Ferrari: "Coughlan'ın Dönmesi Rezillik"

yazar:

kategori:

2007 casusluk skandalının merkezinde yer alan isimlerden olan Coughlan, farklı serilerde çalıştıktan sonra bu sene başında Williams ile Formula 1’e geri döndü ve geçtiğimiz günlerde takımın teknik patronluğuna atandı.

La Stampa’ya konuşan Montezemolo “Coughlan’ın dönüşü rezillik. F1 kendisini aptal durumuna düşüreceği fırsatları hiç kaçırmıyor.” dedi.

Ancak Marca’ya konuşan bir isme göre durum öyle değil. 2007’deki casusluk skandalı o dönemin FIA Başkanı Max Mosley ile Mclaren’in Takım Patronu Ron Dennis arasındaki politik savaşın basına yansıyan hali oldu ve takımlar arasında bilgi alışverişi her zaman oluyor.” dedi.

Aynı kişi Coughlan için “O iyi bir tasarımcı ancak mekanik açıdan iyi bir tasarımcı. Aerodinamik açıdan iyi değil ancak tabi ki Williams için daha iyi birisi yoktu.” dedi.


Yorumlar

  1. sen nesin luca…sen nesin…sen de para için satmadın mı o koca takımı?

  2. Formula-1 i bunlardan ibaret saniyosun galiba, bu saydiklarim deve de kulak bile degil, kene kene..

  3. Sinan Özer avatarı

    maklerının nasıl bir takım olduğunu 2007 yılında öğrendiğimiz iyi olmuştu.Sağol Luca,bize neyin ne olduğunu bir kez daha hatırlattığın için…

  4. Aynen katılıyorum sana dostum hatta,formula bir tamamen yok edilmeliydi ki ancak egomuz tatmin olurdu,bu adamlar bu işi bilmiyor,ah biz olacaktık ki bak neler yapardık.

  5. Ferrari`nin rezillikleri yok mu? Ton la..

    Ama bu Bence de rezillik, Hem Stepney hem Coughlan hem de Briatore ile Symonds (hatta kucucuk bilgisi olduysa Alonso) F1`den ilelebet men edilmeliydi.. Spor ahlaki bunu gerektirir bence..

  6. ALONSO'nun olayının ferrariyle ilişiği nedir? ki sizinde bilgi hırsızlığı yapıp elinize yüzünüze bulşatırmasına değinmemişsin bile. ne tuhaf!!!

  7. Hile ile alındığı resmi olan bir galibiyeti diazın geri vermemesine ne demeli. (rezillik hafif kalır)

    veya Ferrari'nin "veto hakkı" ile kuralları istediği gibi şekillendirip aracına uygun ve/veya çizdikleri gelişim programına uygun kuralları fiat'a kabul etttirip tarihin en manyak başarılarını almasına ne demeli.

    veya kendi takımının aracının benzin deposuna (Rai'nin) beyaz bir toz döküp, performans kaybı yaratan bir çalışanı bünyesinde barındıran bir takıma ne demeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir