Raikkonen'in Dönüşü Abu Dhabi'de Mi Açıklanacak?

yazar:

kategori:

Finlandiya’da güçlü kaynaklarından MTV, Williams’ın büyük, yeni bir Katarlı sponsoru duyuracağı ve 2012’de Pastor Maldonado’nun yanında Kimi Raikkonen’in yarışacağını teyit edeceğini öne sürdü.

İnanılan o ki Williams, Katar Ulusal Bankası ile isim sponsorluğu konusunda anlaştı. Bunun yanı sıra Renault motorları kullanılmaya başlanacak olması, Raikkonen’in F1’e dönüşünde ilave etkiler oldu.

178 ile 1983 yılları arasında yine Arap sponsorlukları alan Williams, 1980 ve 1982’de iki şampiyonluk elde etmişti.

Öte yandan Raikkonen’in F1’e dönüşü ile griddeki şampiyon sayısı 6’ya yükselecek.

Raikkonen ve menajerleri, konu hakkında ön plana çıkıp açıklamalarda bulunmuyorlar.

Fin pilot geri dönüşü için Alman basına “Elbette her zaman kazanan bir araç istersiniz ama bu sene gördüğümüz kadarıyla bunu gerçekten yapan tek takım var” demişti


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Yuru be kim tutar seni.gozun aydin. :-))

  2. Bence sen Kimi kompleksini bırak, yeniden Alonso'nun nasıl korkulu rüyası olacağını seyret. Tarihin en hızlı pilotundan bahsediyoruz, kompleksi bırak ve gerçeği kabullen.

  3. geliyor geliyor kimi raikkonen geliyor…
    geliyor en iyi denenlerin bir kere bile geçemediği pilot geliyor…
    geliyor geri beslemelilerin yarışmaya cesaret edemediği pilot geliyor…
    geliyor küllerinden doğacak williams la geliyor…
    geliyor doruklara sevdalı geliyor…
    geliyor fastest lap ların kralı geliyor….
    geliyor saf kan hız geliyor…
    geliyor jonathan livingston karakterli geliyor…
    geliyor paha sını biçenin çıkamadığı insan geliyor…
    geliyor her türlü centilmen her türlü beyefendi geliyor…
    geliyor doğuştan adam geliyor…
    geliyor gerçek pilotların pisti spa nın kralı geliyor…
    ——————————————————————————

    sevdiğin yüzünden deli oldun dediler…
    yaşamın tadını sadece deliler bilir dedim…

  4. Taraftarlığı bağnazlığa çevirip de kıskandığını belli eden şeyler yazarsan, alacağın tepki budur.

  5. inş 😀

  6. Çekememezlik diyorum, başka da diyecek bir şey yok. Sanırım Alonso'nun 2007'de tek puanla şampiyonluğu kaçırması, 2005'de şampiyon olmasına rağmen herkesin Raikkonen'in hakkı olduğunu bilmesi zoruna gitmiş.

  7. Hatta bir rivayete göre, Schumi pist kenarından bir bakış atınca Kimi'nin tansiyonu 20'ye fırlıyordu. Böyle saçma şeyleri nereden buluyorlar? Görüyoruz efsaneyi, diğer takımlar neyse de aynı şartlarda yarıştığı Rosberg'e de geçiliyor.

    Neyse, Kimi Williams ile döneceğine hiç dönmesin daha iyi. Ben onu Schumi gibi dönüp de umduğunu bulalamayan bir halde görmek istemiyorum. Ama 2013'de şampiyon olabileceği bir araca geçiş yapabileceği düşünülebilir. Bence Mark Webber yerine Raikkonen gelse, Vettel gerçek bir şampiyon ve rakip görür.

  8. Yani Alonso hakikaten müthiş bir pilot ama taraftar kitlesi insanı nasılda soğutuyor adamdan.

  9. Yani Raikkonen haberinden Schumacher' e laf dokundurmayı nasıl becerdiniz anlamadım ?

    Umarım tekrar döner Schumacher yokken Raikkonen-Alonso taraftarıydım

  10. keşke böyle bir durum olsa müthiş olur.Hep bu ikliyi istemişimdir raikonen ve schumi ama olmaz gibi

  11. alonso massa olayı cok farklı… alonsonun telsizden ağladığını hatırlıyorum :).

  12. aslında bunu asıl muhatap olan haug a sorsalar ne der sence ! cevap belli.bence montoya gibi bir takım arkadaşıyla yarışmış olan kimi sorun etmez ama hiç bir zaman büyük yada etiket sahibi olmayan yada güzel başarılar kazanmış bir takım arkadaşıyla yarışmamış schumi buna der acaba
    (hoş bizde olma olasılığı düşük konuları yazıyoruz ya 🙂

  13. Çinde aynısını massa ya yaptı bu işler böyledir şampiyonluğa gidersen yanındaki arkadaşın sana yardımcı olmalıdır.Bkn alonso-massa almanya olayı vesselam.Bu bundan sonrada böyle olacaktır

  14. Söyleyin de biz de bilelim muhataplarınızı.

  15. Tolga Soydan avatarı

    2008 çinde yerini vermisti. bos bos konusma bnce

  16. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Hatirlanan vakalara bakilinca f1 e nasil baktildigi belli oluyor.adamin dondurmasi bile birilerinin nasilgucune gitmis.yazik.

  17. O dondurma olayı 2009 Malezya'da olmuştu. Yarış yeniden başlatılsaydı bile yarışamayacakmış zaten. Arıza varmış araçta.

  18. dondurma yalaması 2009 yılına aitti,gazeteciyide itti ama adam yarışa hazırlanan ve giyinen birisin 10 cm kadar yanına yaklaşıp konsantresini bozarsan çoğu kişi sinirlenir kaldıki biz nelere sinirlenen bir toplumuz.Sana burdan uzun uzun cevap yazardımda anladımki gerek yok çoluk çocuk pilot fanı olmuş ahkam kesiyor.

  19. Tolga Soydan avatarı

    o 2009 du birader.sus bi ses etme

  20. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O zamandan hatırladığım tek detay adamın dondurma yalamasıydı, ha pardon bir de gazeteci dövmüştü. falan filan…

  21. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Kimi ferraride yarışırken schumi pist kenarında durunca eli ayağına dolanıp kaza yapıyordu, haber konusu bile olmuştu. Şimdi bi de yanyana mı yarışacak :))

  22. rosberg ferrariye geçerse kimi de mgp ye geçebilir.zor ama çok iyi olur.olursa yemede yanında yat derim.

  23. Hakinen gelmez zaten de , montoya nın gelmesini isterdim, hatta ralf bile gelse ortalık şenlenir, eski f1 şenligi yeniden olur ( her nekadar f1 kurallarla berbat edilsede )

  24. 2008 sezonunun detaylarını incele anlarsın neden massaya geçildiğini yada geçilmiş zannettiğinizi…

  25. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Herkul nerdesin.neden konusmuyorsun.yoksa.mutluluktan dilinimi yuttun.sessiz kalman a gonlum razi gelmiyor.birseyler solemen gerekmiyormu?

  26. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu 2008 de MASSA gibi bir adama yenilen, ve Mclaren e kafa tutan bir Ferrari aracında yarışan adamdan Williams gibi bir takımda ne yapmasını bekliyorsunuz. Anca yarış dışı kalıp dondurma yer, onu da bulursa… Amma büyüttünüz..

  27. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Siz muhatabım değilsiniz, onlar kendilerini bilir.

  28.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    karaoke partisi başlasın bakalım hangi markanın motor patlatma şampiyonası için mücadele edecek.

    uzak bölgelerdeki yarışlarada gitmez artık sıkıcı iş vesselam.

    neyse massa gibi bir yardımsever her zaman bulunur.

    ona bir kupa borçlu.

  29. Yayın grafiklerinde ''RAI'' görüntüsünü görmek istiyorum. Resmi açıklamayı bekliyoruz artık.

  30. Gel artık Kimi yeter.Belkide tüm zamanların en iyi pilotlarının bu kadar çok sayıda olduğu yılları izlemek sadece bizlere nasip olacak.Birde Hakkinenle Montoya geri gelse bakın çümbüşe.:P

  31. Bi raikkonen taraftarı olarak su anki Vetteli Redbullda geçmek çok çok zor.Raikkonen yarış içindeki duruma göre lastiklerini kullanmada iyi bir pilot ama tek turda hiç bi zaman çok iyi olmadı.Vettel bu alanda çok çok iyi.

  32. biraz fantazi yapıp döndüğünü varsayalım.2012 willimas 2013 ?
    işte ? bu işaret o kadar çok pilotu ve taraftarınının aklını kemirirki ortalık 2.dünya harbine döner.
    fanı olarak kimi nin dönmesini isterim ve ? işsaretininde insanlara neler yazdırtacağını tahmin edebiliyorum

  33. merak ediyorum karthikeyan yada glock haberi olsaydı biride üşenmeyip yorum yapacakmıydı acaba.bende severim mattias ı ama suyunu çıkarmayalım.

  34. Neredeyse kesinleşmiş dönüyor gibi İceman. 2006 sonunda McLaren'den ayrılmasına çok üzülmüştüm Ferrari ve Raikkonen ismi çok zoraki geliyordu kulağa onu hep Gri tulumlar içinde hatırlıyorum.

  35. barrichello ne olacak diyen bir allahın kulu yok.sanki rai gelince rb7 olacak araç.sanki 10 culuktan daha öteye gidecek araç.bana kalsa sponsor bulmuşken pastor u şutlayıp güçlü bir takım kurmaları.

  36. Kardeşim siteyi beğenmiyorsanız yorum yazmayın. Alonso'cuların çoğu sürekli siteye karşı belli başlı ithamlarda bulunuyor ama yine de en çok yorum yazan ve sitede ağırlıklı olan onlar. Ne kadar ironik bir durum.

  37. okay f1 seneye istanbul gpsi yok diye trt almadıgı icin f1 turkıyede yayınlanmıycak diyor

  38. yav kardeşin anlaşma olduysa açıklasınlar (williams) bir an önce neyi bekliyorlar.(yok olduydu yol olmadıydı) bu nedir yav olduysa oldu desinler olmadıysa yok böyle bir şey desinler la havle vela kuvvet.bunca insanı heveslendirip (basının olmuş gibi lanse etmesi ve willimas ın sessiz kalması) heveslerini kursaklarında bırakmasınlar anlamadım gitti.

  39. bakıp görücez massaya çok şans verildi değerlendiremedi artık yol gözüktü gibi onada…

  40. Söylediklerinde kesinlikle haklısın.Kimi buz adam da olsa formula 1 için büyük bir renk ve reklam kaynağı.Antipatik hareketlerde bulunmayan, rahatına düşkün, işine bakan bir adam.Tabi bunları yaparken biraz da profesyonel davranabilse daha nice şampiyonluklar görebilirdik ondan 🙂

    Montoya'ya gelince raikkonen ile beraber fantastik bir ikili olmuşlardı ama jpm williamsdaki günlerini aratmıştı.Montoya kesinlikle dönse harika olur, orta sıralarda schumacher ile eskisi gibi kanatları temas etcek kadar limitlerde birbirlerini zorlayıp yarışsalar harika olur.

    Şimdi gelecek seneyi hayal edince şampiyonluk için savaşabilecek olası pilotlar vettel, hamilton, alonso, webber, button ve bunları takiben kendi aralarında mücadeleye girecek rosberg, schumacher, montoya, raikkonen, kubica, massa puan için zorlayacak klasmana da sato, di resta, hulkenberg, petrov, kobayashi, perezi koysak herhalde gelmiş geçmiş en güzel motorsporları sezonu olurdu 🙂 Hayal işte 🙂

  41. eger donecekse williams f1 ile donecegi neredeyse kesin. f1 racing'in son sayisinda roportaj vardi. okumanizi tavsiye ederim. mclaren ile devam etseydi sampiyon olacakti zaten diyen arkadaslar var. evet dogrudur ancak senna da 94'te williams ile sampiyon olacagini zannetmisti. sonra olanlari gorduk. bu da bir yetenektir. gelecek sezon, testlerin sonuna kadar hatta ilk yaris degil de 2., 3. yarisa kadar kimin rekabetci olacagindan pek emin olamazsiniz.

    ote yandan, daha once f1'e donmemesini istiyordum ama artik istiyorum ne yalan soyleyeyim artik. imkansiza yakin olsa da montoya'nin da donmesini isterim. boyle renkli pilotlari artik pek goremiyoruz.

    tahminim odur ki, orta siralarda dolasir. monaco ve cadde pistlerinde belki podyum, spa'da galibiyetten emin degilim ama olasi bir podyum, bu kadar.

    1 yil oyalanip sonra rbr diyenler olmus. ben boyle bir seye ihtimal vermiyorum.

    hayirlisi diyelim. her ne kadar bazi arkadaslar dalga falan gecse de diger pilotlarin ve takimlarin taraftarlarindan arkadaslarin da kimi'nin donmesini istemesi beni memnun etti.

  42. haklısın hangisi sonra kurulduysa başka ad alsalarmış bak şimdi beni hatalı duruma düşürdüler 🙂

  43. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Williams da hazırlık dönemi geçirecektir. Sonrasını ise "Bekleyip göreceğiz." 🙂

  44. Ferraride kubica alonso ikilisini istiyorum ya da kobayashi alonso

  45. Bahsettiğin Doğuş grubu olmasın sakın 🙂

  46. Ya lütfen sadece yorum yapmak için yorum yapmayalım.

  47. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    havuz yaptırın paşam geliyor

  48. Üstadım arasıra da olsa sizi görüp eski günleri hatırlamak çok hoş.Saygılar Hürmetler.

  49. MERCEDES GP avatarı

    var arkadaşlar açıklamalı bir yazı vardı Abu Dhabide yarışçak

  50. asla önyargılı olmadım,olmakta istemem sizin yaptıklarınızı anlamıyorum bahaneye gerek yok araba kötü olur,kendi çok hata yapar yada hazır değildir hepsi geçerli.Neden bahane bulanacakki.Herkes 2010 da alonsonun petrov u geçememesiyle alakalı bahane buluyordu ben sesimi bile çıkarmadım biliyorumki fırsat olsaydı alonso geçerdi olmadı.Sen ve birkaç kişi burada provakatörlük yapıyorsunuz resmen bırakın artık şu fanatikliği kimiyi çok severim ama o geldi diyede RBR vazgeçmem arkadaşım çünkü adamların yaptığı işe ve spora olan(amatör sporların çoğuna sponsor oluyorlar) bağlılıklarını takdir ediyorum…Ben öncelikle bir F1 severim pilotsever değil.Alonso,Hamilton,şumive kimi bu 4 pilotu çok ayrı yere koyarım.Bakın vettel i bile daha bu kategoriye koymuyorum(Bu sene harika bir sezon geçirdiği halde) çünkü rekabetçi bir sezonda ne yapacağını görmek istiyorum…

  51. Artık Dönmesi Gerekiyor…Gerçek Pilotlar Yarışmalı ! Paralı Pilotlar Değil ! Kubica Renaultan Kurtarmalı Kendini Bence Paralı Pilot Sisteminin Kurbanı Olucak Yoksa !

  52. 2013 öncesi kurallara alışma süreci olarak williamsı seçmiş olabilir, ancak 2013'de Red Bull'a geçerse neler olur, çok riskli.Vettel 2010'da takım arkadaşına geçildiği andan itibaren problem çocuk haline dönüşmeye başlamıştı, 2011'deki gibi galibiyetler aldığında crasher görüntüsünden çıkıp çok hızlı bir pilot haline dönüşebiliyor.Raikkonen ile vettel birlikte yarışırsa ve raikkonen vetteli ezerse vettel yarışlarda ve padok alanında nasıl bir reaksiyon gösterir şüpheli.Raikkonen ile yarışabilecek en iyi isim Button olur herhalde, hamilton 2012'de de şuan ki mevcut görüntüsünde devam ederse yerine raikkonen gelebilir.Bir diğer ihtimal olarak maldonadonun sponsorları + raikkonenin getirceği sponsorlar + katar bankası ile finansal olarak güçlenmiş bir williamsın yeniden şaha kalkma ihtimali de yok değil.

  53. okay karacanın fesat açıklamalarına kafayı takma sen f1 bu ülkede hep bir yayıncı bulmuştur ve bulacaktır buna inancım tam
    bu aralar dogan grubu bi atılım içinde(startv yi aldılar galiba fanatik ve postayı da alacaklarmış. Dogan grubu şuan ntvyi ve türevlerini elinde bulunduran kuruluş) muhtemelen ntvspor alacaktır f1i.

  54. Bunun TRF1 ile olan alakası nedir peki?
    Ya da TRF1'den kastınız kimler?

  55. Tolga Soydan avatarı

    raikkonenin resmi facebook adresi yok diye biliyorum.keşke öyle birşey olsa ama sanmıyorum

  56. kesinlikle haklısın Ferrari için hep takım ön plandadır.bunu bozabilmiş tek isim ise Michael Schumacherdir.ama o sadece Ferrariyle kalmayıp ismi Formula 1in bile önüne geçmiştir.Ferraride bundan rahatsız olup 2006da Schumacheri zorla emekli ettirip bakın o olmasa da biz sampiyon oluruz imajı vermek istemişlerdir.yoksa 2006 Brazilyadaki Schumacherin performansının emeklilikle uzaktan yakından ilişkisi kurulamaz

  57. MERCEDES GP avatarı

    Arkadaşlar Raikkonen Abu Dhabide yarışacak Williams onaylamış kimi raikkonen facebook sayfasında yazıyodu

  58. katılmamak elde değil dostum .. +1 ..

  59. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    neden olmasın cnm.trt almassa baska bırılerı alır dıye dusunuyorum.ntv spor gıbı.kimse almassa yabancı kanallardan bır sekılde bulur seyrederız..
    hem kos koca trf1 bır sekılde bu konuyuda haber yapar yapmalı.arastırmalı.

  60. Tolga Soydan avatarı

    yazma deneme amaçlı 😀

  61. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    redbull 01 nickli ön yargılı arkadaşım.Ben kimi taraftarlarının ilk yarıştan sonra burada konuşacakları muhtemel bahaneden sadece birine örnek verdim.(KONUŞULACAK kelimesine dikkat et.)Sen de eski bir kimiciysen sen de şimdiden bahane bulmaya başlasan iyi olur.Mesela yaşını öne sürebilirsin veya wrc de yaptığı bir kazadan dolayı boynunun ağrıdığını söyleyebilirsin.

    .Senin gibi alonso hayranlarınıda gördükçe yada fanatiklerini diyeyim alonso daha çok antipatik bulunur

    Taraftarından dolayı bir pilota karşı düşmanlık beslemenin mantığı olsaydı ben kimiye istanbulda suikast düzenlerdim.

  62. Tolga Soydan avatarı

    hiç ara vermeden mclarene gelseydn hiç uğraşmazdın şimdi.

  63. merak etme kimi den hiç öle bir demeç duymazsın başka pilotlar gibi…Senin gibi alonso hayranlarınıda gördükçe yada fanatiklerini diyeyim alonso daha çok antipatik bulunur(ki kendisini pilot olarak ilk 3 te tutarım)

  64. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    gridin en komple pilotu.en ıyı ayar yapan en ıyı arac gelıstıren pılotu.hatta kişiye ozel arac yapılmasına ragmen hatta hatta takım arkadasının %100 destegıne ragmen bazı pilotların ne konustugunu da biliyoruz cnm .fazla dert etmeyin stres yapmayın o kadar.

  65. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Sırf deneme amaçlı mesaj yazıyorum, 2 dkka sonra bakıyorum tüm Alonso taraftarları – puan almış, diğerlerinin hepsi +

    Diğer konularda da böyle..

    Devam TRF1.

  66. Mclaren in kendi ile bütünleştiği pilotları takımdan daha ön plana çıkan pilotlar, hızlı, asi ilk turda ne ise son turda da aynı gözü karalıkta biraz amatör ruhlu, bence profosyenellik fazla girdi bu spora benim gözümde. mesela Mika nın göz yaşları RAi nin son turda hızlı turları motor patlatmaları RAi için tank dahi dayanmaz demeçlerini hatırlıyorum , Hamilton un oyunda araç kullanır gibi lastikleini bitrimesi, kazaları bence hız tutkuları diğer takımın pilotlarından daha fazla Mclaren pilotlarında . olması gereken de bu . Ferrari hastasıyım ama 98 den bu yana baktığımda hiç Ferrari pilotu sevemedim yarış kazanma sitilimiz ayrı, şampiyonsun Shumi ye yol verilmesinin anlamı nedir formda pilot müthiiş bi araç varken. aslında yönetimden dolayı pilotları sevemedim. Rai Ferrari nin bakış açısına yakışmıyor bence Mika da yakışmaz dı düşünebiliyor musunuz onu Ferrari de. izlemedim ama Senna da olmazdı. insan hayal edince olmuyor. bi kaç pilot hariç Ferrari pilotları görmezden geliniyor. Ferrari de amaç takım, aslında pilot vefası pek yok Alonso gitsin Vettel gelsin, hele şampiyonluk alamadan giderse bugün çok iyi Ferrari tutkunu olup takım da olduğu için Alonso destekçiler adam şampiyon bile olamadı ne konuşuyorsunuz diyecek .Ferrari de mantık benim le olduğun sürece yalnız değilsin bunu Rai ile yaşadık ve bu sitede örnekleri var . belki de bizim ülkemizde bu şekildedir . özetle Mclaren pilotları bana daha özel geliyor

  67. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Biran önce açıklansa da sevincimiz tavan yapsa iyi olur.WRC haberlerinden bişey anlamayıp teselliyi Alonso haberlerinde bulanlar artık savunma yapmaktan kendilerini alamazlar.
    İlk yarışın ardından konuşulacakları duyar gibiyim.""Araba Barichelloya göre yapılmıştı"""

  68. sevindirici haberi almaya az kaldi ins bu sefer doner her turlu kimi nin donusu beni sevindirir zaten donecegini biliyodum cunku f1 in keyfi baska yerde yok williams in kimi ye podyum mucadelesi verebilecek bir arac vermesi yeter bence ilk sezon icin 2012 yi sabirsizlikla bekliyorum tekrar kimi yi izlemek super olacak.

  69. kimi nin donmesi superrde seneye f1 tv de yok 🙁

  70. İşte budur sezon sonunda bukadar haber çıkıyorsa %95 doğrudur.

    Schumacher-Raikkonen-Hamilton-Alonso-Vettel-Button daha nicesi

    ek olarak Di resta Hulkenberg'de olacak tahminimce

  71. Eee yillarca diazla dalga gectik azicikta siz sevinin ama mutluluk sizinde hakkiniz diaz mutlu edemiyo ki mutlu olmak icin baskasina ihtiyac duyuyosun

  72. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Aynen:))

  73. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Rai red bull hayali en az bir sene ertelenmeli.zira su an gundem williams rai birlikteligi.ben raikonen in f1 e adaptasyonda. Bir sikinti yasayacagini sanmiyorum.cunki rai hic bos durmadi ve genc.asil mesele williams in ne derece kazanan bir arac yapabilecegi.yoksa kimiden yana bir sikinti yok. Williams in sorunu bence finansti.onuda cozduler.sponsorlar ve adam parr in gelisi daglam bir hazirlik ile neden olmasin.

  74. Zaten açıklamasında öyle söylüyor şu anda kazanacak kapasitede olan tek araç RBR diyor adam.Herkes aynı fikirde zaten 2012 onun için hazırlık olacak zaten 2013 RBR ve Mercedes koltukları boş kalacak.Eğer düzenli olarak puanlar alabilirse bence iyi olur Kimi için zaten bu williams la başka birşey yapılamaz…

  75. Kimi Raikonen gibi iyi bir pilot Renault gibi bir motor ve Efsane Williams F1 takımı Başarı Pilot şase ve motor kombinasyonu ile gelir şuana kadar da bunlar gerçekleştiriliyor gibi. En azından bu senden bin kat daha iyi olacak kesin takım olarak. Kimi Raikonen bir senelik anlaşma yaptığın nereden biliyrosunuz ve bir seneden sonra takım değiştireceğini nerden biliyorsunuz ? Bunları çok merak ediyorum açıkcası. 2012=2013 tam iki yıl zaten 2014 için kimin daha iyi olup kimin daha kötü olacağını kimse garantisini veremez bakarsınız Force İndia piyangodan çıkar gibi çıkar.

  76. dalga derken?

  77. kimi yi zaten hiç ferrari pilotu diye anmadım kendi açımdan,kan uyuşmazlığı oldu bence takımla kendi arasında.Ron amca iyi bir disipline almıştı kimi yi.Ferrari ise biraz fazla rahat bıraktı sanki….Bende kimi yi hep Mclaren pilotu olarak hatırlayacağım.

  78. Kimi'nin yeri F1'dir ve sonunda bu gerçekleşecek umuyorum ki…ayrıca Kimi gibi bir pilot iyi bir aracı hakeder, umarım Willams'la en fazla 1 sene yarışır sonra kazanan bir araca geçer…bence en uygunu takım arkadaşı 11 galibiyet almışken hala lastik sorunu yaşadım, lastiğe alışamadım, yola yapışamadım…vs.. tadında açıklamalar yapabilen Webber takozunun yerine geçmesidir…Williams takımına saygım sonsuzdur ama artık takım enkaz haline gelmiştir, yönetim kadrosu çok yaşlıdır, yaratıcılık, geri dönme azmi, heyecanı kalmamıştır…herkes Renault motorundan çok şey beklemektedir ama motorun pekçok şeyi değiştirdiği dönemler çok eskide kalmıştır, mutlaka Cosworth'den iyi olacaktır ama Kimi'ye yakışacak aracı Williams veremez kısa vadede…

  79. Rai'nin yerinde olsam RBR başkasına gitmem. Webber 'i direk gönderirler

  80. Yusuf  Hitay avatarı

    siz kim ?

  81. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alo ferrariye laf sokmadı ki, sadece siz her zaman anlamak istediğiniz gibi anladınız tüm söylediklerini. Hala da devam ediyorsunuz.

    Kiminin gelmesine bende çok seviniyorum, en azından dalga geçecek şeylerin sayısı artacak..

  82. Yusuf  Hitay avatarı

    2012 de williams, 2013 te redbull pilotu olur büyük ihtimal. ah keşke mclaren'a gelse ama şu durumda lewis ayrılmadığı sürece bu mümkün gözükmüyor.

    bu haber cidden mutluluk veriyor, her ne kadar williams'ın gelecek sene güçlü olacağını düşünmesemde.

    en azından genii gp gibi saçma sapan bir takım yerine efsane bir takımla geri dönüş yapmış olacak.

    mclaren taraftarının gözünde yeri her zaman ayrıdır.
    benim anlamadığım şampiyonluk verdiği takım olan ferrari taraftarları genelde sevmez bu adamı, ama geçmişte sürekli ferrariye laf sokan alonso'ya taparlar. hayat çok garip vapurlar falan.

  83. Raikonen hayranı belli başlı kitlelerin serseri mayın gibi başka pilotların aleyhinde dolaşmaları belkide bitecekdir ki bu bizim gibilar açısından çok iyi oldu.Şİmdi kendi taraftarı oldukları pilotlarla uğraşırken bizi unutabilirler.Başka sevineceğim bir şey yok … Raikonen in bittiğini önce söylemişdim şu an içinde söylüyorum.

  84. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Bu is tamam ya. Soyle bir start kesinlikle harika olacaktir.ilk uc cizgi alti sampiyon.vay anasina sayin seyirciler……:

  85. Eskiden de Raikkonen haberleri çıkardı, çoğu fos haber gibiydi, kendi de yalanlardı. Şimdikiler çok daha ciddi görünüyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir