Ecclestone'dan Hamilton'a Moral Desteği

yazar:

kategori:

Bu sene oldukça fazla sorunlu hafta sonu yaşayan Hamilton, son yarış Hindistan’da da sorun yaşamaya devam etti. Önce antrenmanlarda sarı bayrak ihlali yaptığı için 3 sıra grid cezası alan Hamilton yarışta da bir kez daha Felipe Massa ile temas yaşadı. Bu Hamilton ve Massa ikilisinin yaşadığı 6. temas oldu.

Ecclestone “Hayatınızda inişler ve çıkışlar olur ve şu günlerde genel olarak hayatında zor bir dönem geçiriyor.”

“Hayat kolayken şanslı olursunuz ve her şey yolunda gider. İşler kötüye gittiği zamansa her şey karışır ve daha da kötüye gider. Bunun üstesinden gelecektir. Hindistan’da onunla konuştum. O harika ve iyi olacak.” dedi.

Massa ile Hamilton’un bu sene 6 kez temas yaşamasına rağmen Ecclestone bu durumun abartıldığını düşünüyor.

Ecclestone “Kasıtlı bir şey yok, öyle değil mi? Bu tür şeyler olur. Sadece her zaman ikisi arasında oluyor olması gerçekten tuhaf.” dedi.

Martin Whitmarsh ise Hamilton’un takım arkadaşından gördüğü baskı sonucu zor anlar yaşadığını düşünüyor.

Whitmarsh “Dürüstseniz yenmek istediğiniz ilk sürücü hep takım arkadaşınızdır. Bunu saklamıyoruz, Jenson ve Lewis de saklamıyor. Orada birbirlerini yenmek için varlar ve bir süredir Jenson öne çıktı.”

“Lewis harika ve heyecanlı bir sürücü ancak kimse tarafından mağlup edilmekten, şu anda özellikle Jenson tarafından mağlup edilmekten. Buna rağmen araç dışında harika bir ilişkiye sahipler.”

“Ancak Lewis takım arkadaşına yenilmekten hoşlanmaz.  Ben de takım arkadaşına yenilmesinden keyif almasını istemem. Jenson’un Lewis’i yenmesini istemem gibi onun da Jenson’u yenmesini isterim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. buttonu durdurmaya çalıştılar zaten korede.şasisini değiştirdiler ayarlarını bozdular ama adam hemen araca uyum sağlayarak sitilini o araca göre ayarladı ve hemen bir sonraki yarışta lewisi eziverdi.yani yetenek işi.araç istediğin gibi değilser sen araca uyacaksın.siz hiç alonsodan bu araç benim stilime uymuyor dediğini duydunuzmu.

  2. tıpkı alonsoyu eşit şartlar bir çaylakken ezdiği gibi değilmi tahir.

  3. NAHONİ canım kardeşim bu NEBUCHADNEZZAR adlı artkadaşmızın türkçesi kıt olup f1 den anladığını sanmaktadır zaten bu yıl eşit şartlarda yarışmadılar mı efendiiiiiiiiiiiiii

  4. Kendinizi hala böyle mi avutuyosunuz :))))))

  5. Nebuchadnezzar SEN SAÇMALADIĞININ FARKINDAMISIN EŞİT ŞARTLAR ALTINDA GEÇER DİYORSUN OLMASI GEREKEN O DEĞİLMİ ZATEN AKSİ HALDE KÖTÜ ARAÇLA KİMSE ARKADAŞINI GEÇEMEZ. HAMİLTONA İİ ARAÇ BUTONA KÖTÜ ARAÇ VERİLSİ HADİ BAKALIM MÜHABBETİN BİRAZ ABUK OLMUŞ.

  6. bence lewis ferrariya gelsin alonsonun yanına görün bakalım kim kimi yiyor.

  7. Halil Avunduk avatarı
    Halil Avunduk

    dediğin gibi lewis button'dan iyi sürücü.ama bunu sıralama performansına bakarak görebiliyorsan F1'den anladığın falan yok.o zaman rosberg MSC'den daha mı iyi.sıralamada rosberg geçiyo MSC'yi.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Button hamiltonu ancak eşit şartlar altında geçebilir.Normalde hamiltonu geçmek bir yana , yanına dahi yaklaşamaz.

  9.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    özetle: ron amcası lazım ve garajda diğer pilotun aracının başına olaylar gelmesi lazım
    takımın ve patronun hem takım arkadaşı ile hemde diğer pilotlarla yarışması lazım.ron ağanın sözleri.

    padoka rihanna lazım nicole kesmiyor.

    güvenlik aracını geçip avantaj yapmak lazım,duran araçlara çarpıp pert etmek ve geçmeye çalıştığın her aracı pert etmek lazım.

    yeni bir hayat yeni bir slogan lazım.

    ''Button çok iyi bir sürücü. Bu sene Lewis'in önünde. O halde takımın Lewis'in daha önceden geçtiği takım arkadaşlarını ikna edip takıma geri kazandırması lazım. Şöyle bir bakınca Heikki çok yavaş kalıyordu, O olmaz. En iyisi Alonso. Getirsinler Alonso'yu, bir daha geçsin. Görevi tamamlanınca, yani Lewis kendine gelince tekrar yollarız.''

    biz kavruk oğlan dediğimizde veryansın hali yukarıdaki ifade nedir Allah aşkına.2007 yılını sanki görmedik gibi.

  10. bahar candaş avatarı
    bahar candaş

    bu adam da herkese mavi boncuk dağıtıyo bu sıralar …

  11. emiko emiko avatarı

    Lewis Buttondan iyi sürücü.Sıralama performansına bakın.Button kaç defa geçmiş hamiltonu.Sadece aceleci ve çaylak.Button sabır ve kontrollü sürüşüyle lewis'i geçiyor.Yoksa ondan hızlı değil.Geçensenede hamilton button'un önünde bitirdi.

  12. Özetle; Lewis'e moral lazım. Moral için takım arkadaşının önünde olması lazım.

    Button çok iyi bir sürücü. Bu sene Lewis'in önünde. O halde takımın Lewis'in daha önceden geçtiği takım arkadaşlarını ikna edip takıma geri kazandırması lazım. Şöyle bir bakınca Heikki çok yavaş kalıyordu, O olmaz. En iyisi Alonso. Getirsinler Alonso'yu, bir daha geçsin. Görevi tamamlanınca, yani Lewis kendine gelince tekrar yollarız.

    Not: Button Patladı: "Bana Artık Lewis'i Sormayın" başlıklı haberde ve hatta Lewis'le alakası olmayan haberlerde de Lewis'i işin içine sokan ve kendilerince Lewis'i küçük göstermek isteyen kardeşlerimi sevgiyle kucaklar, gözlerinden öperim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir