Domenicali: "Sonuçlardan Memnun Değiliz"

yazar:

kategori:

Domenicali “Açıkçası memnun değiliz, bunu çok sık söyledik. Geride kalan 2 yarışta podyumda olmak ve FErnando’nun sürücüler klasmanında 2.liği alması için çok çalışacağız. Bunun yanında Maranello’daki herkes gelecek sene en baştan beri rekabetçi olabilmemiz için çalışıyor. O zaman tek bir hedefimiz olabilir, bu da galibiyet.” dedi.

Bu seneyi değerlendiren Domenicali “Çok kötü başladık ancak ardından yaza doğru gelirken çok iyi bir gelişim göstererek Silverstone’da önemli bir galibiyet aldık. Ardından aracı daha da geliştirme programımız vardı ve bu bizi öndekilere daha da yaklaştırabilirdi.”

“Ancak ne yazıkki Spa’ya getirdiğimiz güncellemeler istediğimiz sonuçları vermedi ve bu nedenle güncellemeleri geri çektik, tüm enerjimizi gelecek seneye yoğunlaştırmak için 150 Italia’nın gelişimini durdurduk. Son yarışlarda bir kaç düşünceyi ve parçaları test ettik. Bunlar yakın gelecekte faydalı olacaklar ve Abu Dhabi ile Brezilya’da da bunu yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sürücülerini değerlendiren Domenicali “Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Abu Dhabi’ye gidiyor olmamız Fernando üzerinde geçen sene olanlar nedeniyle etkiye sahip olacaktır ancak bu negatih duygu işlerin 2012’de tersine dönmesi yolunda onu daha da hırslandıracaktır. Bunun yanında Felipe’nin de gelecek sene geri dönme mücadelesine çok büyük seviyede inanıyorum çünkü glecek senenin kendisi için çok önemli olduğunu biliyor. Gelecek sene gerçek değerini göstereceğine ikna oldum.”

“Felipe gelecek sene de burada olacak ve bu ona ne kadar inandığımızı anlamanızı sağlayacaktır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    Çok şükür Felipe'ye inanmana sevindim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir