Coulthard: "Vettel Bir Lider Olduğunu Zaten Kanıtladı"

yazar:

kategori:

Mercedes patraonu Ross Brawn geçen hafta Vettel’in gerçek yeteneğinin en hızlı otomobile sahip değilken görülebileceğini söylemişti. “En iyi otomobile sahip değilken Sebastian’ıngörevlerini, etkisini ve pozisyonunu görmek ilginç olurdu. en iyi aracı kendi yapmalı, kendi yaratmalı.” demişti.

Coulthard ise Vettel’in 2008 yılında Toro Rosso’da yarışırken İtalya GP’sinde bunu kanıtladığını düşünüyor.

“Ross Brawn’a karşı inanılmaz saygı duyarım ama Seb, Toro Rosso’da başardıklarıyla gerçek bir lider olduğunu zaten kanıtladı. O zamanlarda takımın yarış kazanacağını kim düşünebilirdi ki? Ama o ıslak pistte pol pozisyonunu kazandı ve yarışı zaferle tamamladı. Gerçekten harikuladeydi.”

Coulthard ayrıca Ferrari pilotu Fernando Alonso’nun da rekabetçibir otomobile sahip olduğu takdirde Vettel için gerçek bir ölçüt olabileceğini söylüyor.

“Michael en iyi zamanlarını geçirirken Alonso iki kez şampiyon oldu. O zamandan bu yana otomobili çok iyi olmadı ama iyi bir otomobille kazanmak için elinen geleni yapar. Sporun geçmişine bakarsanız başka bir pilotu referans almanız gerektiğini görürsünüz.”

“Merk Webber de fena değildir. Harika bir pilottur ve Seb bu sene ona karşı oldukça baskındı. Bunu kabul etmek gerek.”


Yorumlar

  1. rafaelnadalıhhh avatarı
    rafaelnadalıhhh

    Resimde ne mi var? yılın konusu abicim süper vettel nadal'ı öper

  2. -3 e cevap vereyim insan olmanızı bekledim ama beyniniz tahmin ettiğim gibi kafa tasınızın içinde değil kalçanızda sıkışmış kalmış sizden adam olmaz.

  3. Merk Webber de fena değildir.

    Bu arada Webber 2008 yılında takım arkadaşı Coulthard'ı 3 kata yakın puan farkıyla ezmiştir 😉

  4. ben resme takıldım. artık eminim, kasıtlı seçiyorsunuz bu resimleri 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir