Senna: "Renault Çok Büyük Çaba Sarf Etmeli"

yazar:

kategori:

Sezonun ikinci yarısı hayal kırıklığı olan Renault’da, Singapur pistine benzer virajlarıyla bilinen Yas Marina’da takımın yine aynı sonuçlarla karşılaşacağı konululuyordu ancak Senna daha iyimser düşünüyor.

“Eğer her şeyi bir araya getirebilirsek güçlü bir hafta sonu geçirebileceğimizi düşünüyorum. Ancak şu doğrudur ki, otomobilimiz yavaş virajlara pek uyum sağlamıyor. Uzun bir yarış olacak ve bazı takımların biraz avantajı var. Biz yine de zorlayacak ve rakiplerimizin önünde kalmak için elimizden geleni yapacağız.”

“Gerçekçi olmalıyız ama bir yandan da hafta sonunda en iyi sonucu elde edebilmek için çok büyük bir çaba sarf etmeliyiz.”
 


Yorumlar

  1. renault mühendisleri ellerinden geleni yapıyorlarda şu aracın aerodinamiğini tasarlayanlar nasıl bir tasarım yapıyorlar anlamadım gitti. Redbull Renault motoru kulanarak zirvedeyken bunlar sadece bakakalıyorlar galiba! şu Renault motorunun tepkilerini iyi analiz etselerde ona göre aracı geliştirseler artık; yapamıyorlarsa gitsinler bu işlerden iyi anlayan birileri gelsin olmuyor böyle .

  2. Monaco ve Macaristan genelde pilotaj isteyen pistler bildiğime göre. Renault da genelde iyi pilot kadrosuna sahip olduğu için şanslı oldu: Alonso, Kubica, Kovalainen. Biraz da bunlara borçlu bu başarılarını. 2005 ve 2006 dışında hep aynı rekabet durumundaydılar. Zaten bu iki senenin de meyvesini aldılar.

  3. Renault un 2002 yılından 2010 a kadar Monaco Macaristan bu tür pistlerde genellikle her zaman rekabetçi olmuşlardır. Ama bu sene sadace adları Renault olduğu için yine bu pistlerde iyi olmalarını isterdim ama en büyük hatayı önden çıkışlı egsozla yaptılar. Renault F1 in geçen sene bu pistde neler yaptıklarını biliyoruz Ama bu seneye gelince Geni Gp Q2 de elenme riski var. Geni Gp nin sezona giriş yaptığı gibi Mercedes giriş yapabilseydi şuan onlar için herşey daha farklı ve iyi olurdu. Ama bunlar bunu başaramadılar gelişim de resmen sınıfta kaldılar.

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Takımın Çabalamasına Gerek Yok. Artık Başarıya Değil Gelen Paraya Bakıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir