Vettel'in Gözü Schumacher'in Rekorlarında Değil

yazar:

kategori:

Vettel, gazetecilere verdiği demeçte, “O çok çok uzun bir süreç.İki harika sezon geçirdik ve şimdi bunların ardından insanların fazla heyecanlanıp bunları konuşması normal.”

“Bir yarış kazanmanın bile neler gerektirdiğini bilirken dünya şampiyonluklarından bahsetmeyelim bile. Bu çok uzun bir süreç ve yedi kez dünya şampiyonu olma ya da buna benzer bir hedefler koyamazsınız önünüze.” diyor.

Red Bull’un geleek sezon aynı formu devam ettirip şampiyon olup olamayacağı sorulduğunda Vettel, “Deneyeceğiz. Hiçbir zaman bir önce yaptığınızdan daha kötüsünü yapmak istemezsiniz. Elbette sınırı oldukça yukarıdan çizdik.” dedi.

“Bizim için her açıdan özel bir sezon oldu. İnanılmaz bir dayanıklılık sergiledik ve hiç teknik sorun yaşamadık. Elbette bu tomobiller limitlerde üretiliyor ve sorun çıkarmamaları gerekiyor ama zaman zaman sorunlar çıkabiliyordu.”

“Tabii bazen de biraz şansa ihtiyacınız oluyor. Göreceğiz. Çok sıkı çalışıyoruz. Ekip oldukça motive durumda ve yaptıkları işten memnunlar.”


Yorumlar

  1. Bu çocuk diğerlerinden farklı, yaşına göre çok olgun…

  2. Karakteri güzel,alçak gönüllü ve mütevazi. Tebrikler

  3. Takdir edilesi bir olgunluk ve mütevazilik.Umarım bu hayat felsefesini hep muhafaza eder.Pilot olarak beğenmeyenler elbet olabilir ama bu karakterini korursa insanlık olarak,kişilik olarak beğenmeyecek adama şüpheyle bakarım.Ben şahsen pistlerde ne oldum delisi,kıl,kibirli,saygısız adamları görmektense olgun pilotları görmeyi yeğlerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir