Boullier, Takımının Kendisine İnanmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım şu anda 6. sıradaki Force India’nın 21 puan önünde yer alıyor ancak Temmuz ayındaki Almanya yarışından bu yana ancak 6 puan kazanabildi.

Boullier “Bir kaç yarıştan beri performansımız bazı rakiplerimizden daha iyi.”

“Bazen Mercedes’in rekabetçiliğine bile ayak uydurduk. Performans açısından nerede olduğumuzu biliyoruz ve orası 4 ile 5.lik arasında bir yer. Artık yarış hafta sonunu puan alarak tamamlamak istiyoruz.”

“Bunu yaparsak gridde 5. takım olduğumuzu garantileyeceğiz. Şu an için tek hedefimiz bu: puanlara dönüp takımın gelecek sene mücadeleye hazır olduğunu göstermek. Şu an için kafalarımızı eğdik ve takıma gurur duyabileceği sonuçları vermeye odaklandık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. boullier ekibinide al git artık sen bu işten hiç mi hiç anlamıyorsun

  2. sezon başında bu takımdan o kadar ümitlenmiştim ki 2 podyum gelince! malesef sonraki dönem tam bir kabus oldu. aracın tasarımını epey bir rekabetçi bulmuştum. ama yönetimin sayesinde sonraki yarışlar tam bir kabus oldu. Diğer takımlar biraz daha ileri yönde atım atarlarken bu yönetim sayesinde Renault tam tersi biraz daha geriye gitti.Bunun üzerine para için gereksiz pilot değiştirmelerde eklenince işler iyice berbatlaştı.Bu yönetim yüzünden Renault gibi bir markanın bu kadar basitleştirilmesini ben içime sindiremiyorum açıkçası; bu takımdan Renault isminin kaldırılmasını istiyorum; Renault u yeterince aşağıladılar çünkü;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir