Irvine: "Heidfeld Üstün Bir Pilot Değil"

yazar:

kategori:

Eski pilotlardan Eddie Irvine, 2008 sezonunda şimdiye kadar Robert Kubica’nın, performansından dolayı göze çarpan isim olduğunu söyledi.

Ferrari’de Michael Schumacher ile takım arkadaşlığı yapan ve sonrasında Jaguar’a geçen Irvine, Polonyalı pilotu bu sene Ferrari ve McLaren ile istikrarlı bir şekilde mücadele etmesi nedeniyle övdü.

Irvine: "Bu insanlara yakın olmak için harika bir iş çıkardığını söylemek zorundasınız"

Irvine, Formula 1’deki ilk Polonyalı pilot Kubica’nın, takım arkadaşı Nick Heidfeld’e göre ağır bastığını ifade etti.

Irvine: "Ama Heidfeld hiç bir zaman üstün, üstün bir pilot olmadı, bana göre"

Irvine ayrıca, geçen İspanya yarışının sıkıcı olduğunu söyledi ama şu anki Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve Felipe Massa’yı övdü.

Irvine: "McLaren’in şimdi yakalamak için yapması gerekenler var, bunda şüphe yok"


Yorumlar

  1. enes güven, o sezon Michael'in bacağı kırılmasayadı İrvine sezona FİGÜRAN olarak devam eder miydi? etmez miydi? sen de buna cevap ver bakalım.

  2. Sinan Şahin avatarı

    bence de heidfeld üsütün bir pilot değil, sadece sürüyor. ben onu ralf schumacher'e benzetiyorum.

  3. lost boy; 99 yılında son yarışa şampiyona lideri olarak giren ve pol pozisyonundaki takım arkadasi schumacher yarisi kazansa Mika Hakkinenin önünde şampiyon olacak pilot kimdi? Ayrıca ben irvinenin baya baya kötü bir pilot oldugunu düşünüyorum orası ayrı ama yarışmadı deme bari az daha şampiyon oluyordu

  4. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    niye eski f1 pilotları yenileri eleştirir biraz kıskanclık mı var bunu her pilot için demiyorum.

  5. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Heidfeld kesinlikle Irvine'dan daha iyi bir pilot.Ancak bu tarz bir kıyaslama yanlış olur.Her pilot kendi yarıştığı dönemde gösterdiği başarılar ile kıyaslanmalı bence.Bu şekilde bakılıncada ilerleyen sezonlarda Heideld'ın Irvine'ı kat kat geçeceği çok açık.

  6. lost boy yorumuna katılıyorum kardeşim.

  7. Irvine? Hee hatırladım hani şu Rubens'ten önceki standart yol verici, Michael polü alınca Hakkinen ya da Coulthard'ı yavaşlatıp farkın açılmasına uğraşan müzmin 2.pilot. Keşke yarışsaydın da seni pilot diye hatırlasaydık. Hiç olmazsa Heidfeld yarışıyor, kanının son damlasına kadar.

  8. Yeni otomobil Kubica nın stiline daha çok uydu. Heidfeld alışınca aynı başarıyı yakalar.

  9. sen sanki mıcheal schumacher'e karşı çok üstündün heidfeld iyi bir pilot ama seni hatırlayan bile yok mark webber sana karşı çok üstündü yani sen f1'De gereksiz bir pilottun sadece fazla motor sesi yapardın okadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir