Toro Rosso Koltuğu için Mücadele Çetin

yazar:

kategori:

Takımın mevcut pilotları Sebastien Buemi ile Jaime Alguersuari’nin koltuklarını kaybedebilecekleri düşünülüyordu. Yerlerine Fransız Jean-Eric Vergne ve Avustralyalı Daniel Ricciardo’nun alabileceği konuşuluyor.

Tost, “Jean-Eric; Buemi, Alguersuari ve Ricciardo ile birlikte Red Bull’un gelecek yıl Toro rosso’da yarıştırmayı düşündüğü dört pilottan birisi. Kararımızı aralık ayında vereceğiz. Durum şu anda gerçekten belirsiz ve Jean-Eric de olasılıklar arasında.”

“Sürüş tarzını beğendim. Renault World Serisinde agresifliğini ve yeteneğini zaten gösteriyor.” dedi.

Tost, bir başka Fransız Charles Pic’in de kendileriyle görüştüğünü ve onunla bir teste çıkma ihtimallerinin olduğunu belirtti.


Yorumlar

  1. ricciardo ve alguersuari.:D

  2. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    alguersuari görüldüğü gibi bu sene çok gelişti ama burdada bence bi mclaren davası varr.
    neden derseniz şüphesizki bence öle hamilton button'dan çok daha yetenekli kaliteli iyi bi pilot ama şu anda button önde.
    toro rossodada böle bişe var bence buemi alguersuariden çok daha iyi bi pilot ama alguersuari önde yarışlarda dikkat edin sıralamada buemi geçiyor ancak startda tıpkı webber gibi gerilere düşüyor.
    ama yarış sonlarında aralarında 1 yada 2 araç oluyo bence şüphesiz buemi çok daha iyi bi pilot kii bencede öle.
    2 sene sonrada red bull'da görmek istedğim bi pilot.

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Jaime bu sene çok gelişti giderse 2.Hulkenberg vakası olur

  4. Eskiden olsa dediğin çok doğruydu ama şimdi işler değişti maalesef. Kabiliyetiyle yarışan her pilotun şu an "sponsorlu pilot" korkusu var. Bu daha endişelendirici. Toro Rosso sponsorsuz pilotlara yarışma şansı veriyor ve kendilerini geliştirmelerini bekliyor. Gelişemeyeni şutluyor. Üzerlerinde çok baskı var evet, ama bu iyi yönde bence.

  5. Redbull Torrorosso'yu deneme tahtası olarak kullanıyor. Pek de sağlıklı bir iş gibi gelmiyor bana. Her pilotun psikolojosini düşünmeleri gerekiyor. Buna göre kafalarının kafalarının rahat olması takım için çok önemli olmalı fakat içeride işler farklı yürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir