Wolff, Raikkonen Söylentilerini Doğruladı

yazar:

kategori:

Hindistan’ın ardından bir Katar bankası ile sponsorluk anlaşması yapan Williams takımının Raikkonen ile anlaştığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Motorsport-Total’e konuşan Wolff, “Evet, bu doğru! Kimi Raikkonen dosyası masamızda. Bütün hikaye şov yapmaktan ibaret değil, onunla ciddi ciddi görüşüyoruz ve bazı seçeneklerimiz mevcut. Stratejik karar zamanı gelince verilecek.” dedi.

Şu anda en büyük sorun Raikkonen’e verilecek yıllık ücret olarak görülüyor. Fin pilotun geçmişte yarıştığı takımlarda çok büyük ücretler aldığı biliniyor.

Wolff son olarak verecekleri kararın Brezilya’daki sezon finalinden önce açıklanabileceğini ima etti.


Yorumlar

  1. Gelmesin diyenleri anlayamıyorum,2009 yılında bir anlamda kendi ayağına kurşunu sıkıp Mclaren'i elinin tersiyle iten bir pilota al en hızlı araç demez kimse.(Kendince haklı sebepleri olabilir,F1'e olan ilgisinin bitmesi vs.)
    Artık kendi çabasıyla bir şeyler yapmalı,o da bunun farkında.
    Eğer anlaşırsa gelecek sene williams için iyi işler yapacaktır ancak çok zor bir sene onu bekliyor olacak,2 sene boş geçmemesine rağmen F1 aracı sürmedi ve bu iyi bir şey değil,ancak çok sıkı çalışmayla bence eski günlerini aratmaz.

    Burada çıktı mı bilmiyorum ama Massa'da eski formunu yakalayabileceği konusunda iyimser;
    http://www.f1zone.net/news/massa-thinks-raikkonen-return-could-happen/9889/

  2. aynen abi gelmesin bende istemiyorum

  3. Williams`in sanli tarihine ve F1 tutkularina buyuk saygi duymakla birlikte Raikkonen`in Williams`la donemesini pek istemiyorum, Williams`in bir anda 2 sn hizlanacagini dusunmek hayal olur, mevcut kurallarla bu mumkun degil, biliyoruz ki Raikkonen arac rekabetci ise podyuma cikabilecekse iyi motive oluyor, 5.lik 8.lik icin kendini motive etmez Alonso gibi Schumi gibi, sozun ozu ortalarda gezinen bir Raikkonen istemiyorum abi ben, gelmesin daha iyi..

  4. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    insanlık terk=kimi

  5. Williams bu sene kötü olabilir ancak .2010 senesinde gayet iyilerdi.Özellikle Monaco'dan sonra Genellikle Sıralamada son seansa kalıyorlardı.Yani gelecek sene ebd nin gitmesiyle Seneye daha iyi bir Williams izliyebilriz.

  6. kariyer sayfalarındaki ssk+yol+yemek arayan şoförler gibi de olmazki be abi 😀 alsın azcık 😀

  7. yo yo o adam çok güzel anlatıo sipekeri bile bikeresinde eleştirmişti

  8. oooooooooooooo jet man sen de lafı söylüyon sonra unut gitsin ne demek istedin o lafla

  9. ruhsuzun teki adam ya o nasıl bir anlatımdır.Başka adammı bulamadılar

  10. pardon unut gitsin.

  11. Bu Alonso taraftarlarının kıskançlığını anlamıyorum. Futbol bağnazlığından bıktık, bir de f1 bağnazlığı çıktı.

  12. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi Ve Williams Mı ? Kimi yarışlara dönerse 1 st olmak için değil eğlenmek için geri dönecektir,para da yüksek olursa yarışır ama willamsi sı ilk 10 na sokucak kabiliyet varmı derseniz o mevcut ama garanti değil seneye renault motorla yarisicak bu da bir etken olabilir ilk 10 da kendine yer bulursa willams buyuk gelisim demektir.

  13. Kimsin ki sen haram ediyorsun.

  14. Doğru valla 🙂

  15. raikonen bayramı mı 🙂 kurban bayramı mı ikiside bayram gibi de :))

  16. ne yaptın sen ya o adam yüzünden moto GP den soğudum ben…

  17. 15 milyon euro deniyordu…

  18. anti parantez : şu an gridde olan yada gridde olacak olan pilotlar arasında ;

  19. ne demek istiyosun sen jet man kardeş

  20. ben herşeyimi açık söylerim.aşağıda bir nick e cevap verdim :
    benim için dünya durda güneş sönse hayat dursa kimi pilotların hasıdır.rosberg ondan sonra gelir ama her ikisinide çok seviyorum…

  21. hadi ya daha düne kadar karanlık lord diye bir nick yoktu bu gün niye peydah oldu acaba.gel kardeşim külahıma anlat.

  22. Williams'dan en fazla 6-7 milyon dolar oynar yeni sponsor da 5-6 verirse tamamdır bu iş. hadi hayırlısı.

  23. kardeş haklısın ama trt almıcam diyo geriye kalanlardan en iyisi ntv

  24. Yapmayın ya sporun ve sporcunun''sözde'' dostu kanal Formula 1'i kendisi yayınlamadığında haberlerine konu bile yapmadı. al NTV'yi vur CNN'e o kadar. İkisi de ticari kaygıları uğruna F1 Türkiye'de yokmuş gibi davranmadı mı? menfaatleri olmadığı zaman Formula 1'in yüzüne bile bakmadılar. 2011 Türkiye GP haftası internet sitelerine 2006'nın resimlerini, takımı kapanmış araçların resimlerini kullanan kanallar bunlar.

    O kadar.

  25. e artık karasala geç sen de. trt3 te de izlenmiyor ki

  26. ntv de fuat dominiç diye bir adam var moto gp de yorum yapar kendisi f1 gelirse zevk katar

  27. Kimi-Matias Räikkönen (d. 17 Ekim 1979), 2007 Dünya şampiyonu Formula 1 pilotu. Finlandiya Espoo'da doğmuştur. Şampiyonayı uzun süre lider götüren Lewis Hamilton'ı son yarışta geçmeyi başarmış ve 110 puanla Dünya Şampiyonu olmuştur. 28 yıl, 4 günlük iken şampiyon olarak tüm zamanların en genç şampiyon olan 7. ismi olmuştur. 2001 yılında F1 Sauber takımı ile Formula 1 pilotluğuna başlamıştır. 2002 yılında Mika Hakkinen'den boşalan koltuğu devralmış ve McLaren Mercedes takımına geçmiştir. Kendisi 2005 Türkiye Grand Prix'sinin birincisi olarak İstanbul Park'ta gerçekleşen yarışların ilkini kazanan kişi olmuştur. 2003 ve 2005 yıllarında dünya ikinciliğini elde etmiştir. 2003'te Michael Schumacher ile birincilik mücadelesine girmiş, 2005'te ise Fernando Alonso ile birincilik için yarışmıştır ancak çeşitli sorunlardan dolayı birinci olamamıştır. Kimi'ye taraftarları ve çevresince soğukkanlılığı ve sakinliğinden dolayı "Buz adam" (Iceman) lakabı takılmıştır.

    Daha sonra Ferrari Kimi Räikkönen ile 2007-2009 yılları arasında yarışacağını, 2007-2008 yıllarında kendisine Felipe Massa'nın eşlik edeceğini açıklamıştır.

    Raikkonen 31 Temmuz 2004 tarihinde eski İskandinavya Güzellik Kraliçesi seçilen Jenni Dahlman ile evlenmiştir.

    Çok çekişmeli geçen 2007 Formula 1 sezonunda Ferrari takımıyla 1 puan farkla Dünya Şampiyonu ünvanını kazandı

  28. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    evet ntvde ama şifreli uydudan izlenmiyor

  29. bariçelloya yazık olcak adam 20. seneyi göremeyecek bu gidişler 6 şampiyonu izlicez

  30. bak aslanım bak kimi bak pilotum…
    mclarenden tuttun 10 milyon euro istedin olmadı. bunlar gariban zaten fazla zorlama…piyasa yap seneye daha yüksek ücret alacağın bir takıma gidersin. hem ne yapacaksın bu kadar parayı. çoluk yok çocuk yok. bildiğim kadar yenge de çalışıyor. geçen bir video da gördüm küçük bir it var ekstradan baktığın. kanaat en büyük zenginliktir. bırak başkalarının ne aldığı sen işine bak. bak şu an cepten yiyiyorsun. geniş düşün anı değerlendirme. uzun vadeli yatırım yap. şimdilik bu seneki gel gel fiyatın olsun. yap bir kıyak koy cennete…
    hadi paşam bu senede gelmezsen bütün ümitlerimi yok edeceksin…hafta sonları sensiz hep bir eksik tamam olmuyor bu şarkı…

  31. F1 yarışlarını izlenir kılan 3-5 adam varsa bunlardan birisi de Kimi'dir…

    Bu arada şimdiden herkesin bayramını tebrik ederim 🙂

  32. hiç kimse almaz sa sporun ve sporcunun dostu NTV alır merak etmeyin. adamlar hakkaten işlerini iyi yapıyor. en kalite spor müsabakaları NTVde

  33. Toto Wolff riskli bir zamanda Williams'tan hisse almış, takımın başında yarışları zevkle izleyebilen, Avusturyalı, yarış tutkunu bir yatırımcı ve eski bir yarışçı… Aynı zamanda Williams'ın yönetim kurulu üyelerinden biri. Raikkonen'in dönmesini daha gerçekçi kılıyor açıklamaları.

  34. hadi ya F1 in yayın haklarını hiçbir kanal almadı mı…

  35. Bildigim kadarıyla Barichello'nun kontratı bitiyor bu sene dolayısıyla sutlama parası diye birsey yok.Her gordugunuz sakallıyı dedeniz sanmayın..

  36. McLarenin verdiği parayı beğenmedi bakalım Williams ne verecek.Belki de Kiminin parası bitmiştir.Para karşılığında yarışlara girebildiğini duymuştum.Bakalım bu katar bankası Baricelloya ne kadar şutlanma bedeli ödeyecek.

  37. işte karizma budur , helal olsun sana adamım 🙂 raikkonenci olmak başka bişey bea…her ne kadar williams la şampiyon olamıcak olsanda ( enazından bu sene) f1 e dönmen bile eminim tüm taraftarları heyecanlandırmıştır,,işte budur……ah birde schumi ile takım arkadaşı olsan varya f1 yarışlarını ayakta izlerim……gel atarabası bile sürsen gene gel :)))

    ÖNEMLİ::bu arada burdan yetkili arkadaşlara da seslenmek istiyorum f1 yarışları 2012 de tv de verilmeyecek , bir anket yaparsanız tv de tekrar yayınlanmasını saglayabiliriz belki, umarım bu konuda duyarlılıgınızı gösterirsiniz…..

  38. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    haram olsun.

    magnum?coke?

  39. O kadar haber çıktı bu anlaşma tamamdır bence Böyle olmasa Raikonen çoktan çıkıp yalanlardı. Çok para isteye bilir ama yanında getireceği Sponsorlar Tv gelirleri Prestiji her halukarda aldığı paranın hakkını sonuna kadar verir Yeteneğini bir kenera bırakıyorum. Redbull da sponsor olarak destekleye bilirmiş Raikoneni Williams da.

  40. e iyi de aldığı parayı da hakediyo yani 🙂

  41. kimi nin istediği ücreti cermeye mecbur williams

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir