Doktoru, Kubica'nın Dönüşü İçin Beklentileri Düşük tutuyor

yazar:

kategori:

Renault Takım Patronu Eric Boullier, yakın zamandaki açıklamasında Ekim ayı sonuna kadar Polonyalı pilottan haber bekleyeceklerini söylemişti.

Boullier, sürenin biraz daha uzatılabileceğini kabul etmiş ve Kubica ile devam etme niyetinde olduklarını söylemişti.

Ama Kubica’nın doktoru bu hafta, 26 yaşındaki pilotun rehabilitasyonunun son bulması için birkaç aya daha ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Doktor Ricciardo Ceccarelli: “Hedefimiz onu F1’e geri döndürmek.”

“Ama hâlâ birkaç aylık rehabilitasyon sürecine ihtiyacımız olacak. Kesikler o kadar kötü ki birçok meslektaşım ve uzman, Robert’in direksiyona geri dönmesini mümkün görmüyor.”

“Ama klinik açıdan her şey yavaş yavaş gelişiyor ve 2012 kadar yakın bir zamanda direksiyona geçme için umutlar giderek somutlaşıyor.”


Yorumlar

  1. bende robertin hiç bir zaman yarışamayacağını yarışsa bile eskisi gibi olamayacağını tahmin ediyorurum

  2. kesinlikle ayni fikirdeyim noktasi virgulune kadar

  3. heidfeld e büyük yamuk yaptılar haklısın
    9. olan 2 puan alıyor yalnız 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1

  4. MagicAlonso avatarı

    yanlız heildfeld isteneni malesef veremedi.Çok parlak sonuçlar alamadı.Çok iyi performasn göstermiş olsaydı göndermezlerdi.Bence önümüzdeki sene kubica gelmezse tecrübeli olarak barichello ismi kötü durmuyor lotus için fakat bence seneye eğer iyi paketleri olacaksa ve buna inanıyorlarsa grosjean hız anlamında oldukça iyi bir seneçenek olur kanısındayım.Ben o çocuktan çok ümitliyim

  5. Nick Heidfeld'in ahını aldılar ondan böyle oluyor. Şaka bir yana Belçika'dan itibaren yapılan 5 yarışta Bruno Senna bir kere 9. olarak 1, Vitaly Petrov bir kere 9. olarak; toplamda 2 puan kazanmışlar. Nick Heidfeld bu 2 puandan daha fazlasını kazanabilirdi. Ayrıca Senna'nın Heidfeld'in yerini tutamayacağı belliydi. Eric'in yerinde olsam Heidfeld'a "Bizi affet. Gel yarış koltuk senin." der, yanına da Romain Grosjean'ı koyardım.

  6. Genii GP'nin önümüzdeki sezona kış testinde araç geliştirme için tecrübeli birine ihtiyacı var. Sponsorlu çaylak pilot riskine gireceklerini sanmıyorum.

  7. Öyl olmasını istemem ama bence Kubica hiçbir zaman yarışamayacak…

  8. Bende su haberi gorunceye kadar umitliydim ama gorurnen o ki Kubica 2012 ye yetisemeyecek, ve muhtemelen Genii sponsoru bol baska bir pilotla anlasacak..

    Her iste bir hayir vardir, bakarsin Ferrari\ Mclaren ve ya Redbull Kubica`yi yedek pilot yapip 2013 e hazirlar, bakalim zaman ne gosterecek..

  9. kış testlerini saymazsak önümüzdeki sezona 5 ay kadar bir süre var. Bu adam ne zaman araca alışacak, ne zaman test edip ayarlarını oturtacak ve ne zaman eski hızına ve reflekslerine kavuşacak.

    Kötümser olmamak gerek, ama Kubica önümüzdeki sezona en iyi ihtimalle test pilotu olarak başlayacak.

  10. O zamanda söylemiştim.
    Böyle bir kazadan sonra hayatta kalması Allah ın bir lütfudur.
    Bence hayatta olduğu için şükretmelidir.
    Bana göre yarış pilotluğu kariyeri bitti.
    Bu sezon zorlayıp geri getirirlerse dahada kötü olur.
    belki 2013 yılına hazırlamaları daha mantıklı.
    Ancak böyle bir kazanın psikolojik travması bence fizyolıjikten daha ağırdır.
    Ben dönsede eskisi gibi olabileceğini düşünmüyorum.
    iyi pilottu F1 için ama yazık oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir