Webber ile İlgilenen Başka Takımlar Varmış

yazar:

kategori:

Webber bu yıl zor bir sezon geçirmiş ve takım arkadaşının on galibiyetine karşılık hiç zafer kazanamamıştı. Ancak Webber buna rağmen Red Bull ile anlaşmadan önce diğer takımların kendisiyle ilgilendiğini belirtti. 

Daily Telegraph’a konuşan Avustralyalı, “Bu sene harika olan bir şey vardı ki o da Red Bull ile anlaşmadan önce diğer takımlardan aldığım tekliflerdi. Benimle görüşmek için çok heveslilerdi ki bu da bana işlerin yolunda olduğuna dair işaret veriyordu.” dedi.

Gelecek sezon takım değiştirme fikrine de açık kapı bırakan Webber, “Gelecek sene burada olacağım ama 2013 ya da 2014’te nerede olacağımı söylemek için bir altı aya daha ihtiyacımız var.” diyor.


Yorumlar

  1. Mark Weeber

  2. hamdi yılmaz avatarı
    hamdi yılmaz

    ferrari f1 tarihinin en büyük takımıdır fakat her pilot şampiyon olacağı takımda sürmek ister.her pilot ferrari'yi ister lafı schumacher'den sonra söylenmeye başladı çünkü ikisinini aldığı başarıları hepimiz gördük.vettel ile rbr de beş yıl şampiyon olsun kimse öyle efsanedir falan diye ferrari'nin, mclaren'in yüzüne bakmaz.bkz. senna'nın williams'a geçişi, aslolan kazanmaktır

  3. Daniel Ricciardo'nın HRT'de yarışması çok iyi oldu ama. O yaşayacağı yarım sezondaki dertler tecrübesine çok şey katıyor. İyi bir takıma geçmesini beklemek gerekiyor doğru bir yorum için. Ben bekleyeceğim şahsen.

  4. Çünkü ferrari formula 1 tarihinin en büyük takımı.Her pilot bir gün ferraride yarışmak ister.

  5. Adam kariyerinin başında neden 2. pilot olarak gelsin Ferrariye?Eşit olarak sauberde paşa paşa yarışırım arkadaş…

  6. Webber'i en çok görmek istediğim yer fernando alonso ile beraber takım arkadaşı olacağı ferrari koltuğu.Çok iyi arkadaşlar ve ikiside araç geliştirme konusunda çok iyi.Ayrıca webberin geride kalmayacağı sorun etmiyeceği tek pilot Alonso.Ferrari tabi ikinci pilot rolü için bir isim arıyorsa perez vb. tarzı genç pilotlara yönelecektir, webber başına buyruk olduğu için alonsonun kendisinden daha hızlı olduğunu onaylamayabilir 🙂

  7. Webber öyle berbat bir pilot değil. Elbette teklifler alacaktır. Red Bull'da kendisini daha da geliştirebilmiştir. Teklif götürenler muhtemelen Williams ve Genii-Senna GP'dir. Yeni takımların zaten iyi pilotları var. (HRT hariç :D)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir