Hamilton, Eleştirilere Karşı Çıktı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, pilotlar şampiyonasında 9 puan geriye düşmesinin ardından kendi hakkındaki kötü eleştirilere karşı çıktı.

Sezonun açılış yarışı Melbourne’de ilk sırayı almasının ardından Hamilton, Malezya ve Bahreyn’de ard arda iki kötü yarış geçirdi ve daha sonra iki hafta önce yapılan İspanya’da 3. olarak podyuma geri döndü.

Ama geçen sene çaylak sezonunda bir Senna, bir Schumacher olarak olarak gösterilmesine rağmen Hamilton, kendisinin tek vuruşluk bir mucize olmadığını ifade etti.

The Sun’a konuşan Hamilton: "Bir kaç insan, benim sadakatimi, sürüş kabiliyetimi sorguluyor"

"Ben süperman değilim ama bir şampiyonluk kazanabilecek yetenepe sahip olduğumu düşünüyorum"

İngiliz pilot, kötü bir kalkış yaptığı ve ardından Alonso’nun arkasına çarparak daha da gerilere düştüğü Bahreyn’de ortaya çıkan sonuçtan kendisinin sorumlu olduğunu yineledi.

Hamilton: "Herkes hata yapar. 90 yaşındaki Mandela’nn da hâlâ hatalar yaptığına eminim. Hayat böyle"

"Bir yarışta hata yaptım ve birden bire insanlar yüklenmeye başladı"

"Beni, kötü bir yarışta yargılayabileceğinizi düşünmüyorum"

Kötü eleştirilere karşı çıkmasına rağmen Hamilton, bunların kendisini rahatsız etmediğini söyledi.

Hamilton: "Beni ilgilendiren şey, yetenekleriminden en yisini çıkararark işimi yapmak"

"Bahreyn’de bunu yapmadım ve bu da beni rahatsız etti. Herşey yolunda gittiğinde aracımız her zamanki gibi hızlı olacak. Sonrasında biraz süre kazanmak pilota kalıyor, onu da yapabileceğimi düşünüyorum"


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    inanılır gibi değil birileri sürekli ferrari ve michael schumacher'e saldırı halindeler. haberde ''ferrari''diye birşey geçmese bile…buda ferrari ve michael schumacher'in ne kadar büyük olduğunu gösterir!!! birileride objektifmiş gibi birşeyler yazıyorlar aslında öyle değiller.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso taraftarlarını zaten anlamak bile mümkün değil..Sürekli kaçacağı bir yer arayan pilotu nasıl destekleyebiliyorlar inanılır gibi değil..

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    İnanılır gibi değil, zannediyorum ki Hamilton F1 tarihinin en kıskanılan pilotu oldu bile.Bu nasıl bir iş böyle, Schumiciler, kimiciler, alonsocular sürekli saldırı halindeler.Bu da Hamilton' un gerçekten ne kadar iyi bir pilot olduğunu gösteriyor..Devam Hamilton..

  4. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Alonso fanları neden Hamilton için bir numara desin ki? Biraz mantıklı konuşun. Ayrıca marifet baskı altında büyüklüğünü gösterebilmektir. Geçen sene İngiliz basını tüm çirkefliği ile Alonso' ya her koldan saldırıken çok hoşuna gidiyordu değil mi? Gün olur devran döner.

  5. gökhan türk onu hamilton fanları demiyo zaten demeleride mantıksız onu diyenler ya alonsocular ya kimiciler..:)

  6. efet barışa doru sölemişsin katılıyorum ''hamilton 1 numara shumide kim onun yanında'' diyenleri hatırlıyorum da pek sesleri çıkmıyo bu ara

  7. baskı altında eleştirilere cevap verirken dikkatli olmalı,yoksa çaylaklığına ''şımarık'' etiketi de eklenir.

  8. Biraz baski altinda gordum Hamilton`u..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir