Hamilton Eş-Dost Mutluluğuyla 2012'de Daha Güçlü Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sezonun bitmesine 2 yarış varken Hamilton asıl rakibi sayılabileceği kişilerin uzağında yer alıyor ve bu sene bir çok yarışta beklenmeyen sonuçlar aldı.

Takım patronu Martin Whitmarsh’ın Hamilton’un takım arkadaşı Button’un aldığı sonuçlar karşısında baskı altında kaldığını düşünmesine rağmen İngiliz sürücü durumun tamamen farklı olduğunu düşünüyor.

Hamilton “Benim etrafımda bu sene  ve 2 seneden beri yaşadığım sorunları gerçekten anlayan çok insan yok. Bu çok zor… Bu sorunlar hakkında yorum yapamam çünkü gerçekten yeri ve zamanı değil.”

“Ancak Jenson her şeyi doğru yapma konusunda harika iş çıkardı. Babası yanında, her yarışta onunla oluyor. Menajerleri yanında, arkadaşları yanında. Kız arkadaşı sürekli yanında. Gerçekten çok iyi bir konumda. Etrafında harika baloncuklar var, çok mutlu ve zihninde endişe olmadan çıkıp sorunsuz sürebiliyor.”

“Ben bunu sadece bir kere başardım ve o baloncuğu kaybettim. Şu anda etrafımda o baloncuklar yok. Ancak gelecekte olması için çalışıyorum çünkü bu sporda beyninizin bilincin aktif olduğu ve pasif olduğu bölümler çok önemli.”

“Etrafımda bu atmosferi yaratmam öncelik çünkü sevdiğiniz insanlarla, ailenizle ve en sevdiğiniz kişilerle mutlu baloncuklar oluşturuyorsunuz.”

“Her yarışa geldiğimde pozitif hissediyorum ancak bazı yarışlarda daha az pozitif ve daha az mutlu oluyorum. Bu yüzden gelecek sene başlamadan önce kesinlikle bunları düzeltmeye çalışacağım.” dedi.

Hamilton, Whitmarsh’ın kendisine çok sert davrandığı şeklindeki görüşlerinin doğru olduğunu ancak bunun kişiliğinin bir parçası olduğunu söyledi.

Hamilton “Ben böyleyim. Dürüst olmak gerekirse bu sene mutlu olmak için çok şeyim yoktu. Fena olmayan bir kaç yarışım oldu ancak geri kalanı performans açısından bana göre oldukça hayal kırıklığı yaşatan yarışlardı.”

“Kötü bir hikaye yazarsanız aynısını hissedersiniz…Sene içerisinde 10 hikaye yazıyorsunuz ve bunlardan sekizi kötü oluyor, onlar hakkında olumsuz yorumlar alıyorsunuz ve ardından ikisi iyi oluyor. İki hikayeniz iyi olduğu için kendinizi harika hissetmezsiniz. Benim için de durum aynı.”

“Mükemmel olduğum bir kaç yarış vardı ve ardından fena olmayan yarışlarım oldu. Tüm seneye bakıyorum. Siz de sonuçlarıma bakın -4, 4, 4, 5, 6, 8-…”

“Bu bana göre çok büyük ölçüde başarısızlık. Ve ben kendisine sert olan birisiyim. Her zaman sert bir birey oldum ve kesinlikle kendime aşırı sertim ancak ben böyleyim.”

“KEndime daha az sert olmak için çalışıyorum ancak bu benim hayatım. Kalbimle yarışıyorum, bu benim her şeyim.” dedi.

Hamilton, sezonun son 2 yarışında galibiyetler kazanmanın kendisi için iyi bir adım olacağını düşünse de, sorunsuz hafta sonu geçirmesinin de iyi adım olabileceğini söylüyor.

Hamilton “Galibiyet büyük fark yaratabilir. Ancak 2 yarışta hakemleri görmeden ve ceza almadan 2 temiz çıkarırsam o galibiyetin haricinde güzel olur. Gerçekten hoş olur.”

“Bu sektördeki en zorlu sürücülere karşı olduğumu biliyorum ve her şeyin olabileceğini de biliyorum. Ancak olabilecek şeyleri kabul ediyorum, onların farkındayım. Piste çıkıp tüm engellerden uzakta durmaya çalışmalıyım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Olursun olursun sen usta bir pilotsun. Hızlı,hırsı ve agresif aynı zamanda da duygusalsın. Kendini koyver me be oğlum bak biz yanındayız. Shumi'den sonra seni takip edeceğiz.Alonso' yu da tabi:))
    Netice de bir kaç kaliteli pilot var.

  2. David Jones avatarı

    Zaten Hamilton ve Alonzo iki güçlü ve hızlı gerçek yarış pilotu. Vettel falan şişirilmiş balon bunlar. Vettel adrian nevey ve cristian hornerın el bebek gül bebek pilotu. Ama vettel sana söylüyorum umarım önümüzdeki yıllarda Alonzo veya Hamiltonun takım arkadaşı olursunda görürüsün gününü.
    Hatta Button bile senin icabına bakar.

  3. David Jones avatarı

    Bir Ferrarici olarak doğru yolu bulduğunu düşünüyorum. Gerçekten ailen ve dostların arkanda olduğunda ve onların seni her zaman destekleyeceğini bildiğinde gerçekten çok rahat, pozitif ve başarılı olabilirsin. Bu sadece senin için geçerli değil, benim ve diğer insanlar içinde bu böyle. Eğer gerçekten sevdiklerin bundan sonra yanındaysa o zaman seneye çok daha güçlü olacağını düşünüyorum. Ferrarinin seneye sana karşı daha dikkatli olması gerekiyor.

  4. Bu kadar "****" rolü yakışmıyor. Bizim küçük emrah bile bu kadar değildi.. insaf! kime yaranmaya; kendini acındırmaya çalışıyorsun?

  5.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    kim inanır

    neyse Rihanna yine gelirse teselli eder artık

  6. Adam içini dökmüş…

    bu sporda beyninizin bilincin aktif olduğu ve pasif olduğu bölümler çok önemli

    Türk pilot olsa, yarışta "ne olacak bu memleketin hali" diye düşünerek konsantrasyon kaybederdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir