Ulu Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’in ilanıyla Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, üstün kişiliği ve engin öngörüleriyle hem yaşadığı dönemde kılavuz olmuş hem de sonraki nesillere ışık tutmuştur.

Devrim niteliğindeki birçok atılıma önayak olan, bizlere ilelebet muhafaza etmemiz için Cumhuriyet’in yanı sıra sayılamayacak miraslar bırakan Atatürk, Türkiye’nin saygın bir yere ulaşmasında ortaya koyduğu fikirlerle  diğer ülkelerin de refarans aldığı isimlerden biri haline gelmiştir.

Atatürk’ün temsili ölüm saati 09:05’te bir dönem bitmemiş, aksine sonsuz sayılabilecek bir dönem başlamış olup  miraslarını koruyacak ulus ile devam edecektir.


Yorumlar

  1. Tebrikler TRF1.NET,

    Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.

  2. Seni her gun saygiyla aniyoruz.

  3. Bugün tüyleri diken diken olmayıp gözleri dolmayan varsa bir daha düşünsün.Ulu Önderim'i tarif edilemez bir özlemle anıyorum

  4. "Allah beni , Enver Paşanın batırdığı bu ülkeyi kurtarmaya memur etti"

    emeklilik hayatında Ata'mıza, yaratıcısının ve görevlendiricisinin yanında bol mükafatlar dilerim.

    Ata'mızın her türlü günahının Atatürk sonrasında var olan ve var olacak Türk'ler arasında taksim edilmesini niyaz eder saygılar sunarım.

    Türk.

  5. 73 yıl oldu, acaba Atatürk'ün istediği yerde miyiz, van'da deprem olunca cezasını aldı teröristler diyenlere, askerlerimizin canına kastedenlere, kendi çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeyen emanetçilerine nasıl bakıyordur acaba. şehitlerimiz ve ülkemize yararlı olan herkesle huzur içinde yatsın.

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    1881-193∞

    Onu Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız.

  7. herşeyin bir ilki vardır sonra devamı gelir umarım 🙂

  8. crazy drift avatarı

    jetman ilkdefa + verdim sana.

  9. Dünya tarihinde onun vasıflarında bir lider varolmamıştır.Türk gençliğininde özellikle Atatürk ün gençliğe hitabesini özümlemesi ve hiç unutmaması gerektiğine inanıyorum.Atatürk ün anısına saygıyla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir