Renault Kubica Konusunda Hâlâ Kararsız

yazar:

kategori:

Takım 2012 için pilot dizilimini belirlemeye çalışıyor ve Kubica’nın durumu hakkında haberlerin gecikmesi nedeniyle Renault Romain Grosjean’ı hazırlamaya çalışıyor. Bu kapsamda Grosjean antrenman seanslarına çıkacak.

Takım Patronu Eric Boullier “Seçenekleri belirlemeliyiz ve Robert’in bize gelip test yapabileceğini söylemesini bekliyoruz.”

“Aldığımız son bilgi, onun dönüşünün nasıl olacağını oturup belirlememiz üzerine oldu çünkü önümüzdeki günlerde onun tam anlamıyla kendisini adayacağına inanmıyoruz. Önümüzdeki haftalarda olabilir ancak günlerde olmayacak.”

“Onun dönüşü için plan üzerinde birlikte çalışmamız lazım. Bunun yanında istemesem bile onun geri dönenememesi ihtimali karşısında uygun bir plana sahip olmamız lazım.” dedi.

Boullier, Kubica’nın menajerlerinin durumdan emin olmalarına rağmen tam anlamıyla Kubica’yı test etmeden karar verilmeyeceğini söyledi.

Boullier “Her şey hazır. 2009 araçları şimdiden garajda bekliyor. Biz onun için hazırız ancak onun hazır olmasını bekliyoruz.”

“Emin olduklarını biliyorum ve bundan dolayı mutluyum çünkü Robert’i araca tekrar koymak isteyen ilk kişi benim ancak yine de kimse tam anlamıyla durumu bilmiyor.”

“Kimsenin tıbbi raporu yok ve kimse onu araç sürerken, hız yaparken görmedi. Onu görene kadar ve bilgi sahibi olana kadar bir şey söyleyemeyiz. Ve ne yazıkki onun dönmemesi ihtimali karşısında seçenekleri hazır tutmalıyız.” 

“Menajerleri ile düzenli bir şekilde irtibat halindeyim ancak aracı sürene kadar ne olduğunu bilemeyeceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ölümün eşiğinden buralara gelmese bile insana bir mutluluk veriyor. Kubica elbet bir gün dönecektir bu sene yada önümüz deki sene hiç fark etmez yeter ki eski Kubica olarak dönsün. Şuan normal bir yol arabası olan Renault Laguna yı kullanıyor. Performanslı amaçlı bir otomobil için neler yapabiceğini görmek için sabırsızlanıyorum.

  2. bence bu sene çok zor öyle kolay değil,sinirlerden bahsediyoruz arkadaşlar sinirler kendilerini öyle kolayca yenileyemez.Bence yaşadığına bile şükretmeli diğer sezon yedek pilot olur,ondan sonrada kokpite geçer

  3. Cuma antrenmanı pilotu olacak büyük ihtimalle. Sezonun yarısından sonra yarışlara katılabilir gibi geliyor bana. Bekliyoruz.

  4. Kubica mutlaka dönecek reno ile yada başka bir araçla ama mutlaka dönecek buna yürekten inanıyorum. Bence şuan test öncesi zaman kazanmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir