Davidson: "Yapabileceğimi Gösterdim"

yazar:

kategori:

Anthony Davidson, Formula 1’de bir koltuk sahibi olmak için Super Aguri ile yarışlarda yeteri kadarını yaptığını umuyor.

İngiliz pilot, bu sezon Super Aguri’nin hayatta kalamacayğunu bildiğini söyledi. Davidson, F1 kariyerini devam ettirmek için yarışlarda kabiliyetini göstermiş olmayı umut ediyor.

Davidson: "Kendimle övünüyorum. Ne yapabileceğimi gösterdim. Bitirdiğim iki yarışta takım arkadaşımı geçtim ve Bahreyn’de 14. en hızlı turu attım. Sahip olduğumuz araçla bu derece inanılmaz"

"Hızlı olduğumu, yarışabileceğimi, mükemmel geri besleme yapabileceğimi, profesyonel çalışabileceğimi, insanlara göstermek için yeteri kadarını yaptığımı düşünüyorum. İşler benim kontrolüm altında olduğunda aracı sonuca götürürüm."

"Yeteneğime güvenim devam ediyor. Bütün bu yılın baskısı ve belirsizliği arasında hâlâ iyi perormanslar sergileyebilmişsem, iyi bir araç ve stabil bir takımla neler yapabileceğimi düşünün. F1. benim için kesinlikle bitmemiş bir iş"

Davidson, sezonun başlamasından önce Super Aguri’nin sonunun geldiğinden şüphelendiğini ama takımla sonuna kadar gitmeyi seçtiğini kabul etti.

Davidson: "Bu yılın başlangıcında diğer seçeneklerim vardı ama kesinlikle 3 yarışa gieceğimizi biliyordum. Bunu çok düşündüm. Boğayı boynuzlarından yakalamalısınız ve F1’deki 3 yarıştan vezgeçemezsiniz"

"Salı, takımdaki herkes için korkunç bir gündü. Son bir kaç sene çocuklar çok sıkı çalıştı, özellikle de son bir kaç ay."

"Sonuna kadar kalan insanlar, belirsiz bir zamanda azami sadakat gösterdiler. Bu son bekleniyordu ama yine de biraz acı oldu"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    geçen sene iyilerdi koskoca japonya bi para bulamadı.

  2. yhaaa şu nelsonun yerine davidson yarıssa ya renoda davidsonda süper yetenek var bızım nelson dan iyidir:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir