Pilot Pazarı Bir Kaç Takım Etrafında Hâlâ Canlı

yazar:

kategori:

Büyük takımlarda boş yerin olmaması orta sıralardaki koltuk rekabetini arttırdı. Force India, Williams ve Renault takımlarının boş koltukları için büyük mücadele yer alıyor.

Force India’nın sürücülerini açıklaması bekleniyordu ancak Vijay Mallya henüz son kararını veremedi. Force India’da Paul di Resta ve Nico Hulkenberg’in takımda kalması, Adrian Sutil’in ise gitmesi bekleniyor ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yok.

Mallya “Büyük bir karar vermem lazım ancak henüz karar vermedim.” dedi.

Williams ve Renault koltuğu umuduyla bekleyen sürücüler de henüz sonuca ulaşamadı. Kimi Raikkonen ve Robert Kubica’nın durumları bu koltuklar için kilit durumda. Williams için Kimi Raikkonen ve Adrian Sutil’in adı geçiyor. Renault’da ise durumu Robert Kubica şekillendirecek.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Force Indıa = Hulk, Di Resta
    Williams = Kimi, Maldonado

    Burda İsmi Geçen Takımlardan Sadece Genii GP'de Senna'nın Koltuğu Tehlikede.

  2. sutil'den ne bekliyorlar hala anlamıyorum ya, adam büyük yetenek denilen di resta'yı yaşadığı zor duruma karşı yenmeye başardı, di resta bence de büyük yetenek fakat sutil'i şu durumda göndermek ayıptır bence.30-21 puan durumları.ayrıca sutil son yarışlardsa sürekli tek turda dikkat ediyorum diresta'dan iyi, q3'e kaldığı birkaç yarışta da şanssız startlarla puan alamadı hatta sutil.vet-web ikilisinden farklı bu ikili çünkü sutil tek turda çok iyidir.

  3. Kubicanın dönebileceğini sanmam.Raikkonen ile de büyük takımların ilgileneceğini sanmam.Belki 2013 de massa ile raikkonen beraber hrt de yarışırlar.Massaya motivasyon için raikkonen lazım.

  4. Şuanda en önemlisi Kubica nın dönüp dönmeyeceği İtalyada bileğinden son amaliyatını oldu ve gayet iyi geçmiş. Menajeri Bir iki hafta daha izin verilmesini istemiş Eric de biz her zaman bekliyor olacağız cevabını vermiş. Kubica nın menajeri Kubica ya kalsak şuan hemen teste çıkmak istiyor ama doktoru buna izin vermiyormuş pazıların da bir iki haftalık eksiklik varmış umarım bir an önce bunlarda tamamlanır.

    İkincisi ise Kimi Raikkonenin dönüp dönmeyeceği buda çok heycanlı gerçekten beklemesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir