Alonso: "Ferrari Beklenenden Daha Güçlü"

yazar:

kategori:

Alonso, öğleden sonraki kazası nedeniyle pist üstü zamanı kaybetmesine rağmen günü Mclaren’lerin arkasında 3. sırada tamamladı. Onu takım arkadaşı Massa takip etti.

Alonso “Henüz cuma günü ve neler yapabileceğimizi görmemiz lazım ancak belki düne göre biraz daha iyimser olabiliriz çünkü aracımız iyi performans gösterdi.”

“Belki sıralamaların 3. seansındaki pozisyonumuz son yarışlara göre değişmeyecek ancak onlara beklediğimizden daha yakın olmayı umuyoruz.” dedi.

Alonso iyimserliğine rağmen galibiyetin zor olacağını, podyumun gerçekçi hedef olabileceğini söyledi.

Alonso “Evet, galibiyet çok zor olur.  Bugünkü antrenmanlarda bu durumun değiştiğini düşünmüyorum.”

“Daha önce de söylediğim gibi biraz iyimseriz çünkü liderlerden daha uzak olmayı bekliyorduk. Henüz erken olsa da iyi hissettik ve zamanlar kolayca geldi.”

“Bu yüzden yarın gridde 3. sırayı kazanabiliriz ancak liderlere beklediğimizden çok daha yakın oluruz. Eğer öyle olursa o zaman yarışta özellikle podyum için çok iyi şansımız olur. Her zaman asıl hedefimiz bu. Ancak galibiyet çok uzak olabilir.” dedi.

2. seansta kaza yapan Alonso bunu pek önemsemedi.

Alonso “Bizi pek etkilemedi. Yaklaşık 20 dakika kaybettik ancak şanslıyddıkki Felipe programı tamamladı ve görmek istediğimiz şey ağır yakıtta lastik aşınmasının ne kadar olduğunu görmekti ve Felipe’den bu veriyi elde ettik. Bu yüzden pek etkilendiğimizi düşünmüyorum.” dedi.

 

 

 

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Araç Güçlü Değil Sen Güçlüsün.

  2. Petrovu geçersin bu sefer rahat ol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir