Rossi: "Simoncelli Kardeşim Gibiydi"

yazar:

kategori:

Yamaha’nın Eski Takım Manejeri Brivio, bu sene Rossi ile birlikte Ducati’ye geçmişti ve bugünkü twitter iletisinde Brivio, İtalyan sürücünün sporu bırakmayacağını yazdı.

Brivio: “Birçoğu Vale’nin yarışmayı bırakıp bırakmayacağını soruyor.”

“Bu kesinlikle doğru değil; hatta buna açıklama getirmek zorunda kaldığım için üzgünüm”

Marco Simoncelli, Malezya GP’de Rossi ve Tech 3 Yamaha’dan Colin Edwards’ın önüne çıktı ve kaza bu iki sürücü için kaçınılmazdı.

Simoncelli vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle hayatını kaybetti.

Rossi dün twitter hesabından Simoncelli için yazdı.

Ross: “Sic, benim için kardeş gibiydi. Pistte sert, (sosyal) hayatta şirindi.”

“Hâlâ inanamıyorum. Onu çok özleyeceğim”


Yorumlar

  1. Hakkaten ya şaka gibi ya, Rossi'nin yerinde olmak istemezdim felaket bi durum boynundan geçiyo, kaza kaçınılmazdı bir anlık işte ne denir ki buna çok kötü bi durum.

  2. Ahmet Yurtlu avatarı

    Şaka gibi ya, kolay kolay motorsporlarını kaçırmam her zaman izlemeye çalışırım çok kaza izledim bilmiyorum dün hala inanamıyorum. Ama bu olay beni çok etkiledi hatta van depreminden bile. (yanlış anlaşılmasın Vanda ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin). Benim dikkatimi çeken tekrar tekrar izledim kazayı Simon sanki kazadan önce bir sağlık sorunu yaşamış gibi kalb krizi felan çünkü düşmeden ve düştükten sonra hiç tepki yok direk Colin ve Rossinin önüne geçiyor. Hala inanamıyorum. Allah ailesine sabır versin. MotoGp ye renk katan uzun kıvırcık saçlı çocuk huzur içinde uyu…

  3. yani son oldu(umarım)

  4. tabii ki son olduda sonuncusunun böle bi adamda olması…

  5. ve artık bu ölümde son olmalı.f1 deki gibi hans sistemi sadece boyunun arkasında değil öünündede olacak şekilde bir güvenlik sistemi yada onun gibi bir şey geliştirilmeli bir şekilde.

  6. öyle yada böyle oldu demek bu saatten sonra bi şey ifade etmez.ne edwards nede rossi bu kazayı önleyebilirdi.ve bu bir yarıştı pilotlar bütün riskleri bilerek ve göze alarak piste çıkarlar.özellikle motosiklet sürücüleri için her yarış sanki bir savaş gibidir.rossi hala inanamıyroum diyor bende öyle dün sırf rossi ve simoncelli nin yarışa heyecan katacağını düşündüğün için yarışı izlemek için tv başına geçtim ama italyanların çılgın dediği simoncelli nin hayatını kaybetmesi motorsporları severler için büyük bir acıydı.o beyaz üstüne kırmızı rakamla yazan 58 numarayı unutmak çok zor. o 58 numaranın cesareti çılgınlığı ve azmi her zaman takdire şayandı.bu olay senna nın ölüm kadar acıdır benim için çünkü sic moto gp nin gelecekteki şampiyonlarından senna larından prost larından biriydi.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Rossi kafasını ezmiyor ki adamın, edwards tam boyun bölgesinden vurunca kask fırlıyor, fırlıyan kask rossinin motorunun altından geçiyor. Dediğiniz gibi olsa adamın kafası kopar yerinden..

  8. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    bana kalırsa simonu öldüren darbe gene kendi motorundan geldi neden dersenizde temasdan önce simon motorun sağında ama temasdan sonra motorun solundan çkıyor gerçekten çok acı ve talihsiz bir kaza muhakkakki kolunun içindeki kemikler param parça olmuştur.
    çünkü bi yerde rossi nin motrunun altına giriyor elii

  9. ne alakası var vicdan azabıyla kardeşim.Adam sanki bilerek ezdi.Rossinin hiç bir suçu yok.Hatta Edwards kazayı önleyebilirdi ama Rossi onu bile yapamazdı çünkü Solunda Edwards olduğu için Simoncelliyi iş işten geçtikten sonra görüyor.Kaza Kaçınılmazdı Rossi olmasa belki edwardsdan aldıgı darbeyle ölecekti.Allah rahmet eylesin.Çok yazık oldu

  10. Tercih Rossi'nin bırakıp bırakmama kararı ama ben onun yerine olsam bu vicdan azabı ile yaşayamam kaza kaçınılmaz bile olsa resmen kafasının üstünden geçti…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir