Massa: "Ferrari Artık Daha İstikrarlı"

yazar:

kategori:

MAssa ve takım arkadaşı Fernando Alonso bu sene genel olarak sıralamalarda zayıf kaldılar ve hatta Alonso İspanya’da hızlı başlangıca rağmen yarışın ilerleyen bölümlerinde zayıf kalıp tur yemişti.

Massa, takımın sene içerisinde gösterdiği gelişim ve çabadan etkilendiğini ve cesaretlendiğini ancak performansı sonuca yansıtamadığı için üzüldüğünü söyledi.

Massa “Sıralamalar üzerinde çok çalıştık. Sezonun ilk bölümünde grid pozisyonları açısından olmamız gereken yerde değildik. Ancak gösterilen çok fazla çabanın ardından takım artık çok daha istikrarlı bu sayede ağustos ayından beri bazı çok güçlü sıralama performanslarımız oldu.”

“Performansımızı geliştirdik ancak yarışta çeşitli nedenlerden dolayı alabileceğim sonuçları alamadım ancak açıkçası yarışlar olması gerektiği gibi olmadı. Ancak olumlu olan artık çok daha fazla istikrarlı olmamız.” dedi.

Bu sene beşincilikten daha iyi sonuç alamayan Massa, hedefinin sezon bitmeden podyuma çıkmak olduğunu söyledi.

Massa “İstediğimiz gibi bir şampiyona geçiremedik ve henüz hiç podyuma çıkamadım çünkü yarışların % 30-40’ında kaybetmeme neden olan şeyler oldu. Tüm yarış hafta sonuna bakarsak, yaşadığım bazu sorunlar olmasaydı podyuma çıkabilirdim ancak yaşadıklarımız bunu başaramamamızı açıklıyor.”

“Artık kalan yarışlarda podyuma çıkmaya ve bunun yanında aynı durumun gelecek sene tekrarlanmaması üzerine odaklanacağız. Bu sene doğru yapmadığımız, istediğimi gibi yapamadığım şeyler oldu. Baskı var ancak bu kendime uyguladığım bir baskı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Araç İstikrarlıysa Sende Bir Sorun Var O Zaman.

  2. tabi tabi… Ferrari değil Alonso istikrarlı bir kere:(

  3. tabi tabi… Ferrari değil Alonso istikrarlı bir kere:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir