Hamilton: "Ailemin ve Taraftarların Desteği Büyüktü"

yazar:

kategori:

Zorlu geçen dönemin ardından Lewis Hamilton Hindistan GP öncesi ailesi ve arkadaşlarıyla bir araya gelecek.

Hamilton; “Ailemle birlikte birkaç gün geçireceğim. Bunun için sabırsızlanıyorum. Hafta sonu boyunca onlardan büyük destek aldım. Kardeşim, annem ve özellikle babam sürekli e-postalar gönderdi. Çok uzun zamandır evimde olmamıştım. Oraya gidip zaman geçirmeyi, oyun oynamayı, araba kullanmayı, onları özledim.” dedi.

Hamilton zor zamanlarında taraftarlarından da büyük destek gördüğünü söyledi. “Dünyanın her yanından insanlar, gerçekten harikaydılar. Her zaman yanımdaydılar. Gittiğim her yerde Twitter’dan, Facebook hesabımdan mesajlarını aldım. Tanıştıklarım da oldu. Bu gerçekten çok özel.”

İngiliz pilot, medyada yer alan ve kız arkadaşı Nicole Scherzinger ile aralarının bozuk olduğu yönündeki haberlere ise yorum yapmadı.


Yorumlar

  1. KONUYLA İLGİLİ DEĞİL.

    ARTIK ŞU YORUM YAZMA YASAĞIMI KALDIRIN,3 YILDIR ÜYEYİM SAÇMA SAPAN CEZALAR VERİYORSUNUZ.NE KÜFÜR ETTİM NEDE BAŞKA BİRŞEY YAPTIM AMA YORUM YAZAMIYORUM.
    5 AYDIR YASAK VAR YETER ARTIK !

  2. Medya haberciliğik yapacağım derken biraz abartıyor. KIZ ARKADAŞININ DURUMU BİZİ HİÇ Mİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR. Biz onun pilotluğu ile ilgileniyoruz. Ben de daima yanındayım Hırçın, Hızlı ve savaşçı pilotları severim.

  3. lewis e hayranım …inanılmaz bir insan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir