Rosberg, Schumacher'den Yavaş Kaldığını Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Schumacher, sıralamalarda gerisinde kaldığı takım arkadaşını yarış içinde geride bırakamaya başladı ve bu şekilde aradaki puan farkını da kapattı.

42 yaşındaki pilot, şimdiye kadar Rosberg’in 75 puanına karşılık 70 puan topladı.

Bununla birlikte Rosberg, 2011’de kendisinin daha iyi olduğunu düşünüyor.

Rosberg: “Kimin daha fazla puan aldığına bakın; benim. Ve yarışlarda kimin daha çok önde olduğuna bakın; yine benim”

“(Schumacher’in) yarışlarda benden daha hızlı olduğu gerçeği yansıtmıyor. Elbette yarışlarda, sıralamaya göre bana daha yakın ama benden hızlı olduğu doğru değil.”

Rosberg-Schumacher mücadelesi bir yana tecrübeli mühendis Joan Villadelprat, Mercedes’te daha önemli şeylerin olduğunu düşünüyor.

Villadelprat: “Ferrari gibi bir takımın performansının kabul edilemez olduğunu düşünen birçok insan var”

“Bana göre ise daha baskın bir durum var: Mercedes”

“2012 onların 3. senesi olacak; servet değerinde yatırım yaptılar ve yetkililer, çabaların sonucu alınmazsa milyonlar dökmeye devam etmeyecektir.”

“Onlarınki gibi bir marka, ancak zaferler için mücadele edebilir ki şu anda bu gerçekçi bir hedef değil. Mercedes, orta sıralarda mücadele edemez”


Yorumlar

  1. evet salim kaya arkadaş çok doğru söylemiş.tek turda trulliden daha iyi bir pilot yok.

  2. NICO ROSBERG EVRENIN EN İYİ FORMULA 1 PİLOTUDUR.

    Senna'dan, Prost'tan, Gilles'den, Mansell'dan, Stewart'tan, Fangio'dan, Hakkinen'den….

    Rosberg 1 yarış kazanırsa babasından bile büyük pilot olacak. Ha gayret Nico!

    dipnot: Küçük mick (Schumacher'in oğlu) F1 de yarışırsa şampiyon olur, ama rosberg bırakın yarış kazanmayı POL bile alamaz ! (nokta)

  3. buttonda hamiltondan puan olarak önde massa da sene sonunda raikonenden fazla puan toplamıştı yani button hamiltondan massa raikonenden rosbergde sumi den iyi pilotmu e buna ben gülerim gülende hatırı sayılır arkadaşta çıkar yani

  4. bazı arkadaşlar 70 turun 50'sinde rosbergin hızlı olduğundan bahsetmişler de rosbergin 50 turda yapabildiği farkı schumi 20 turda kapatıp önüne geçecek kadar hızlıymış rosbergden önce bunu bi anlayalım….yani yarışta schumi rosbergden hızlıymış eğer schumi rosbergden hızlı olmasa zaten yarışı rosbergden 4 sıra geriden başlayıp önünde bitiremezdi… yani rosbergin yarışın 50 turunda schumiden daha hızlı turlar atmasının sonuç olarak hiçbir anlamı yok çünkü schumi 20 turda kendisini rosbergin önüne geçirecek hızda turlar atmayı başarmış…. bu da schuminin rosbergden çok daha üstün bir yarış pilotu olduğunun kanıtıdır…

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    öncelikle kimse kusura bakmasın,
    bu jet man ve tayfasının benim gözümde pek t.ş.klı olduğuna inanmamakla birlikte aynı zamanda bacaksız olduklarına kanaat getirdim.
    artık yeter ne kadar gereksiz insanlarsınız ve aynı derecede düşüncelerinizi dile getiriyorsunuz,
    yazık yazık diyorum halinize zavallılar.

  6. rosberg kim ya 26 yaşına kadar tek bir yarış bile kazanamamış bir pilota ben pilot demem yok iyi bir aracı yokmus muş da o zaman alonso rai neden iyi takımlara gittiler neden bu takımlar rosbergi değilde başka pilotları aldılar yok iste uzatmayın yetenek fakiri bi adam doğru düzgün bir geçisi bile yok schumi kaç kere geçti halen konusuyorsunuz.sıralamalarda en hızlı pilot trulli dir verin rosbergin mgp sini daha hızlı turlar atar adam alonso dan bile daha hızlıydı sıralama turlarında peki hangisi daha iyi? simdi bakalım bi alonso ya bi hamilton a bi raikkonen e bi schumacher e nasıl araç kullanıyorlar birde rosberg e bakalım kordon da gezinti yapar gibi gidiyor ne etliye ne sütlüye karıs ondan sonra ben hiç kazaya karısmıyorum yok su kadar yarıs önde gittim akıllı sen bu yüzden büyük bir takıma gidemedin ve hiç bir zaman gidemeyeceksin anca 2.pilot olarak gidersin senin kapasiten bu.schumi onun yaşındayken aracı yiyordu rekorlar ı alt üst ediyordu benetton rakiplerinden 2sn hızlı bir araçmıydı? o araçla iki sampiyonluk kazandı böyle büyük bir efsane den bahsediyorsunuz dikkatli konusun…aslında ben ne istiyorum onu da söyleyim umarım efsane önümüzdeki yarış son sıradan baslar bunu gerçekten istiyorum ve rosberg de 7.sıradan baslasın herzaman olduğu gibi geriye düsmesin fazla bunu istiyorum gerçekten nasılsa adamım ordan gelip gene geçer her zaman yaptığı gibi onun adı MİCHAEL SCHUMACHER.

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

  8. jetman doğru demiş ama bence eksik demiş, bu motor sporu olduğu için gayet doğal böyle şansızlıklar yaşanması ancak ben kendisinden schumi'nin 7 şampiyonluk kazandığı o görkemli dönemde, rakiplşerinin yaşadığı şansızlıkların yanına schumi nin yaşadığı şansızlıkları da eklemesini isterdim mesela herkesin bildiği 99 silverstone kazası ve 7 yarış ara vermesi. 98 de yaşadığı yaşadığı son yarıştaki start da kalkış sorunu veya ne biliyim halen daha kuşku ile bakılan 40 sn farkla lider giderken spa da ki couldhart kazası ya da ne biliyim 2006 yılında yanı ara vermeden önceki son sezonunda şampiyona da alonso nun önüne geçmişken yarışta da lider giderken son 4 tur kala motorunun iflas etmesi vs vs.. uzar gider böyle. bu yazdıklarım cevap mahiyetinde olduğu için yazarken ilk aklıma gelenler ve bahsettiğim şansızlık veya kasti olabilecek sorunlar olmasaydı bugün 10. şampiyonluğunu alabilirmiydi diyeceğimiz bir pilot.. o yüzden belki bazı arkadaşlarım schuminin bu sezon veya geçen sezon yaşadığı şansızlıkları söylemiş olabilirler ama ben bu tür sorunları olağan karşıladığım için onlara girmiyorum bile. asıl olan şudur sevgili dostum, seçtiği stareteji gereği koca bir yarışın o 20 turunda hızlı giderek yarışı kıyaslama yapıldığı pilotun neresinde bitirdiği ya da ne kadar yakın veya uzağında bitirdiği dir. yoksa lastiğin hiç aşınmıyacakmış gibi sürersen elbet yarışın tamamına yakınında takım arkadaşının önünde olabilirsin ama bunu sonuca çevirme anlamında ne kadar kabilyetli olduğundur önemli olan. bu sezon şu çok açık görüldü ki michael schumacher bu yeni formula1'i giderek öğrenmeye başlıyor işte bu yüzdendir rosbergi geride de başlasa her türlü yakalaması veya bu sene sanırım 2 yarışta yarış içinde geçmesi işte bu yüzden henüz sezon bitmemiş olduğundan 5 puanlık bir farkla diziliyor olmaları ki son yarış performanslarına bakılarak schuminin önde bitirme ihtimali çok yüksek olduğu gerçeği. ama dedimya rosbergi bu tür açıklamalara sevk eden bir önceki sezon ki farkla ve schumi performansından sonra bu sezon ki schumi performansının farklı oluşu. zannediyormusunuz ki rosberg hiç endişeli değil, yaptığı saldırgan açıklamalar bir sonraki sezonun öngörüsünden ötürü olabilirmi? bilmiyorum fakat 42 yaşında ki delikanlıyı böyle görmek keyiflendiriyor ve çok umudum olmasa da seneye rekabetçi bir araçda zirveye yakın veya zirvede görmek şimdiden heyecanlandırıyor

  9. arkadaşımın yorumu tamamen gerçek dışı özellikle schumi ve ferrari nin egemen olduğu dönemdeki 2 sn civarında farktan söz ettiği bölüm külliyen yanlış bir bilgi olmuş. 2004 ve öncesi dönemde daha doğrusu bizzat bütün yarışlara vakıf olduğum 1995 den 2004'e kadar olan bölümde öyle sıralama da ya da yarış da tek turda yarım sn üzerinde fark oluşturmak imkansıza yakındı bazı spesifik yarışlarda olurdu bu farklar. ta ki 2005 yılında yakıtla ve lastiklerle ilgili yapılan radikal kural değişikliğinden sonra sıralamalarda 1sn ye yakın farklar veya üzerinde farklar oluşmaya başladı ki lütfen bu tür net yorumlar yapmaya çalışacaksanız ya izlediğiniz dönemle ilgili konuşun ya da verdiğiniz bilgi kesinlikle kanıtlarıyla birlikte ortada olsun.

  10. Ferrari nin o donemlerde gercekten mukemmel bi araci (tur basina en hizli araca 2sn fark) ve mukemmel bir takimi (brawn-todt) vardi ve ustune yetenekli schumacher eklenince ole bi sonuc cikti. Ama bunlarin hepsi gecmiste kalmis durumda, schumacher hangi sebeptendir bilmiyorum ama su anda sonuc elde etmek adina rosberg den daha kotu durumda

    Ayrica schumi startda geriden baslayip yer kazaniyor diyenler – schumi siralamalardaki durumu rosberg e gore ne kadar kotu oldugu goruyorsunuz fakat hala tersini iddia ediyorsunuz, rosberg bu sezon schumi den 1 adim onde.

  11. bence hiç izlememiş.

  12. Schumacher- avatarı

    Sen 2007 den itibaren izliyorsundur bu yorumlarıı yaptığına göre ?_

  13. Nico Rosberg,

    404 Not Found Error.

  14. şimdi herkes soruyor birbirine jetman nerde ! burda ve yeni gördü olanları
    -hesaplayın yarış sonuçlarını kaç kaç (sıralama demiyorum)
    -schumi binbir türlü şanssıslık yaşamış kaç kere adını koyalım rosberg kaç kere
    -ben yorumlarımı rosberg ferrari ikiz kenarında yaptım zaten.üstüne koyan varsa buyursun
    -schumi nin yarış temposu iyi mi neye göre rosberg ortalama 70 turun 50 sinde schumi den hızlı tur atmıştır açın inceleyin
    -1 yada 2 bilemedin taş çatlasa yada kafam yarılsa 3 yarışa bakarak yorum yapılmaz topyekün değerlendirme olur.buda schumici arkadaşlara değerlendirsinler bakalım
    -ve en önemlisi schumi muazzam bir pilot kendisi 7.olmuş takım arkadaşı 8.olmuş diyelim ne olacak şampiyonluk mücadelesimi veriyoruz
    -bire bin katarak yorum yapanlar bir yada 2 yarışıda bin yada 2000 yaparlar hiç şaşırmam
    -hatice değil netice önemlidir.schumi nin 5 yıl üst üste şampiyon olduğunda rakiplerinin yaşadığı şansızlıklar schumi nin abartısız en az 5 katıydı.(mclaren-williams bmw) bunuda iyi bilirsiniz değilmi.o nedenle şans dan yada talihsizliklerden en son bahsedecek olanlar schumi cilerdir.

  15. büyük yarışçılar konuşulur bazıları onları konuşur şumi nin bi kere olsun rosberg hakkında konuştuğunu okuyan varmı rosberge anca sumiyi sorarlar bi gün başarı sağlarsa başka pilotlara onu sorarlar o bi gün gelirmi..?

  16. ben raikkonen taraftarıyım ama schumacherin yaptıklarına şapka çıkartırım gayet. schumiye söyleyecek eleştirecek tek lafımız yok yaptıkları muazzam şeyler fakat rosberge çok yüklenildiğini düşünüyorum. schuminin takım arkadaşı olmanın verdiği stres ve schuminin giderek eski günlerine dönmesinin stresi birleşince bu tarz bi açıklamada bulunduğunu düşünüyorum. üstüme alınıp cevap vermemin nedeni de rosbergi savunan bi yorum yapmış olmamdır.

  17. sen hiç yarış izlemiyorsun galiba son sıradan gelip rosbergi geçen her yarıs rosberg den daha iyi turlar atan kim mgp aracıyla en çok geçis yapan kim bos bos konusmayın önümüzdeki yarıs gene geçecek schumi izle meyi unutma koçum.

  18. peki o pilot niye rosberg den puan anlamindan geride? su sampiyonluk farkina bakinca duz hesap 7 kati fazla puan almasi gerekmezmi? gecmisi karistirmayin bu sene rosberg schumi den daha iyi, schumi taraftarlari da bunu kaldiramiyor gordugum kadariyla

  19. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Rosberg Ferrariye Gidince Mercedes Hızlanır ve Schumacher Şampiyon Olursa ( En Azından Galibiyet Alırsa ) Yüzündeki İfadeyi Görmek İsterdim 🙂

  20. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    eyvallah budur, anti schumciler buyrun

  21. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    Raikkonen' i severim ama Raikonen' i sevenler dernegi üyeleri nedense ne yapacaklarını bilemiyor:D, schumacher ile ilgili bir yazı oldugu an ordasınız, sizin yüzünüzden biz schumacher cilerin huzuru kalmıyor, anında içinizdeki nefret yüzünden ortama sıkıntı geliyor. Nasıl birşeysiniz siz.

  22. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    aynen katılıyorum çok dugru söylemişsin

  23. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    Kimse kimsenin kendi yaşadığı ömrü içerisinde ne yapıp yapmayacağını söyleyemez, kimin haddine. Herkes kendi işine baksın.

  24. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    isterse aralarında 30 yaş fark olsun bu yarışmasına bir insanın engelmi?, kendini asıl olarak kendi yaş grubuyla kıyaslamalıki onlar iyi takımlarda nasıl yer aldı, o takımlar bu arkadaşları nasıl seçti neden seçti tek turda çıkardıgı istikrar yüzünden mi yarış performansı yüzünden mi. Vettel bu yaşta bu kadar şampiyonlugu çıkartırken ben neden hala böyleyim demeliydi. Tamam şampiyon olmak için iyi takımda olmak şartta bide iyi takımları tavlamak önemli. Birde ayrıca ezigin tekisin. kusura bakma da.

  25. nico rosberg'in akıl hocası babası keke rosberg olduğu müddetçe michael schumacher ile ilgili bu tür açıklamaları çok duyarız. şunu da belirteyim bugün schumi yarışmıyor olsaydı emin olun ki rosberg iki demecinden birinde vettele sataşıyor olacaktı. babası keke rosberg'in yıllardır şöyle bir savı vardır; oğlunun ilk çıktığı zamanlarda michael olmasaydı ya da michael bir şekilde bırakmış olsaydı oğlu nico yu almanların f1 fenomeni yapmaya çalışacaktı ama tabiki bu hayali hiçbir zaman tutmadı, öyle ki schumi bıraktığı dönemlerde bir başka alman vettel parlamaya başladı. hafızası kuuvvetli arkadaşlar schumi'nin 2006 öncesi sıradışı olaylarında en çok tepkiyi verenlerin başında keke rosbergin olduğunu bilirler. michael'in 3 yıl aradan sonra spora alışma süreci uzun olmasından dolayı her hangi bir tehdit olarak görülmediği için bu kadar sessiz kaldılar şimdi ise işler farklı artık michael eski günlerine yaklaşan bir performans sergilemeye başladı bu da nico rosberg'in sataşmasına sebep oluyor ama rosberg için iş işten geçmiştir fazla bir hareket alanı onun adına kalmamıştır o yüzden bu şekilde devam ederse tükenişini beraberce izleyebiliriz

  26. deniz kızıl avatarı
    deniz kızıl

    rosberg:

    "Kimin daha fazla puan aldığına bakın; benim. Ve yarışlarda kimin daha çok önde olduğuna bakın; yine benim"
    demiş
    MSC de en çok dünya şampiyonu olan pilot
    nokta

  27. ne hikmetse pite girince işler değişiyor .. takım şumaherin rosbergden önde bitirmesini istiyor.

  28. Eğer tek tur performansıyla pilot değerlendiriliyor olsaydı, Trulli gridin en kral pilotu olurdu 🙂

  29. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    schumaer'le babası yaşındaki adamla kıyaslamış diyolar babası yaşındaysa yarışmasın saçmalamayın ağzı olan konuşuyor

  30. cevap veriyorum vettel:)

  31. Büyük pilotlar ben daha hızlıydım daha iyiydim daha bilmem neydim diye övünmezler
    Rosberg tıpkı Alguersuari gibi kendini övmeye üstün görmeye başlamış Rosberg seni severdim ama şu cümlerlerden sonra sempatim bitti umarım tüm yarışlarda yarış dışı kalırsın adam senden açıkca hızlı yarışlarda sene sonunda umuyorum senden önde bitirir.

    Neymişde kendi 75 schumi 70 puandaymış hadilen o adamın araçla yaşadığı sorunlardan kaç tanesini yaşadın ?

    Schumacher 20 sorun yaşadıysa senin aklıma gelen 2-3 sorunun dışında problem olmadı araçla.

    Sen seneye bu takımda kalırsın inşallahda Schumacher seni seneye araç iyi olursa nasıl katlıyormuş görürsün kimse yaşı bahane etmesin bu Rosberg denen adam spora 3 yıl verip geri dönmüş bir pilota kendini kanıtlamaya çalışıyor.

    Schumacher'in Rosberg yaşındayken 2 şampiyonluğu vardı peki nasıl aldı o şampiyonlukları ?
    Yeteneğini gösterip iyi takıma geçti aldı ilk yıllarında Senna ile kıyaslanan adamdı.

    Rosberg' e hangi iyi takımdan teklif gelmiş bugüne kadar ?

    Rosberg BE QUIET !!!

  32. 05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle! avatarı
    05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle!

    Evet Twitter gayet kullanışlı;) Bilmeyen yoktur sanırım o çocuğu hele ki bu sene 🙂 Sebastian Vettel 🙂

  33. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    -konudışı-
    —————
    Twitter'de Ali Ünal!'ın kendi kişisel platformunda son mesajı var,
    Jenson Button ile ilgili,
    yanlış tercüme etmediysem Button mclaren'de 3 yıllık anlaşmaya varmış,
    ——–
    ayrıca bu Twitter'i sevdim benimsedim yani,
    facebook'u sevemedim bir türlü,
    zaten her 2 sitede hesabım yok ama Twitter'i takip etmek eğlenceli,
    ne ararsan var,
    özellikle F1 konusunda çok eğlenceli Twittter,
    Ali Ünal,Serhan Acar,yabancı F1 uzmanları takip etmek gerçekten işime yarıyor,
    arama yerine Michael Schumacher yazın dakika üstü dakika mesaj geliyor 🙂
    misal bunlardan birini sizlerle paylaşmak istiyorum,
    dün yakaladım ve ilk kez görüyorum böyle bir fotoğrafı,
    bakalım sizler fotğraftaki çocuğun kim olduğunu bilebilecekmisiniz?

    fotıoğraftaki çocuk kim?

  34. Öyle büyük pilot sıralamalarda takım arkadaşını geçerek TEK TURDA "harikalar" yaratarak olunmuyor. Öyle olsa VETTEL şuan en büyük efsanelerden SENNA ise "doğa üstü" bir yarışçı olurdu. Efsane olmak büyük yarışçı olmak için ilk önce karakterin olacak. En önemlisi sorunlarla nasıl başa çıkacağını etrafa nasıl saldırmadan adam gibi adam olacağını öğrenmen gerekir.

    Çok basit bir örnek vermek gerekirse Alonso. Bana göre griddeki en iyi pilotlardan birisi. Ama 2006 yılında söyledikleri o kadar saçmaydı ki her kötü yarıştan sonra ya takım arkadaşını ya da takımı eleştiriyordu. Ama zaman ilerledikçe o da bunun farkına vardı ve hatalarla baskıyla başa çıkmanın yollarını buldu ve o yüzden çoğumuzun gözünde büyük pilot oldu.

    Schumi için zaten söylenebilecek birşey yok. Daha bir kaç yarış öncesine kadar ipe çekmişlerdi. Ama o hiç bir zaman çıkıp takım hakkında tek kelime etmedi. Hatası oldu (Türkiye) çıktı özür diledi. Ama Rosberg hala bişeylerin arkasına sığınmaya çalışıyor. 5 puanlık farkı öne sürüp kendini teselli ediyor. FERRARİ takımının yerinde olsam massa gibi birini bırakıp hayatta böyle bir pilotu almam. Massayı mumla ararlar…

  35. Rosberg: "Kimin daha fazla puan aldığına bakın; benim. Ve yarışlarda kimin daha çok önde olduğuna bakın; yine benim"
    Geçen yorum yapmıştım.Rosberg yoruma en uygun cevabı aynen yapmış.Yorumum altta
    Kesinlikle karekteri değişmez.Bir aşağılık kompleksi. Agamdır beni geçmesi normaldir dese amenna.Böyle Ros'dan hiçbir şey olmaz

  36. hah:))bak buda güzeldi kardeşim:))

  37. Schumi korkusu gerçekten kendini bir sis bulutu gibi hissettiriyor.
    Ağırdan hafifce geliyor sonra biranda heryeri kaplıyor 🙂

  38. Shumi olmasa mercedes bir yerlere gelebilirmiydi bilmiyorum ama bu iş Shumi'siz olmıyacağı kesin gibi geliyor. Yapabilceğimizi yaptık diyor. Yani takım arkadaşı Rosberg''i de bu işin içine katıyor.Rosberg olsa ve Shumi'den önde tamamlasa yorum aynen şöyle olurdu ''Bu gün iyi sürdüm ve takım arkadaşımı geçtim'' Kesin böyle derdi. Shumi 11.başlıyor ve 6 sıra kazanarak Rosberg'inde önünde 5. bitiriyor ve hala biz diyor.Ros'un öğreneceği çok şey var. Startta gene yerler kazanarak ve bulunduğu yerin üst sıralarında bitirerek efsane olduğunu bir kez daha gösterdi.
    Geçen sene takım arkadaşını geçtiğinden bahsediyordu, yenmekten bahsediyordu. ne oldu ROS'i
    Öp Aganın(Shumi) elini de bir şeyler öğren. Rosbeerg'e çok kızmışım:)) Adam üç yıl ara vermiş ve takım arkadaşımı geçtim diyor yaww. Hala Bu sözü aklıma gelir gelir de kızarım Ros'a

  39. '' Schumi korkusu onu da götürmüş anlaşılan… '' hah:))) güzel tespit kardeşim aynen öyle bencede:))ama daha dur.eğer tarzına sürüşüne daha uyumlu bi aracı olsun '' bu yaşta bile!! '' daha çok kişiyi utandıracak majeste!! daha çok kişiye ( lauda dan başladı bile) tükürdüğünü yalatacak!!!

  40. Bu Rosberg'te ne gibi bir ışık var benim göremediğim?…2006'dan beridir ne yapmış…yarış galibiyetinin, pol pozisyonunun olmayışını bir kenara bırakalım…ilk yarışındaki fastest lap dışında akılda kalan ne yapmıştır bugüne kadar? Hangi yarışta harikalar yaratmıştır? Hangi yarışta olamayacak bir geçiş veya savunma yapmıştır? Fark yaratacak ne yapmıştır? Rosberg'e sıralamada 7. olabilecek bir araba verirsin, Rosberg 7. olur…5. olabilecek bir araba verirsin, 5. olur…yarışta da 1-2 sıra geri gider…ha belki 1. olabilecek bir araba ile 1. de olur ama onu griddeki çoğu pilot yapabilir, fark nerede? Adam bildiğin dümdüz pilot…Aradaki 5 puan mıdır Rosberg'in sihri? Aklı başında, efendi çocuk en azından diyordum, Schumi korkusu onu da götürmüş anlaşılan…

  41. Ben geçen sene Rosberg'in üstünlüğünden sonra, ya da üstünlüğü esnasında, ondan böyle birşey duyduğumu hatırlamıyorum. demek ki kendisi de farkında ve bundan hiç hoşnut değil… Çok çirkin bir açıklama

  42. schumachere bu kadar direnmesi bile bir başarı değil mi? f1deki hemen hemen her rekorda adı geçen bi pilottan bahsediyoruz izin verin de mağlup olsun o kadar 🙂

  43. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    açıkçası nico'nun dile getirdikleri zerre kadar beni ilgilendirmiyor,
    beni tek ilgilendiren ana nokta Schumi'nin ne yaptığıdır,
    giderek iyileşiyor,giderek kendini geliştiriyor,
    ve en önemlisi Mercedes camiasında Schumi'ye olan güven gittikçe yükseliyor.

  44. Ah Rosberg Ah, Schumacher'in yarış performansı açıkça senin üstünde, daha ne konuşuyorsun.

  45. schumacher61 avatarı

    BU NASIL BİR ÇEKEMEMEZLİKTİR, anlamış değilim. Biri rosberg'i durdursun…..

  46. Bu çocuğun ruh halini beğenmiyorum. gün geçtikcede kötüye gidiyor.
    Korkuyorum Schumi buna atak yaparken hamilton gibi biçecek.
    Schumi yaşadığı talihsiz temaslar ve hidrolik sorunu olmasaydı zaten şuanda puan olarak daha yukarda olacaktı.
    Ancak puan olarak önünde olmaması senden hızlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor nico efendi 🙂
    bence sen artık williamsa falan git orda yarış 🙂

  47. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    kompleksli yüzsüz lan bu, utanmaz arlanmaz… sen bu triplere girdiysen ömrün boyunca mutsuz başarısız olursun arkadaş. utanmadan birde babası yaşında adamla kıyaslamış kendini.

  48. yüzde yüz doğru.

  49. rahat ol rosberg buraya yazıyorum gene geçecek seni son sıradan baslasa da farketmez hertürlü alır.

  50. sen kaç yaşındasın schumacher kaç yasında ki senden daha problemli bir araçla boğusurken bile o gene geçis rekorları kırıyor sen ne yapıyorsun ot gibi gidiyorsun bide utanmadan konusuyorsun.

  51. Geçen sene şuminin aldığı puanın 2 katını almıştı sezon sonunda. Ama bu sene şumi daha iyi görünüyor ve üstelik 5 defa yarış dışı kaldı. Rosberg ise sadece 2 kez yarış dışı kaldı.

  52. her yarış arkandan geliyor dizlerinin bağı çözülüyor kaç kere geriden gelip geçti halen konusuyorsun ya adam son sıradan kalktı gene seni geçti daha ötesi varmı hiç konusma sus efendi desinler sende son sıradan kalktın istediğin gibi sc de girdi yüzüne gözüne bulastırdın yarıs içinde yükselmek ekstra lar ortaya koymak schumacher alonso hakkinen hamilton gibi geçis ustalarının isidir senin değil.

  53. biz kabul ediyoruz rosbergcim, bariz bir şekilde yarış performansın takım arkadaşının gerisinde ve giderek de bu fark açılmaya başlıyor. daha sezon bitmedi muhtemelen "bak puan olarak da onun önündeyim" diyemeyeceksin

  54. Cuneyt Gokturk avatarı
    Cuneyt Gokturk

    Nico'da bir cekememezlik var o kesin. Amcasi yasinda ki adamin gerisinde kalinca verdigi tepkiler normal caylak olan bir pilotun.

  55. "Onlarınki gibi bir marka, ancak zaferler için mücadele edebilir ki şu anda bu gerçekçi bir hedef değil. "

    bunun olması kötü de olmaz aslında.

    McLaren & Mercedes.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir