Colin Kolles: "Sutil, Glock'tan Daha İyi"

yazar:

kategori:

İki Force India şefi, 2008’e zorlu bir giriş yapmasının ardından Adrian Sutil’in koltuğunun şüphe altında olduğu yönündeki söylentileri reddetti.

Hem takım patronu Colin Kolles hem de ortaklardan Vijay Mallya, söylentilere karşı çıkmış ve İspanya’da genel kanıya göre kendi hatası ile yarış dışı kalmasının ardından pilotlarına sahip çıktı.

Bununla birlikte Kolles, Alman pilotu nİspanya’daki temposunun Fisichella’ya göre iyi olduğunu ifade etti ve oyununu yükseltmesi için takım içinde baskı uygulanmadığını söyledi.

Yakın gelecekte Sutil’in yerine test pilotu Liuzzi’nin getirileceği yönündeki dedikodular hakkında konuşan Kolles: "Bunlar saçmalık."

"19. veya 20. sıradan başladığınızda ne bekleyebilrisiniz ki? Şüphesiz iyi bir başlangıç yapmaya çalıştılar ve biri bunu başardı ve ne yazık ki Adrian, körbde son buldu"

"Bu, geride olduğunuzda her zaman başınıza gelebilecek bir durum"

"Baskı aslında dışarıdan geliyor, çünkü bu şeyler, habercilerin yazdıkları"

"Çocuk güçlü ve hızlı. Glock’tan iyi. Spa, Monte Karlo ve Fuji gibi pistlerde ne kadar iyi olduğunu gösterecek"

Takım ortaklarından Mallya, Sutil’in kötü şansının er ya da geç tersine döneceğini söyledi.

Mallya: "Bizim için iyi bir iş yapabileceğini düşünüyorum"

"Hatırlamamız gerekn şey Fisicjella’nın 200. yarışına yaklaşıyor olması ve Adrian’ın henüz 20 civarında yarış tamamlaması. 10 kat fark var."

"Giancarlo’nun bildiği herşeyi bilmesini bekleyemeyiz. Ama Giancarlo’nun yanında olmasının faydasıyla Adrian, öğrenebilir, gelişebilir ve gelecekte değerli bir varlık haline gelebilir"


Yorumlar

  1. iyi olan pilot belirli yerde değil heryerde iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir