Massa Ferrari'nin Desteğinden Memnun

yazar:

kategori:

Massa, “Benim açımdan, takımın arkamda olması ve beni desteklemesi önemli, bu daima olumlu etkiler yaratır. Ancak şu anda önceliğim sezonun kalan iki yarışında elimden geldiğince zorlamak. Bu senenin pek iyi gitmediğini düşünürsek, gelecek senenin takım için çok önemli olacağının farkındayım. Benim için de çok önemli olacak.”

“Takım içinde, şimdiden gelecek seneyi bekliyoruz. Sezon öncesi paketimizin ilk yarıştan itibaren güçlü bir otomobil üzerine kurulu olduğu bir gerçek. Bize her yarışta zafer mücadelesi verdirebilecek bir paket. 2012’de, bu sezondan daha iyi bir sezon geçirmeliyiz.” diyor.

Massa, Brezilya ve Abu Dabi yarışlarını takımın bir ayar çalışması ve otomobilde gelişim için kullanması gerektiğini düşünüyor.

“Bizim için bu son iki yarış iyi sonuçlar almak için son şans. Ama aynı zamanda bu yarışlar 2012 hazırlıklarının da ilk adımı. Yeni otomobilde kullanılabilecek bazı parçalar deniyoruz. Zamanda otomobili nasıl en iyi çalıştırabileceğimiz konusunda ayarlara da bakıyoruz. bu yarışlar gelecek için hazırlanmamız adına önemli. Sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda hafta sonlarında olan yaklaşımımız açısından da. önemli.”


Yorumlar

  1. montezemelo bıraksa artık şu ferrariyi ya ! raikkoneni sevmediğinden gönderir , massayı sevdiğinden tutar . domenicalli yi de seviyodur bu adam . bu nedir ya ! bırak git yetti be ! kaç yıldır tuttu şu adamı gridde bi ton pilot var kötü araçlarıyla massanın dibinde geliyorlar . eminim onlar massadan iyi sürer ferrariyi .

  2. Ferrari'nin iş mantığı bu. Değiştürmelerini kimse beklemesin. Adamlar böyle çalışıyor, buna göre eleman arıyor. Aslında çoğu durum pilotun suçu değil. Irvine vardı, Barrichello vardı, Raikkonen bile ne hale geldi. Massa da aynı.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Olmayan şeyi nerden arayacak..

  4. Ferrari Alonso'yla mücadele edebilecek bir pilot aramıyor, Alonso'nun yanında 2. pilot görevini görecek bir pilot istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir