Coulthard: "Webber Yaklaşımını Değiştirmeli"

yazar:

kategori:

BBC’de yorumcu olarak Formula 1’de devam eden Coulthard, Vettel’in geçen sene Abu Dhabi’de favori olan Webber ve Alonso’yu yenmesinin kendisini daha da güçlendirdiğini söyledi.

Servus TV’ye konuşan Coulthard “Mark neredeyse şampiyonluğu kazanıyordu. Sebastian her şeyi doğru yaptığı için, Mark’ın performansını geride bıraktı.”

“Hamilton ya da Massa’da da durum biraz benzer. Güçlü bir takım arkadaşına sahipseniz psikolojik olarak daha zorlanırsınız.”

“Beyin vücudu kontrol ediyor, tam tersi olmuyor.” dedi.

Coulthard, Webber’in kış boyunca mühendisleriyle çalışması gereken konuları konuşması gerektiğini söyledi.

Coulthard “Mühendisleriyle çalışma şeklinde mi sorun var? Yoksa başka bir şeyde mi?”

“Formunda sorun olmadığı belli çünkü ikisi de çok formdalar. Mark gelecek sene farklı bir yaklaşıma sahip olmaya çalışmalı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Webber benim de desteklediği pilotlardan biridir. Bu sene RB tarafından yavaşlatıldığını düşündüm hep. Ancak son 1-2 yarıştır (şampiyonluklardan sonra) yine yeterli performans gösteremeyince sorunun farklı yerlerde olduğunu düşünmeye başladım. Büyük ihtimalle lastiklere alışamadı. Hep Vettel'den daha önce "lastiklerim bitti" diye haykırarak pite girdi. Seneye daha iyi olmasını umuyorum.

  2. vetelllllllllllll avatarı
    vetelllllllllllll

    jet man ne alaka senin vetele karşı kuyruk acın ne senin pilotundan bin kat daha iyi vettel 2 kez şampion seninkinin galibiyeti bile yok

  3. webber geçen yıl vettel karşısında iyiydi bu yıl bu kadar geride kalması ve hiç yarış kazanamaması mantık sınırlarını zorluyor.psikolojinin etkisi olabilir ama abartılı değil.artık bu işin içinde iş var diye düşünmeye başladım yani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir