İzle: Hamilton İle Massa Arasında Bu Sene Yaşananlar

yazar:

kategori:

İkili arasında soğuk rüzgârlar estiği bilinmekte. Bu konuda önce Massa adım atıp Hamilton ile konuşmak istedi ama İngiliz pilot buna gerek görmedi. Ardından Hamilton, Massa’ya yaklaşımda bulundu ama bu sefer Brezilyalı pilot adeta “önceden neredeydin” dedi.

Pilotların takım patronları, konuya dâhil olmayacaklarını ifade ettiler ve kalan iki yarışta nasıl bir durumun ortaya çıkacağı merak konusu.

Hamilton ve Massa arasındaki temas ve kazaların bir derlemesi;

 

 

 



Yorumlar

  1. Hamiltonun çayLak sürücü oLduqunu söyLeyenLer 2008 belçika(spa) grand prixsinin son 3 turunu izLeseLer yeter zaten nasıL pilot oLduqunu aNLaRLar.

  2. hamiltonla massanın amacı:bu yarış kaza yapmayalım artık nolur!
    alonsoyla buttonın amacı:vetteli ilk turda da olsa bi geçsek sonra bi 2.lik iyi gelir!

    ilginç bi sezon olmaya devam ediyor 🙂

  3. hamilton görülür şekilde massadan iyi bir pilotken ve aracı şu an itibariyle ferrariden hızlıyken, takım arkadaşı ikinciliği kovalarken massanın çevresinde ne işi var diye de bir sormak gerek.

  4. Hamilton, Massa'yı pek kale almıyor hem pist üzerinde hemde pist dışında ancak Massa sakız gibi adamımızın ayağına dolanıyor sürekli.Şaka gibi.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Tam da Bay E nin istediği tarz sürüşler.Sadece kaza görmek için bilet alan psikopatları tribüne çekmek için bu tip kazalar şart.Hamiltonun veya massanın aldığı eleştiriler Bay e nin umrunda değil.Bu pilotların çökmüş psikolojileri umrunda değil.O paracıklarını saymakla meşgul.Hamiltonu pohpohlamaya devam ediyor.Kırılan dökülen mclaren aracının masrafları giderleri veya takımın sponsorlarının bu durumdan rahatsızlığı bay e yi ilgilendirmiyor.Yeter ki hamilton kaza yapsın ve ben para kazanayım.Bay e tatmin olmazsa gözünü kurallara dikecektir.Sırf kaza temas bela olsun diye uğraşacaktır.

  6. hindistana tam anlamıyla uyum sağlamış 🙂

  7. vidoe nun sonunda eddie jordan'a bakin 😀

  8. One Love dedikleri buydu sanırım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir