geçememesi ise tam bir fiyasko öndeki Alonso olsaydı ne yapıp edip geçmek isterdi.

    mark gerçekten farklı bir aborjin dostu degişik bir pilot farklı ruh yapısı her dakika değişiyor bir bakmışsınız araç uçuyor sanırım aldığı sertifikadan esinleniyor uçmak sadece uçaklar için red bul içmekle olmaz ..

  2. kendi pilotunu ve takımını desteklemek yerine Webber ve Buttonla çok kafa yoruyosun.

  3. valla böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, bence şu söylemlerin hatalı

  4. Arkadaşım senin nasıl bir karakterin var anlamış değilim.İşine gelince Massa'yı yerlere göklere sığdıramazsın, işine gelmeyince 2. pilot deyip silip atarsın, işine gelince Webber'i yerlere göklere sığdırırsın, işine gelmeyince laf atarsın, işine gelmeyince(genellikle) Hamilton'la uğraşırsın, işine gelince sesin çıkmaz.

    İlginçsin..

    Oldu olacak çip taktıralım webo'nun aracına alonso ne tarafa gidiyorsa ters tarafa gitsin frenede 100m erken bassın olur mu?Tekerlek tekerleğe diye bir tabir vardır.Sizin oaralara hic ugramıyor bu nedense bilmem farkındamısın 😉

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Webberin tek derdi Alonso.Sadece Alonso sözkonusu olunca aslan kesiliyor.Başka zaman start alamayan ve gerilere düşen webber tam da arkasında Alonso olunca iyi start alacağı tuttu.Peki ya starttan itibaren ilk viraja kadar olan bölüme ne demeli.Piste asena çıkmış zannetim.Bir o yana bir bu yana.Alonso nereye webber oraya.Startta Alonso massanın yanına kadar geldiğinde webber önünü kapatıyor.Bu hareketleri hamiltona yapsa out olacağını biliyor.Hamiltondan iyi tırsmış.

    buyrun webberin startını izleyin.
    işte webberin startı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir