Renault Türkiye İçin İddialı

yazar:

kategori:

Renault takımı son yarış Barcelona’da gösterdiği güçlü performansı Türkiye’de sürdürebileceğine inanıyor.

Dünya Şampiyonu Alonso sıralamalarda R28’i ilk çizgiye yerleştirmeyi başarmış ve motor sorunu yaşamadan önce iyi puan mücadelesi içerisinde yer almıştı.

Renault’tan Pat Symonds benzer bir performansın İstanbul’da gösterilebileceğine inanıyor.

Symonds "Aerodinamik etkinlik her pistte önemli ve bu yüzden İstanbul’da benzer bir konumda olmamamız için bir neden göremiyorum."

"Gerçekten % 1 lider takımların arasında olduğumuza inanıyorum ve bu sezon başına göre çok büyük bir gelişim. Ancak bununla yetinmemeliyiz çünkü yapılacak çok şey var ve İstanbul’da daha fazla aerodinamik gelişim göstereceğiz." dedi.

Alonso da İstanbul öncesi oldukça iyimser olduğunu ve İspanya’daki performanslarının kendisini daha da fazla motive ettiğini söyledi.

Alonso "Hafta başından itibaren İspanya’da gelişim gösterdiğimiz açıktı ve bunun son haftalarda liderler ile aradaki farkı kapatmak isteyen tüm takımın çalışmaları sayesinde olduğunu söylemiştim. Bu sadece ilk adımdı ve önümüzdeki yarışlarda daha fazla yenilikler ile afresif bir tutum sergileyeceğiz."

"Bunun kolay olmayacağını biliyorum ancak artık bazı heyecanlı yarışlar geçireceğimize inanıyorum ve pilot olarak bunu herşeyden çok istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    böyle açıklamalar yapıp daha sonra karamsar bir tablo çizmessin umarım fernando reno nun gelişim gösterdiği kesin ama içmden birses bu yarış nelson un yıldızının parlayacağı bir yarış olacak diyor bakalım görelim…

  2. kesin yine boş depoyla çıkacak 🙂

  3. istanbul'DA renault un fernondo alonso nunn geri döneceğinden eminimm…

  4. evet o yarışı biliyorumm kaza gerçekten çok fenaydıı aynı şekilde monza 2000 izleyebilirsen onuda izle derim…::)

  5. http://www.youtube.com/watch?v=VoSjtvk35T4&feature=related

    bu yarıştaki kaza gibi kaza görmemiştim hey gidi eski günler…kaç tane güvenlik aracı lazım acaba :p :)))

  6. vahit başol avatarı

    işte bu ya.bıraz ıddalı konusun,belkı bıraz ıyımser oldu ama herseyden once renonunda ondekı guruba yaklasması cok ıyı olacak belkı podyum yada bırıncılık zor ama ınan butun formula1 ızlıyıcıleır ıcın cok ıyı olur en azındna cekısme olur heycan olurr hadı hayırlısı dıyelım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir