Schumacher, Raikkonen'in Dönüşüyle Mutlu Olacak

yazar:

kategori:

Dünya Ralli Şampiyonası’nda iki sene geçirdikten sonra Raikkonen, şu anda Williams ile 2012 koltuğu için görüşme halinde.

Fin pilotun ücretinin az olmaması nedeniyle anlaşılan o ki Williams, Raikkonen’in gelecek sene kendileri adına yarışması için ekonomik destek arıyor.

Bununla birlikte 3 senelik ayrılığın ardından spora dönüş yapan Schumacher, Raikkonen’in geri döndüğünü görmekten memnuniyet duyacağını belirtti.

Schumacher: “Onun geri döndüğünü görmek beni mutlu eder”

“Bazı çok iyi zamanlarımız oldu. Pist üstü ve pistin dışındaki ortamları dört gözle bekliyorum”

Schumacher ayrıca Raikkonen’in geri dönüşte büyük sıkıntı yaşamasını beklemiyor.

Schumacher: “Potansiyelinizi ve aracı sınırlarında ne kadar sürebileceğinizi düşünürsünüz”

“Benim esas endişem buydu ve ilk testimde bunun cevabımı buldum”

“Geri dönmem 15 turumu aldı. Sınırlarda değil ama yakındı. Sonrasında ise iş tamamen zamanla ilgili”

“Kimi’nin de bunu yapabileceğinden eminim”

Öte yandan Alman pilot, Raikkonen’in dönüş için farklı şeyler düşüneceğini, bu yüzden kendi tecrübelerini anlatmanın manası olmadığını ekledi.

Schumacher: “Tek düşündüğüm şey, onun tamamıyla farklı düşündüğüdür”

“Bu yüzden o zaman nelere düşündüğümü açıklayıp bunu onunla bağdaştırmanın anlamı yok. Aslında bunu bulmayı size bırakacağım.”


Yorumlar

  1. Tolga Soydan avatarı

    toro rossoyoda gidebilrmis

  2. Snowmann Mrt avatarı

    Efsane geri dönüyor. F1 pilot görsün.

  3. F-1de taptığım iki isim vardır ve bu ikisi Michael ve Kimi'dir gönül isterdi ki bu muhteşem yarışçılar aynı takımda yarışsın ama olmayınca olmuyor…

  4. Shumi'nin alışma evresi gibi Raikonen'de öyle bir zaman geçirecektir. Fazla umut bağlayamayız Rai'ye. Ama geri dönmesi çok güzel bence. Kaliteli bir kaç pilottan birisi.

  5. Usta bize Rai ile güzel yarışlar izletmeyi düşünüyor sanırım. Ustaların yarışlarını özledik.Pilotlarda fena değil ama şimdikiler genelde geçişi kolaylaştıran her şeyi kullanıyorlar. DRS'siz geçiş yapan bir kaç pilot kaldı. Alonso, Hamilton gibi.Bir zamanlar ustalardan Hakinen vardı yerine Raikonen mi olacak acaba?

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    2006'da olacaklardı ama Schumacher veto etti ve bir yıl rötarlı 2007'de Ferrari'ye gitti.

  7. "Evet onun geri döndüğünü görmek herkesi mutlu eder… "

    Haberle aynı avatara sahip olmak ayrı bir mutluluk : )

    p.s. avatar çok uzun süredir vardır…

  8. france 2002 Schumacherin sampiyonlugunu ilan ettiği yarış.Gerçekten çok güzel anlara sahne oldu.ama Schumacher yarış boyunca kontrolü elinde tutan isimdi.taki pit çıkısında çizginin üzerinden geçip ceza alana kadar.Sanırım o çizgide bir hata vardı cunku 2 pilot daha sanırım biri Webber olabilir aynı cezayı almıstı.o ceza olmasaydı Raikkonen zaten 2.olucaktı ama ilk galibiyetini orda almasını isterdim

  9. 2012 sonunda schumi bırakırsa kimi ile mgp ihtimali çok yüksek (wiiliams la dönerse daha güçlü mgp ye hayır demeyecektir ve haug un 1.tercihide schumi nin yerine kimi olacaktır).öte yandan schumi yi kendisinden daha güçlü araçlara karşı yarışırken görmek de ayrı bir keyif.umarım güç dengesi eşitlenir en azından daha yakın olur.

  10. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Haberin Fotoğrafı Güzelmiş

    İkisi Aynı Takımda Yarışsa Nasıl Olurdu Acaba ?

  11. Kimi Schumi nin elinde büyüdü…

  12. O tecrübeydi dostum sadece gaza basıp gitmek marifet değil biliyorsun 🙂 Ama Kimi kazansaydı o yarışı sevinirdim açıkçası haketmişti.Bi ara yanlış hatırlamıyorsam Kimi, Juan ve Michael neredeyse yanyana gitmişlerdi. Çok heyecan vericiydi.

  13. bir de Alan McNish'in aracından sızan yağa çok sevinmişti.

  14. en hırçın ve agresif şumi en haylaz ve umursamaz kimi biri başka bir pilotun pit alanına gidip kavga edecek kadar hırçın diğeri gridde pilotlar yarışın başlamasını araçlarında beklerken o kaprisini giyip dondurmasını yiyecek kadar haylaz ve umursamaz vesselam ikiside süper be ya))

  15. bu ikilinin denk araçlarla yarıstıgı cok fazla yarış olmasa da arka arkaya geldiklerinde çok güzel anlar yaşattılar.Australia 2002 silverstone 2004 spa 2004 ve brazilya 2006da güzel görüntüler ortaya cıkmıstı

  16. en sevdigim iki pilot

  17. Foto çok cool :DD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir