Grosjean Renault Kokpitine Geri Dönecek

yazar:

kategori:

Formula 1’de ilk ve son olarak 2009’da yarışan Fransız sürücü daha sonra koltuk şansı bulamadı. Ancak bu sene GP2’deki etkileyici performansı ile şampiyon olan Grosjean’a Abu Dhabi ve Brezilya’da neler yapabileceğini göstermesi için fırsat verilecek.

Grosjean Abu Dhabi’de Bruno Senna’nın, Brezilya’da Vitaly Petrov’un yerine antrenman seansına çıkacak.

Grosjean’ın dönebilmesi Robert Kubica’nın durumuna göre şekillenecek gibi görünüyor.

 


Yorumlar

  1. Schumacher- avatarı

    Kubica-Grosjean iyi giderdi gerçi takımı yönetenler 5 kuruş etmezler ama neyse…

  2. Kesinlikle Beklenini veremeyen bir arabaydı R29 kullanımı zordu bunu her zaman okuyorduk. Hiç test yapmadan geldi kokpite geçti Romain vede arabada ortaydı pek varlık gösteremedi. Umarım bu şansı iyi değerlendirir. Bir podyumu var bir de Polü var Macaristanda hepsi bu kadar.

  3. aynen düşün yani o renoyla alonso bile 1 podyum elde etti sadece o kadar kötüdü geçen aylarda toro rosso takım patronu tost grojeni yeni nesil pilotların en iyileri arasında olduğunu söylemişti

  4. Romain Koltuğu hak eden bir pilot tek hatası iyi bir zaman da gelmedi takıma. Performansını görmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

  5. son günlerde duyduğum en güzel haber bence yarış kokpitine geçmesi lazım bu adam çok yetenekli bu sene gp 2 de geleceğin dünya şampiyonlarını devirdi seneye kubica grojen süper olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir