Basın: "Ve Hamilton Sevgilisinden Ayrıldı"

yazar:

kategori:

Daily Mail, 26 yaşındaki pilotun şarkıcı kız arkadaşı 33 yaşındaki Nicole Scherzinger’den, uyuşmayan iş programları nedeniyle ayrıldığını öne sürdü.

Bu konu hakkında ne Hamilton ne de Scherzinger adına bir sözcü açıklama yaptı.

Ama bu haber aynı zamanda Daily Mirror ve Sun tarafından da iddia edildi ve kaynakların verdiği bilgilere göre çift, artık birbirlerini görememeleri üzerine ilişkinin devam etmesinin bir anlamı olmadığı kararına varmış.

 

 

Kore’nin ardından Hamilton aslında bu konuda ilk işaretleri vermişti.

Hamilton: “Ailemle bir iki gün zaman geçireceğim. Bunu dört gözle bekliyorum. Hafta sonu boyunca onlardan büyük destek aldım; kardeşimden, annemden ve özellikle babamda gelen e-postalarla”

“Bu yüzden evet, bu çok hoş. Eve geri dönmeyi dört gözle bekliyorum. Senelerdir evimde değildim. Bu yüzden biraz oyun oynayabilir, ‘evimde’ olabilirim; evimde arabalarımla olabilirim. Onları çok özledim”


Yorumlar

  1. http://twitter.com/#!/NicoleScherzy burdanda takip edebilirsiniz anlık iletilerini bence twitter daha iyi

  2. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    😀 Nicole de aşağı kalmaz

  3. Belki de Lewis fırlatmıştır yüzüğü!

  4. dur bende beğenem faceden nicole exx yengemizi:DD

  5. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Nicole nişan yüzüğünü nasıl fırlattı acaba 😀 Neyse Lewis artık sen ara ver bu gönül işlerine seneye şampiyonlukta aktif bir savaş ver 🙂

  6. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    çok film izliyosun panpa 😀

  7. ben didem in bi yorumuna cevap olarak"haklısın" die yazmıştım nihahaha:D

  8. Hahaha teşekkür ederim =)) Aslında özel olarak takip etmiyorum Face'de Nicole'in hayran sayfasına üye olunca gözüme çarpıyor haberler okadar.

  9. aynen ölede ordaki donuk ifade daha önceleri omadığı için zaten bukadar çok dikkat çekti…

  10. hayranım sana didem nasıl bir magazin takipçisiysen artık:DD

  11. Seney kesin şampiyon.

  12. Nicole'in Lewis için Hindistan yarışına gideceği 1 hafta önce duyurulmuştu ancak bugün gelen haberlerde 30 ekim'de X Factor İngiltere'de yeni single için performans yapacakmış sanırım bu defa kesin olarak ayrıldılar sonunda en doğru kararı verdin Lewis =))

  13. lewis'e kız mı yok daha güzelini bulur.

  14. Ben de anlayamadım bu kadar büyütülmesini…magazinin olmadığı hiçbir yer yok sonuçta…

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İlk defa olan bişey değildir üstelik bu tür durumlar ünlüler dünyasında sık olur.Gören de nicolun ilk ve son aşkı olduğunu zanneder.Beşik kerkmesi falan zanneder.Hamiltonu terk eden ilk kız zanneder.
    Yok eğer amaç hamiltonun yüz ifadesine kılıf bulmaksa o zaman başka tabi.
    Yüz ifadesininin bozulmasına sadece kız arkadaş mı neden olabilir.
    Yüz ifadesinin bozulmasının nedeni vettelin rakamları olamaz mı?Veya son zamanlarda hemen her yarışta yaşadıkları olamaz mı?Ya da buttonun puan durumu olamaz mı?.Yarın bir haber daha çıkar ve hamilton yarışın ilk turunda vettele nicole yüzünden geçilmiş derler.O sırada nicolu düşünüyormuş derler.

    Kol kırılıp yen içinde kalması daha iyi olurdu.
    Eğer doğruysa yani bu durumun sebebi nicolse , ingilizlerin tarihteki en büyük aşkları listesine aday olabilirler.Bir zamanlar İngiliz kralı edward sevgilisi için tahtı bırakmış.İnşallah hamilton hemşerisine özenip f1 i bırakmaya kalkmaz.

  16. Hamilton`in bu donuk hali neden bu kadar olay oldu anlamadim, sonucta adam bir suru sorunlar yasadi ve Pole pozisyonu alinca boyle bir tavir koydu, herseyi unutup gulup oynayip ziplayamazdi, aslinda kendisini elestirenlere bakin ben olgun biriyim gibi bir cevap vermis te olabilir bu tavirlariyla, altinda illa cok buyuk seyler aramaya gerek yok bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir