Boullier, Takımın Lotus'a Dönüşecek Olmasından Memnun

yazar:

kategori:

Renault’nun takımı Genii’ye satmasının ardından takım Group Lotus ile anlaşma yaptı ancak mevcut anlaşmalar nedeniyle Lotus ismini tam anlamıyla kullanamıyordu. Ancak geçtiğimiz hafta Cenevre’de yapılan toplantıda takımın Lotus olarak adlandırılacağı onaylandı.

Boullier “Şasi isim değişikliğinin onaylanmasından çok memnunuz.  Uzun zamandan beri bu konudaki boşlukları düzeltmenin sporun yararına olduğunu söyledik.”

“Bunun yanında grid üzerindeki takımların belirli olması lazım. Bu açıklamayla artık bu da garantilenmiş oldu.” dedi.

Boullier, bu açıklamayla birlikte takımı için bunun tam bir değişim olmadığını ancak yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Boullier “Enstone için tamamiyle yeni bir başlangıç olmasa da yeni bir sayfa oldu.”

“Takımın tarihi ve deneyimi kontrollü ve hızlı bir süreçle bu mücadeleyi sürdürmemizi sağlayacak. 2012 için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    renault ismini kirletmenizden kurtulduk bizde, iyi oldu iyi.

  2. Değişikliklerin onaylanması için motorsporları konseyine gitmesi gerekiyordu ama FIA dün değişiklikleri kabul etmiş. Formula 1'in resmi sitesinde duyurusu vardı.

  3. Bir Renault F1 tarftarı olarak isim değişikliği için bende bir o kadar mutluyum ki anlatamam. Renault Un 2002 yılın dan bu güne gelişim de geri kaldığı daha hiç bir sezon olmamıştır.2009 yılın da gelişim durmuştur ama Sadece ismimizin kalıp Renault olarak adlandırılarak yapılan güncellemerin hiç biri doğru düzgün çalışmamıştır. Renault F1 in harika Mühendisleri kimi Ferrari ye taransfer oldu kimi Mercedese diyeceğim şu ki Ruhun Lotus yada Renault olmadıktan sonra en kral ismi kullan yine başarı gelmez. 2012 için sabırsızlanıyormuş hadi bakalım ne diyeyim umarım başarılı olursunuz. Amaç sanırım Efsane Lotus Renault u canladırmak umarım başarılı olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir