Button Gözünü Galibiyetlere Dikti

yazar:

kategori:

AP’ye konuşan İngiliz pilot, “Eğer yarışı ikinci sırada bittirirsem, bir Red Bull’u (Mark Webber) yenmiş olacağımı bilmek çok güzel. Sebastian bu sene inanılmaz bir iş çıkardı ama bir takım arkadaşı var ve bir Red Bull pilotunu yenmek her zaman çok güzel.”

“Aynı şekilde Fernando’nun da otomobili iyi olduğunda onu yenmek de güzel. Çünkü çok hızlı bir pilot. İnanılmaz şekilde hızlı olan takım arkadaşımı yenmek de yine çok güzel. Yani evet, şampiyonada onların önünde olmak gerçekten harika.” dedi.

Ancak Button, ikincilik yerine bir yarış daha kazanmayı tercih edeceğini belirtti.

“Daha önce söylediğim gibi, bu sene bir galibiyet daha kazanırsam bunun benim için anlamı büyük olur. Üç yarış kazandım ve Abu Dabi ya da Brezilya’da, hatta belki ikisinde de yine galibiyet kazanmak istiyorum. Bu sene özellikle son yarışlarda Sebastian’ın kazandığı yarışlarda ona en yakın olan bendim.”

“Geçen sene sezonun bu dönemlerinde olduğumuzdan çok daha yakınız. Şu anda daha güçlüyüz, iyi bir konumdayız, bunlar iyiye işaret. Hala Red Bulllar kadar iyi değiliz ama çok uzağımızda değiller. Ama liderliğe geçtiklerinde hata yapmıyorlar. Bu yüzden durum kritik.”


Yorumlar

  1. forza mclaren avatarı
    forza mclaren

    şu düştüğümüz hale bak!!! daha dünkü 3-5 yıllık takımın arkasında 2.olacağız diye göbek atıyoruz..ama helal olsun adamlara yaptılar kardeşim sonuna kadar haklarıdır tebrik ediyorum…bide bize bak koskoca mclaren hersene aynı hikaye=bu yıl geçti seneye bomba gibi olucaz ..hep aynı hikaye kimse kendini kandırmasın biz bu hızda ilerlemeye devam edelim seneyede aynı öteki seneyede..bu sözlerim ferrari içinde geçerlidir onlarda bizim gibi pollyannacılık oynamaya devam etsinler 2.lik ve 3.lüğü kimseye kaptırmayız evelallah!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir