Massa: "Hindistan'daki Asıl Suçlu Hakemlerdi"

yazar:

kategori:

Hindistan’da bir kez daha Hamilton’la temas yaşayan ve pitten geçme cezası alan Massa, olayda kendisinin suçsuz olduğunu düşünmesinin yanında Hamilton’un da suçlu ilan edilemeyeceğini ve yaşananların yarış kazası olduğunu ancak asıl suçlunun hakemler olduğunu düşündüğünü söyledi.

MAssa “Brezilya’ya gittim ve onun nereye gittiğini bilmiyorum. Yani görüşme olmadı. Ancak şunu tekrarlamak istiyorum. Son yarışta yanlış bir şey yapmadım. Başka bir sürücü olsaydı yine aynısını yapardım.”

“Ben önde döndüm ve kaza Lewis ile olduğu için üzgün değikdim. Hakemler bana yanlış yapmadığım bir şey nedeniyle ceza verdiği için üzüldüm. Yanlış bir şey yapmadım.” 

“Benim hatam değildi, Lewis’in de hatası değildi. Yarış kazası diyebilirsiniz. Ancak bence hata hakemlerin hatasıydı. Pist üstünde hata yaptığımda bunu ilk söyleyen ve özür dileyen ben olurum. Ancak son yarışta kesinlikle benim hatam yoktu.” dedi.

Hamilton ile Massa Arasında Bu Sene Şimdiye Kadarki Kazalar


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hindistan'da Hatalı Olan Sendin. Kabul Et Artık.

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    HoHag kardeş Şumi ne alemde şu aralar.?Rosbergle araları nasıl?Pek ilgini çekmiyor sanırım.
    Sezon sonunda puan olarak daha fazlasını alandan bahsettiğini anlayamamış olman üzücü.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yine konu dönmüş dolanmış Alonsoya gelmiş.Bu kadar mı sevilir bir adam şimdi anladım.Alonso massaya ""en yetenekli pilot"" diye ne zaman söylemiş ki? ""En iyi pilotLARdan biridir "" cümlesini neden böyle değiştiriyorsunuz.Massanın kaza ile görüşlerini bildirmesinin neresi komik.

  4. Bence Alonso'nun çıkıp hiçbir takım arkadaşıma geçilmedim demesi daha komik

  5. Senin sahip olduğun bu "kuşa taksan uçurmayacak olan beynin" ile yaşıyor olman komik değil mi peki? Hatta mucize değil mi sence?

  6. Bu massa beni gülmekten bir gün öldürecek ya ; ya arkadaşam hiç mi gurur yok sende ya anladık yok ama bu kadar da olmaz yani …Alonsonun süs bi beri " alonso bide arada bi en yenetenekli plot massa diyorya ah öldürüyor beni " bir insanı Ferrari bu yani alonso bu kadar mı güzel kullanır . Sizlere soruyorum arkadaşlar … Massa'nın hala medya karşısına çıkıp böyle açıklamalar yapmassı biraz komik değil mi,?

  7. haberin fotoğrafında bile belli kimin hatalı olduğu

    o kadar içeriye kırınca lewis'in o virajı nasıl dönmesini bekliyordu acaba

    kendisi doğru çizgide diye lewis'in frene basıp hatta durup ona yol vermesi gerektiğini düşünüyor gibi konuşuyor

    alonso bunu madara edince kafası gidip gelmeye başladı garibimin

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    bir kere de hata bende de be adam. 2 yıldır alonso karşısında hallaç pamuğuna çevrildin, bir kere de çıkıp bu gün kötüydüm demedin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir