Whitmarsh: "Hindistan'da Kazanmamamız İçin Bir Neden Yok"

yazar:

kategori:

Whitmarsh: “Heyecan verici bir şey bekliyorum; sanırım hepimiz öyle. Hiç bulunmadığımız bir yer. Yarış takviminde de orayı ziyaret etmemiştik. Bu yüzden ilginç olacak”

“Japonya’da çok güçlü olduğumuzu hissettik; Kore’de de öyle ama Red Bull iyi bir iş çıkardı. Umarım Hindistan’da işler bizim lehimize döner. Biz de bunun için çalışacağız”

Buddh Pisti, hem yere basma gücüne hem de düzlük hızına prim veriyor ki Whitmarsh, McLaren’in yeni pistte iyi performans göstereceğine inanıyor.

McLaren patronu, pist yüzeyi gibi bilinmeyen etkenlerin de net bir tahminde bulunmayı zorlaştırdığını ekledi.

Whitmarsh: “Oraya gidene, pisti yüzeyini ve nasıl olduğunu görene kadar bir şey bilmiyorum. Orada güçlü olmamamız için bir neden yok. Ama Red Bull’un da güçlü olacağından eminim. Ferrari’nin de bizi yenmeye çalışacağından eminim. Hindistan’da heyecan verici bir meydan okuma olacağını düşünüyorum”

Yeni piste erkenden alışmanın önemli olması ile birlikte Whitmarsh, Cuma günkü antrenmanlarda, araçlarının Kore’de yere basma kuvveti kaybının nedenleri de araştıracak.

Whitmarsh, Kore’deki yarışın ardından yaptığı açıklamada Hamilton’un aracının ön tarafında %10 oranında bir yere basma kuvveti yaşandığını ve İngiliz pilotun bu nedenle sıkıntı yaşadığını, ayrıca Button’un ilk turdaki bocalamasının da bundan kaynaklanmış olabileceğini belirtmişti.


Yorumlar

  1. Bu adamın her yarış öncesi aynı cümleleri kurması sıktı artık…

  2. kalan yarışlarda başarılı olmak her anlamda önemli;çok fazla değişim olmayacağı 2012 sezonuna en hızlı araç girmek için bu yıl'ki gelişimi en iyi araç ile tamamlamalıyız;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir