Virgin de İsim Değişikliği Başvurusunda Bulundu

yazar:

kategori:

Team Lotus ve Renault takımları gelecek sene öncesinde isimlerini değiştirmek için başvuruda bulunmuşlardı. Virgin Racing de isminin Rus spor araç üreticisi ortağı Marussia’nın kullanımı için başvuruda bulundu.

Marussia geçen sene sponsor olarak başlamasının ardından bu sene takımda isim sponsorluğunun yanında daha geniş yetkiye sahip oldu.

Ortağı ile ilişkisini daha da ileriye taşımak isteyen takım artık sadece Marussia olarak adlandırılmak istiyor. İsim değişikliği için Formula 1 Komisyonu’nun 26 üyesinin 18’inin oyu gerekiyor.

Autosport, bu değişikliğe rağmen Virgin logolarının araçta yer almaya devam edeceğini ve Richard Branson’un şirketlerinin takımın projelerinde yer alacağını söylüyor.

Virgin’in dışında Team Lotus Caterham, Renault ise Lotus olmak istiyor.

 


Yorumlar

  1. 🙂 bmw sauber ferrari, takım ödemelerinin kesilmemesi için böyle kalmıştı. rezillikti bana göre. bizim mclaren diyip geçtiğimiz takım da kağıt üzerinde Vodafone Mclaren Mercedes 🙂

  2. geçen yıl kadınlar voleybolunda şöyle ada sahip bi takım vardı :
    vakıfbank güneş sigorta türk telekom voleybol takımı 🙂 şu an hala bu sponsorlar duruyormu emin degilim
    sen bmw sauber-ferrari deyince aklıma geldi

  3. Olsun tabi. Sponsorlar değiştikçe isimlerin de değişmesi normal. Karşı çıkılmaması gerek. Geçen sene Sauber'in adı BMW Sauber Ferrari idi. Böyle gülünç birşey olamaz tabi. Çok sık olmamak kaydıyla buna izin verilmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir