Schumacher, Anlaşma Uzatma Konusunda Kararsız

yazar:

kategori:

Nico Rosberg’in anlaşmasını 2013 sonuna kadar uzatmasının ardından gözler Michael Schumacher’e çevrildi. Basında çıkan haberlerde Schumacher’in de anlaşmasını uzatmak için imza attığı iddia edilse de Schumacher son kararını vermediğini söylüyor.

Mercedes ile anlaşma uzatmayı konuşup konuşmadığının sorulması üzerine Schumacher “Bazı gazetecilere göre evet. Ancak gerçekte hayır. Size daha önce bir çok kez bunu konuşmanın zamanı olmadığını söyledim.”

“Kendimi ve ne yönde ilerlediğimizi görmem, isteyip istemediğimi anlamamı sağlayacak veriler için biraz daha zamana ihtiyacım var.” dedi.

Schumacher Mercedes’in gelecek sene neler yapabileceğini görmek için beklediğini ve ona göre karar vereceğini işaret etti.

Schumacher “ORtaya koyduğumuz potansiyeli ne kadar maksimuma çıkaracağımızı görmeliyiz.  Genel olarak performansımızı geliştirmek biraz zaman aldı.”

“Nerede olduğunuzu ve neler gerektiğini görmeli ardından harekete geçmelisiniz. Bunu geç olmasındansa erken yapmayı tercih edersiniz ancak şu anda istediğiniz zamana göre geç kaldığımızı anlamalıyız.”

“Önemli olan gerçekten doğru yolda mıyız? Doğru önlemleri aldık mı? Öyle olduğunu düşünüyorum ancak gelecekte bunu kanıtlamak zorundayız.” dedi.

Schumacher 2012 sonrasında devam etmemesi için bazı koşulların ortaya çıktığını ancak şu anda karar vermek için erken olduğunu söyledi.

Schumacher “Sonunda bir şeyler olacak ancak en önemlisi ben bunu hissediyor muyum? İstiyor muyum ya da istemiyor muyum? Bunu gelecekte göreceğiz, şu anda değil.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bildiğimiz Schumacher Mercedesi yukarılara tasımadan bırakmaz.ama Mgp den bir gelişim bekliyor.mesela redbull 2009un 2.yarısında bu sinyali vermiştir.eğer Schumacher o ısıgı görürse mücadelenin içinde olacagına inanırsa 10 yıl daha izleriz.Form olarak mükemmel durumda oldugu gayet acık

  2. "Nerede olduğunuzu ve neler gerektiğini görmeli ardından harekete geçmelisiniz. Bunu geç olmasındansa erken yapmayı tercih edersiniz ancak şu anda istediğiniz zamana göre geç kaldığımızı anlamalıyız."

    Sanırım önümüzdeki yılın aracından bir cacık olmayacağını anladığı için canı çok sıkılmış.
    Orta sıralar için mücadele etmek istemiyor, sürekli çömez takım arkadaşı ile kıyaslanmaktan sıkılmış.

    MGP nin, brawn gp den miras kalan aracının güncellenmesi ile başa güreşeceğini düşünmüş olmalıki hepimiz öle düşünmüştük. Ancak beklentilerin hiçbirisi geçen 2 sezonda gerçekleşmedi.

    2013 de kalacağını sanmıyorum bu şekilde olursa, artık keyif almaz hale gelecektir.
    Umarım gitmez ve kalır.
    Onu çok seviyorum :(((

  3. O hauga gıcık oluyorum zaten.
    Şu adamı düşürdüğü durum yüzünden.
    Di restaya destek verecekse versin ama onun için bu adamı üzmesinler.
    Bence ne istiyorsa vermeliler ama öncelikli olarak rekabetci bir araç ve yeni bir 3 yıllık anlaşma.

  4. schumacher61 avatarı

    arkadaş 2012 de şampiyon olmamız mümkün değil, 2013'ün temelini atıyoruz diyen bir adam eğer formula 1'i bırakırsa yıkılırım. ve ayrıca da kendisine hiç ama hiç yakıştıramam…..

  5. emre bayrak avatarı

    naz yapıyo…..

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yani Anladığım Önümüzdeki Sezon En Azından Podyuma Çıkarsa Schumacher , Devam Edebilir..Kesin Haug Birşey Demiştir Di Restayı Alacağız Diye.

  7. Tedbirli davranıyor ve akıllılık ediyor.Eğer Mercedes de gelişme olmazsa Shumi ne yapsın.?Kendisinden bir şeyin eksilmediğini cümle aleme gösterdi. Hız,atak,agresif, seyrine doyum olmayan bir Shumi izlettiriyor bize; tabiki alttaki taka ile zirveyi zorlayamıyor ama en azından gene rekor kırmayı başarıyor. En çok kalkışta yer kazanan, yarışa en sondan başlayıp 5. bitiren, yani efsane gene aynı…Aracı geliştirin, bence şampiyonluk için yarışacak araç olursa 2013 değil en az 2015 te bırakır ve bizde zevkle Shumi'yi izleriz.Amacımız hep O'nu pistlerde görmek ne kadar yarışmak isterse o kadar…..

  8. Formula 1 = Michael Shcumacher. Shumi gitti F1 bitti, benim için

  9. schumacher61 avatarı

    bir önceki, "BASIN: SCHUMACHER 2013 İÇİN DE İMZA ATTI" haberinden bir bölüm;

    Schumacher de tekrar emekliliğe henüz hazır olmadığının işaretlerini verdi.
    Schumacher: "Yarış içinde takım arkadaşım Nico Rosberg'den daha hızlı olabileceğimi kanıtladım. Genel olarak doğru yoldayız"
    "2012'de şampiyonluk kovalayacak bir konumda olmamız pek mümkün değil. Çünkü öncelikle 2013'te kullanabileceğimiz bir temel oluşturmamız gerekiyor."

    bu konuşmaya karşılık bu haberin çıkması kafamı karıştırdı arkadaşlar…

  10. senin ölün bile rekabetçi bir araçta şampiyon olur be schumi! gidebildiğin yere kadar git seni pistlerde görmek bile bi mutluluk 🙂

  11. Ferrari ye geri gelirmi acaba Massaya bıraktığı yeri tekrar ondan geri alır belkide.Nerdeeee..

  12. Yemede yanında yat 🙂

  13. Elinde sanki alternatif varmış gibi konuşuyor, kafanda umarım tekrar emekli olmak yoktur. Üzersin bizi patron !

  14. Webber'in yerine Redbullda yarışsa ne olur acaba

  15. schumacher61 avatarı

    Schumacher 2012 sonrasında devam etmemesi için bazı koşulların ortaya çıktığını ancak şu anda karar vermek için erken olduğunu söyledi.
    Schumacher "Sonunda bir şeyler olacak ancak en önemlisi ben bunu hissediyor muyum? İstiyor muyum ya da istemiyor muyum? Bunu gelecekte göreceğiz, şu anda değil." dedi.

    şimdi benim anlamadığım nokta, türkçem iyi olmasına rağmen okudum okudum anlamadım veya anlamak mı istemedim nedir ? ama, merak ediyorum;

    bu cümlelerden schumacher'in 2012 sonrasında devam etmemesi için bazı koşulların ortaya çıktığını söylediğini nasıl anlaıyorlar? anlayan bana anlatabilir mi? ben hiçte o şekilde anlamadım nedense…..

  16. schumacher61 avatarı

    aynen öyle 🙂

  17. schumacher61 avatarı

    hiç sorma kardeşim yaa :(((

  18. Haklı adam… Bu yaşta başarıya bu kadar açken gelecekte de mercedesten bi cacık olmayacağını anlarsa nasıl istek duysun orta sıralarda yarışmak için

  19. umarım takımla ilgili bi sorun yoktur ortada çünkü bugüne kadar bu spora giren her büyük araç üreticisi gibi büyük başarıların peşinde mercedes'te, özellikle motor sağladığı takımlarla büyük başarılar kazanmış bi marka olarak tek başlarına da önemli başarılar kazanmak istediler doğal olarak ama bu başarının gelmesi uzun sürerse yada gelmezse spordaki gelecekleriyle ilgili ciddi şüpheler oluşur..

  20. 19 yasındayım 1999-2006'arasında nerdeyse yarış kaçırmadım ve schumi'den sonra 4 yıl izlemedim belki 2 3 yarış dışında :)) 2010 ve 2012 arasında gene yarış kaçırmadım desem yeridir :))Schumi yapma bana bunu içimdeki f1 aşkını bitirme!!Senin gibi bir pilotta yok değişik yarış çizgisi olan hepsi aynı çizgiden gidiyor amele gibi ….48 yaşına kadar devam schumi! xD

  21. crazy drift avatarı

    o hepimizden daha çok istiyor yarışmayıda takıma mesaj veriyor bence :))

  22. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Hislerime Tercüman Oldun 🙂

  23. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Aynen Öyle..

  24. Yapma be dostum, senin varligin yeter bizi kendinden mahrum etme!

  25. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacher 2012 sonrasında devam etmemesi için bazı koşulların ortaya çıktığını ancak şu anda karar vermek için erken olduğunu söyledi.

    Gelde Moralin Bozulmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir