Barrichello Söylentilere Kulak Asmıyor

yazar:

kategori:

Takım, Raikkonen ile görüşme halinde ve Sutil ile de ilgilendiği söyleniyor; öte yandan gelecek hafta Abu Dhabi’deki Genç Pilotlar Testi’nde Valterri Bottas’ın performansını görmek istiyor.

Barrichello, takıma gelebilecek pilotlarla ilgili çıkan haberlerin çoğunun söylentiden ibaret olduğunu, 2012 koltuğu için hâlâ ümit beslediğini ifade etti.

Barrichello: “Çok fazla laf olduğunu düşünüyorum. Bana karşı doğruları söylediklerine inanıyorum ve doğru şey, söylentilerin gerçeklerden çok daha büyük olduğudur.”

“Eğer 2008’de söylentilere inansaydım Bruno Senna, Brawn (GP) ile anlaşmış olacaktı. Bu yüzden sadece beklemem gerekiyor. Takımla görüştüğümde benim için doğru olanı söylüyor gibi görünüyorlar. Sadece beklemeliyim”

Brezilyalı pilot ayrıca, hem Raikkonen hem de Toto Wolff’un açıkça belirtmelerine rağmen takımın Fin pilotla olan görüşmelerini önemsemiyor.

Barrichello: “Dürüst olmak gerekirse Kimi ile hiç konuşmadım; hatta yarışıyorken bile. Bu yüzden takımla çok az bir görüşme yaptığına inanıyorum”

Barrichello, Brezilya GP’ye son yarışı olarak bakmadığını yineledi.


Yorumlar

  1. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Artık Barrichello İçin Formula 1 Yemek İçmek Gibi Alışkanlık Haline Gelmiş Sanırım..Yemeden Durabiliyormusunuz ? Barrichelloda Öyle Demekki..Bakarsınız Koltuk Bulamazsa Kendi Takımını Kurar Orada Yarışır 🙂

  2. F1'den ayrılınca eline baston verip dede muamelesi yapmıyorlar. DTM gibi süper zevkli bir seride yarışabilir. Endurance serilerinde oldukça başarılı olabilir. Devir değişti ama Barrichello halen oldukça iyi bir pilot ve özellikle yağmurdaki sürüşü ile bu serilere zevk katabilir.

  3. zor bir şey kaç yıl alıştığın işi bir anda bırakabilmek bize dışardan demesi kolay geliyo bırakta gençlere yer aç diye ama adam hala rekabetçi olduguna inanıyorsa ve yarişmak istiyorsa bırakmaması dogal diye düşünüyorum buna biz karar veremeyiz ama diger taraftansa wiliiams ile anlaşmamasını istiyorum hulkenberg ya da sutil gibi iyi pilotlar dışarda kalmasın diye

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Rubens Herşeyi Tadında Bırakmak Lazım. Artık Senin Devrin Bitti. Daha Fazla Gözden Düşmeden Bırak. Artık Kazanabileceğin Birşey Yok. Sadece GP'ye Çıkma Sayını Arttırıyorsun.

    Brawn Son Şansındı Onu Harcadın. Aynı Webber'in Geçen Sene Yaptığı Gibi.

    F1'den Yıllarca Çok Para Kazandın Git Güzel Bir Ev Al. Emekliliğini Yaşa Artık.

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    sevgili Bariçello,
    artık senin emekliye ayrrılma zamanın geldide geçiyor çoktan,
    bak ne güzel ülkende tropikal yağmur ormanları var,
    veya deniz sahilleri,
    git orada hayatın tadını çıkar,
    Williams gibi köklü bir takımda yarışıyorsun,
    kaç sene geçti bir şey yaptığın veya elde ettiğin yok,
    ısıran bir pilot olsaydın şimdiye dek iyi takımlarda yarışır olurdun ve belkide şampiyonluğun olurdu kimbilir,
    sanırım Bariçellonun tek dayanağı en çok gp yarışmak ki,
    onuda en yakın rakibi Schumi'ye kaptırmamak için devam etme eğiliminde 🙂
    zavallı Bariçello.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir