Barrichello, Formula 1'den Sonraki Hayattan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Williams’ta yarışan Formula 1’in en deneyimli ismi Rubens Barrichello’nun gelecek sene takımda kalması beklenmiyor ve bu Brezilyalı sürücü için kötü haber olabilir.

Barrichello “Geleceğimi duygusal açıdan Brezilya’da öğrenmem iyi olur. Ancak Brezilya’nın benim son yarışım olup olmayacağını bilmiyorum.”

“Hindistan hafta sonunda durumu daha iyi anladım ve niçin bu kadar uzun sürdüğünü öğrendim. Ne yazıkki hâlâ beklemem gerekiyor.”

“% 100 Formula 1’de yarışmak istiyorum. Eğer olmazsa o zaman başka seçeneklerim olacak. Luciano Burti ve Olivier Panis gibi isimler Formula 1’den sonraki hayatın daha iyi olabileceğini söylüyorlar.”

“Zamanı geldiğinde veda partisi düzenleyeceğim. Bir anda kaybolamayacak kadar fazla ilişki kurdum bu sporda.”

“Olacak şey olacaktır ancak umarım gelecek sene de gridde olurum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Rubens büyük ihtimalle seneye Lotus'ta.

  2. Rubens artik birakmalisin dostum.En azindan insanlarin seni iyi hatirlamasi icin birakmalisin yani F1 de zirveye kadar tirmanmis bir insansin Ferraride Brawn Gpde yaristin gelecek yil Williamsta olamayacagin artik acik.Yani Force India zaten ziyadesiyle pilota sahip bir ayrilik olsa bile Nico koltugu kapacak yeni adiyla Lotus Kubicayi bekleyecek o olmazsa Grosjean ile sezonu gecirecek STR zaten kendi pilotunu kendi yetistiriyor Sauber bence gridin en iyi pilot dizilimlerinden birine sahip yani bu takimlar olmayacak gidipte HRT Virgin kapilarinda surunup kendini dusurme birak insanlar seni iyi hatirlasin.Anliyorum yarismak istiyorsun bu senin hayatin olmus ama olmuyor be Rubens olmuyorsa zorlamayacaksin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir