Super Aguri, Weigl Ortaklığını Doğruladı

yazar:

kategori:

Formula 1 takımlarından Super Aguri cuma öğleden sonra Weigl Group AG ile sağlam bir ortaklık anlaşmasının son evresinde olduklarını doğruladı.

Formula 1 takımından yapılan açıklamaya göre teklif takımın Formula 1’deki geleceğini güvence altına alacak. Takım patronu Aguri Suzuki konu ile ilgili şu sözleri söyledi: " Super Aguri takımı ve Franz Weigl arasındaki görüşmeler takımı yeniden canlandırabileceği için mutluyuz ve WEIGL Group’unu Honda Yönetimi de birkez daha sunma fırsatımız var."

" Ortaklarımızdan WEIGL Group tahmin edilebilir bir gelecekte yarışabilme imkanı sunacak bize ve umuyorum ki tüm taraflar Group’un teklifini gerçekçi paket olarak değerlendirir."

WEIGL Group AG’nin CEO’su Franz-Josef Weigl Super Aguri’nin basına anlaşma ile yaptığı olası açıklama hakkında yorumda bulundu : " WEIGL Group, Super Aguri F1 Team ile görüştüklerini açıkça konuşma kararı verdi. Takımı Formula 1 şampiyonasında içten bir şekilde destekleyeceğimizi açıklamak istiyoruz. Sponsorları ve ortakları ile birlikte, amacımız takımın geleceğini güvence altına almak için sürekli yatırım sağlamak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir