Haug: "Schumacher'in Ferrari'deki Gibi Bir Planı Var"

yazar:

kategori:

Mercedes adına yarışan Alman pilotun, gelecek sezonun sonuna kadar takımla anlaşması bulunuyor

2012, Mercedes’in Brawn GP’yi devralmasının ardından 3. sene olacak ve Haug, sporun zirvesine çıkmanın bundan daha uzun zaman aldığı düşünüyor.

Eurosport’a konuşan Haug: “Yeni Gümüş Oklar takımımızı Formula 1’de oturtmaya devam edeceğiz.”

“Gelişmelerimiz ve öğrendiklerimiz bizi kademeli olarak yukarıya taşıyacak; adım adım: Şu an için 4. güçten 3. güce, sonra ikiye ve nihayetinde ilk sıraya”

“Bu ancak uzun süren sıkı ve odaklanmış çalışma ile başarılabilir. Şu anki dünya şampiyonunun (Red Bull’un) ilk başarıya ulaşması 5 sene aldı.”

Ve Haug’a göre Mercedes, Schumacher ve Rosberg ile bu proje için doğru pilotlara sahip.

Haug: “Onlar bizi kesinlikle tatmin ediyor. Pilotlarımıza kazanan bir araç verir vermez kazanacaklar”

“Michael (Schumacher) tam bir motivasyon kaynağı. İlk şampiyonluğunu almak için 5 sene çalıştığı Ferrari’de olduğu gibi bir planı var”

“Aynı iştaha sahip ve hâlâ en iyi pilotlarda birisi”


Yorumlar

  1. Aramıza yeni biri katılmış arkadaşlar.Hep beraber ''HOŞGELDİN'' diyoruz:))

  2. 22 yasinda ilk yarisina cikan adam, 44'unden 1 sampiyonluk daha alirsa muthis bir sey olur…

  3. Schumacher'in Ferrari de ki gibi bir planı var demesini neden emeklilik olarak algılıyorsunuzda Ferraride ki araca benzer bir araç ve üst üste alınan şampiyonada ki stratijileri uygulamayı yeniden uygulayacağını neden kimse anlamaz ?

  4. şimdi bir anormallik var öncelikle haug daha önce rbr nin 5 yıl önceden bu işe giriştiğini şampiyonluğun 5 yıl alabileceğini kast etti.ama benim bildiğim şampiyonluklar 3 yıl üzerine kurulur ve schumi ile ilgili sözleşmede 3 yıllık (ha uzatılır yada uzatılmaz o ayrı) peki bu durumda şampiyonluklar 3 yıl ise bizim bildiğimiz gibi seneye schumi nin yada takım arkadaşının (zira takım için şampiyon olmak önemlidir öncelikle a yada b pilotunun şampiyon olduğu çok fazla önemli değildir).şampiyon olması gerek bu mümkünmü değil.ee peki schumi ile 5 yıllık kontrat niye yapılmadı haug ! onuda ben yazmayım(haa rosbergle lede 3 yıllık anlaşma var diyenler olabilir(1 yılı opsiyonlu) ( ama bunu isteyen rosbergdi oysa mgp şu anda kendisiyle 3 yıllık anlaşma imzalamak istiyor.) !

  5. Açıp biraz Ferrarinin 90'lardan 2000'e kadar ki gelişim sürecini araştır.

  6. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    sen kendi yaş****** başarısızlıklarına gül…

  7. Başlıga koptum yalnız ne planı varmış ki hahahaha

  8. O sadece bir aracı test konusuydu. Hem Rosberg hem de Schumacher kullanacak otomobili. Ama DTM'ye geçiş yok

    http://www.trf1.net/motorsporlari_haberler/dtm_haberleri/21914-schumacher-2012-de-dtm-araciyla-teste-cikacak.html

    Bu haberin kısa bri süre ardından Haug "yok öyle bir şey" demişti bir haber de daha ama benzer olduklarından haberi eklememiştik

  9. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Mgp nin şiddetle Schumacher ile olan sözleşmesini uzatması, bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapması lazım. Bunu yapmaları için neden çok, öncelikle Schumi yaşına rağmen çok çok iyi sürüyor puanlar kazandırıyor takıma ve halen de gelişiyor, hem çok profesyonel hem de bir çaylağın azmi var. Yanı sıra geri bildirimleri ile takımın gelişiminde müthiş rol oynuyor. Bir başka neden ise Schumi bu takımda olmasa kimse Mgp'den bu kadar söz etmez ve izlemez, eğer 7 kez dünya şampiyonu olmuş bir pilotu takımınızda yarıştırıyorsanız ister istemez gözler o takıma ve yaptıklarına kayıyor bu da reklam demektir hem de esaslı.

  10. bende schumacheri pilot olarak sevdim ancak herşey istediğimiz gibi olmuyor ne yazikki.İnşallah schumacheri pilot olarak zaferlerle ve şampiyonluklarla seneye ve diğer senelerde görürüz

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    birşey sorucam schumacherin sözleşmesi bittikten sonra mercedes DTM yarışlarınamı alacaktı schumacheri böyle bir haber yayınlanmıştı galiba.

  12. Acaba plan '' bir 7 yıl daha mı? :)) Süper olur süper

  13. Buradan sözleşmenin ''pilot'' olarak uzaması sonucunuda çıkartabiliriz. Ki bence en mantıklısı bu.

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Açıkcası Ben Schumacheri Pilot Olarak Sevdim.Takım Patronu Olarak Görmek Bile Mutlu Eder Ancak Buruk Bir Mutluluk Olur..

  15. ben de schumacherin şampiyon olmasını galibiyetler almasını çok istiyorum ancak haugun sözlerinden pilot olarak devam edeceğini çıkarmak çok zor.Schumi için ferrari takım patronu falan olsun istiyorduk yani ferraride çalışmasını belkide schuminin ferraride çalışma planları vardı belkisi de fazla hatta.Belki mercedes GP de görev almak istiyor olabilir takım da bunu istiyor olabilir çok karışık böyle işler.

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Moralimi Bozdun Şimdi :/ Schumacher Pilot Olarak Devam Ederse Çok Güzel Olur..Ama Pilotluğu Bırakırsa Mercedes Çok Fazla Taraftar Kaybeder..

  17. Burda çeviride bir eksiklik olabilirmi?
    Haug, Schuminin Ferrarideki gibi bir planı var derken bu planı kalan sözleşmesinin sadece 1 yıllık olduğunu unutarak söylememiştir heralde.
    Bu kısım kafa karıştırıcı.
    Eğer pilot uzun vadeli bir planı ve şampiyonluk hesabı varsa bu 2012 de olamayacak belliki.
    Peki ozaman Schumi kendi kendinemi gelin güvey oluyor yoksa pilotluğu önümüzdeki yıl bırkıp takımı şampiyon yapmak için duvaramı çıkacak?
    (Umarım pilot olarak kalmaya devam eder :))

  18. hedelerinden birinde dalya var efsanenin:)mercedes sözleşmesi uzatıldı diye bi haber acıklasa da rahatlasak

  19. 9 galibiyet olursa zaten şampiyon olur :))

  20. Acaba o eski sıçrayışını yapacakmı ? E artık daha olgun ama 2006 da da olgundu 🙂

  21. tek istediğim schumi nin bir kez podyumun tepesinde olması; nasıl bir tepki vereceğini ve kazandıktan sonra yapacağı hareketleri çok merak ediyorum;

  22. Ben eskisinden iyi olduğunu düşünüyorum.
    Hala çok hırslı girdiği mücadelelerden belli oluyor ve eskiden gelen tecrübeyide birleştirince…

    Atak yaparken bile taktiği farklı bu sene macaristan da yaptığı bir atak vardı geçiş taktiği çok hoşuma gitmişti…

  23. O bir efsane ve kim olduğunu ne olduğunu herkeze göstermeden bırakmaz

  24.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    İnsan düşününce Schumi'nin podyumlarını yarış galibiyetlerini özlüyor. Kazanacağı ilk yarış -kendi tabiriyle- tarifi imkansız duyguları da beraberinde getirecektir. Schumi'ye en uzak insanlarda bir tebessüm oluşacaktır.

  25. Şampiyonluk olmasa bile 91+9 güzel olurdu 🙂

  26. Schumi'nin şampiyon olmadan bırakmayacağına eminim, isterse 5 yıl sürsün…hele bir ilk galibiyetini alsın, sonrası gelecek…o hala bildiğimiz Schumacher…

  27. Noolur 3 yıl daha uzatın. 5. yılın sonunda şampiyonluğuna razıyız biz :))

  28. Uzatacak tabiki antlaşmayı okadar emek ver geri bildirim ver bırak git olurmu 😀

    Hadi Schumiii

  29. "Michael (Schumacher) tam bir motivasyon kaynağı. İlk şampiyonluğunu almak için 5 sene çalıştığı Ferrari'de olduğu gibi bir planı var"
    Bana kalırsa SCHUMACHER mercedeste şampiyonluk kazanmadan bırakmayacaktır

  30. "Michael (Schumacher) tam bir motivasyon kaynağı. İlk şampiyonluğunu almak için 5 sene çalıştığı Ferrari'de olduğu gibi bir planı var"
    Bana kalırsa SCHUMACHER mercedeste şampiyonluk kazanmadan bırakmayacaktır

  31. Schumacher61 avatarı

    Anlaşmayı 3 yıl uzattık deyin de derin bir nefes alalım. Ne de olsa 8. Şampiyonluğunu alacak ama 2012 de biraz zor görünüyor. Uzatın anlaşmayı ve hızlı bir araç yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir