Montezemolo: "Massa Kalıyor"

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın Ferrari ile 2012 sonuna kadar anlaşması bulunuyor ancak Brezilyalı sürücünün bir türlü takım arkadaşı Fernando Alonso’ya karşı başarılı sonuçlar alamaması ve sürekli olarak sorunlar yaşaması, Ferrari geleceğini şüphe altına soktu.

Zaman zaman Sergio Perez’in adı Ferrari’de Massa’nın yerine anılırken son olarak Nico Rosberg söylentileri ciddiyet kazandı.

Ancak Montezemolo Massa’nın en az bir sene daha kalacağını söyleyerek “Sizin için üzgünüm, sürücülerimizde değişiklik olmayacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Pilotların büyüklüğünü karşı taraftan anlamak çok kolay değildir. Alonso'yu Ferrari'ye geçince tanıdım.

  2.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Bir Ferrari-Santander-Alonso çekişmesidir gidiyor. Ferrari'nin Santander'den alacağı paraya çok mu ihtiyacı var? mclaren redbull tulumları reklamdan görünmüyor. Saydınız mı Ferrari tulumunda kaç sponsor var? Geçiniz bunları. Katılıyorum Kimi gönderilmemeliydi. Ama Alonso da kesin alınmalıydı.

  3. santanderle anlaşma var. alonsonun istemediği bir takım arkadaşı ferraride yarışamaz. kimi raikkonen gibi…

  4. Ömer_Massa avatarı

    F_Alonso Diaz arkadaşım 2010 kış testlerinden bahsetmişsin.kış testleri bir ölçü değil ki.bak mesela o büyük kazadan sonra Felipe daha ilk sıralama turlarında Bahreyn de Alonso'dan çeyrek saniye daha hızlıydı.yanılıyormuyum….
    Montezemolo açıklamasını yapmış işte çok şükür hiç olmazsa artık kafası rahat olacak Felipe'nin.İnşallah seneye çok iyi oluruz.massa'dan çok ümitliyim…

  5. aynen oyle 🙂 Alonso soyadini Santander olarak degistircek yakinda, Fernando Santander 🙂

  6. Massa'nın tek ihtiyacı iyi bir sezon başlangıcı, gerisini zaten kendisi getirebilecek yetenekte.

  7. ferrari kültürü hakkında hiçbirşey bilmediğin belli.

    aynı monzada 2006da alonso motor patlatınca sevinçten bağırıyorlardı. televizyondan bile duyuldu bağırışları.

    tifosiler ferrarinin lider pilotu kimse onu destekler. keramet alonsoda değil ferraride yani.

    hamilton gelse onun için tezahürat yaparlar. vettel gelse onun için.

    yanlış mı, tabiki değil. tifosileri veya ferrariyi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.

    ben de pilot değil takım taraftarıyım. örnek veriyorum nefret ettiğim alonso bize gelse desteklerim.

  8. rocco junior avatarı

    he şu incemanı şutlayan santander.uğur inceman mıydı?yoksa ben iceman ile mi karıştırıyorum 🙂

  9. Massa`dan iyisi Piquet, onuda getiremiceklerine gore?

    Alonso (Santander) isini bilir 😉

  10. Hayir ne cezasi ne kinamasi? Santander napar onlari biliyomusun? 🙂

  11. Takımlar şampiyonluğu hiç umrunda olmadığını anlamış olduk

  12. massa'nin gitmesi hem kendisi hem alonso hem de takim icin iyi olurdu bence…

  13. 2012 Markalar Sampiyonlugu Ferrari için imkansızlasmıstır.

  14. Alonso 2010 kış testlerinde Massa'dan daha iyi dereceler yapıyordu diyorsun da Massa'da 2009'da ölümcül kaza atlatmış ve o sezon yarışmamıştı.Bunu da hatırlatmak isterim…

  15. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Anlamıyorum yahu, koskoca ferrari sezon sonu 100 puanı bile görmeyen veya zor gören bir pilotu ne demeye tutuyor bu takımda.

    Bazıları diyo Alonso'nun oyunları bunlar, iyi de kardeşim tamam Alonsonun oyunu ise bari biri 1-2-3 olabiliyorsa diyeri de hemen arkasından gelsin. Madem o kadar iyi bir pilot ve Alonsonun oyununa takılıyor diğer tüm rakipleri geçip Alonsoda tıkansın o zaman.

    2 Sezondur alınan puan belli, kazanılan sırlama belli, antreman üstünlüğü belli, bir tarafta sadece 2 sezondur ferrari kullanan bir piot, diğer tarafta 7-8 sezondur. Hatırlıyorum yılların pilotu Fisi ferrariyi kullanamamıştı.

    Bırakın artık şu Alonso şöyle yaptı muhabbetini. Takım da tifosiler de normal Alonso taraftarları da el üstünde tutuyorlar adamı. Hadi Santander yüzünden Ferrari Alonsodan yana, e taraftara da mı para veriyor bu banka. Yıkıldı MONZA geçen sene ne çabuk unuttunuz. Yer gök ALONSO diye inliyordu… Hey yavrum hey…

  16. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Aga sen cidden sorunlusun artık kesinlikle anladım. Çocuk falan da değilsin. Kesinlikle tedavi görmen lazım. Saplantı haline gelmiş Alonso sende. A harfini görünce Alonso geliyor aklına.

    Ya kardeşim elini vicdanına koy. Alo bu takıma geldiği günden beri Massa ne yaptı sanki. Bırak yarışı/sıralamayı antremanlarda bile bir üstünlüğü olmadı ki elle tutulur. Daha 2010 nun kış testlerinde bile Alonso ilk defa bindiği araçla Massadan daha iyi dereceler yapıyordu.

    Sen istediğin kadar içinde ne varsa kusmaya, laf sokmaya, hin lik yapmaya devam et. Biz neyin ne olduğunu bildiğimiz sürece anca şahlanan atın kıçındaki sinek olarak gezinmeye devam edeceksin. Evet !! bu sonsuza kadar sürecek..

  17. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kötü günler geçiren Massaya Alonsodan sonra bir destek de Patrondan geldi.Umarım artık bu polemikler biter.Massanın polemiğe veya transfer konuşmalarına değil morale ve desteğe ihtiyacı var.Araç yavaş kaldığı için Massa bekleneni veremiyor.Aracın hızını Alonsoya bakarak değil Massaya bakarak değerlendirmek lazım.

  18. McMerc (spa2000) 05.11.2011 11:05:30 0 0

    diaz, Massa üzerinde hatırı sayılır bir psikolojik bir çalışma yaptı. şimdi onun gitmesine izin vererek hem bu emeklerinin yok olmasına izin veremez hem de yeni gelen için aynı çalışmayı sıfırdan bir daha yapamaz.

    yapamaz değil mi?
    —————————————————————-
    yapamazmış.

  19. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    İçimden bu habere massa taraftarları bile üzülür hissi geçti.massa şamar oğlanı etiketini yemiş hala onur kurtarma derdimde herkes para için yarıştığını bildiği halde sonra brezilyalı pilotlar da çıkıp sennayı örnek alıyoruz falan filan diyor.senna ornek almak kolay tabii

  20. ferrari nin mantalitesi aynen devam.demek istiyorki ferrari de her daim 1.-2.pilot ayrımı vardır.2.pilot her zaman 1.pilota yardımcıdır.isterse nal toplasın.telsiz konuşmalarındanda anlaşılıyor.rbr de aynı yolda ilerliyor.mclaren ve mgp yi böyle düşünmedikleri için tebrik ediyorum pilotlarının yarışmalarına izin veriyorlar.di monte gitmeden ve bu zihniyet bitmeden ferrari takımlar klasmanında geride kalmaya mahkumdur.ferrariciler kusura bakmasın ama benim gözlemim bu şekilde.

  21. turşusunu kuracaklar artık

  22. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Gönderilmesi gerek ama kalacaksada kendini düzeltmesi lazım!fanatik tifosi !

  23. Bazılarına Kapak Olsun….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir